QalexisQ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα να αυξήσω την ραμ στο λάπτοπ μου (TOSHIBA QOSMIO X505-Q885) και από 4giga να παει στα 8giga. Το θέμα είναι ότι αγόρασα αυτές, αλλά όταν τις βάζω πάνω το λαπτοπ δεν ανοίγει. Κάνει συνέχεια επανεκινήσεις αν και στο bios τις αναγνωρίζει. Έχετε να προτείνεται κάποιες που να είναι συμβατές σίγουρα? Κάπου δίαβασα ότι θα πρέπει οι μνήμες να έχουν 8 τσιπάκια μνήμης σε κάθε μεριά το κάθε ένα module. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 7, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2019 (edited) Μου είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα παλιότερα με ένα Dell Latitude με i5 πρώτης γενιάς. Μία λύση θα ήταν να δεις κάποιο compatibility tool της crucial. Μία άλλη θα ήταν να βρεις κάποιον στο φορουμ που να πουλάει μεταχειρισμένες κατόπιν δοκιμής. Τώρα είσαι με 1x 4 ή με 2x2? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2019 από GriGaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 7, 2019 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2019 O i5-450m υποστηρίζει μνήμη DDR3 800 ή 1066. Ίσως αυτές που πήρατε να μη συγχρονίζουν. Πάρτε μια τέτοια να δοκιμάσετε, κι αν δουλεύει (το πιθανότατο), πάρτε ακόμη μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 8, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2019 Ξαναλέω ότι έχω δει με τα μάτια μου laptop να μη θέλει να ξεκινήσει με high density chips Link to comment Share on other sites More sharing options...
QalexisQ Ιανουάριος 8, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2019 11 hours ago, GriGaS said: Ξαναλέω ότι έχω δει με τα μάτια μου laptop να μη θέλει να ξεκινήσει με high density chips 11 hours ago, GriGaS said: Ξαναλέω ότι έχω δει με τα μάτια μου laptop να μη θέλει να ξεκινήσει με high density chips Καλησπέρα, τώρα δουλεύει με τις εργοστασιακές 2χ2gb. Απλά δεν θέλω να ξανα πάρω καποια μνήμη και να μην κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts