l3ft3ris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2019 (edited) Γεια σας και καλή χρονιά!!! Έχω πελαγωσει με την αναζήτηση κινητού. Ψάχνω κάτι που να μην χρειάζεται τσάντα για να το κουβαλάς να δέχεται κάρτα μνήμης αν είναι δυνατόν, να μπορώ να το κρατήσω μια 3ετια. Σε αυτά τα 3 που αναφέρω στον τίτλο όλα δεν με καλύπτουν σε κάτι. Πχ άλλα έχουν Bluetooth 5 αλλά 4.2 δεν ξέρω αν έχει μεγάλη σημασία αλλά μιας και δεν αλλάζω κινητό κάθε χρόνο προσπαθώ να έχει χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας. Γενικά τα τελευταία χρόνια έχω πάρει Xiaomi δικό μου και της γυναίκας. Το P20 όμως μου φαίνεται πιο ωραίο και επίσης πιστεύω ότι έχει πιο καλή κάμερα. Διαθέτω 400-500€ Δεν ενδιαφέρομαι για τόσο άμεση αγορά αν έχετε να προτείνετε κάτι που αναμένεται η κυκλοφορία του. Θα ήθελα απλά το μέγεθος να μην ξεπερνάει τα 15cm και να μην είναι iPhone. Ευχαριστώ! Καλημέρα και καλή συνέχεια! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2019 από l3ft3ris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιανουάριος 5, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Αγορά μόνο από Ελλάδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 5, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Ναι θα προτιμούσα η αγορά να γίνει στην Ελλάδα. Έχεις να προτείνεις κάτι που το βρίσκουμε μόνο εκτός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 5, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν παίρνεις το Xiaomi Mi 8 (οχι το Lite)? Το έχουν δύο φίλοι και η κάμερα τα σπάει. Φυσικά επεξεργαστής μνήμη κλπ , όλα τα ίδια είναι. Έχει και 2μπαντο GPS 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 5, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Το έχω δει και αυτό αλλά μου φαίνεται κάπως μεγάλο και έλεγα για το Mi8 lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιανουάριος 5, 2019 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος l3ft3ris έγραψε: Ναι θα προτιμούσα η αγορά να γίνει στην Ελλάδα. Έχεις να προτείνεις κάτι που το βρίσκουμε μόνο εκτός; Το mi8 lite νομίζω από έξω θα είναι πιο φθηνό. Από τα 3 που έχεις βάλει θα πήγαινα στο P20, αλλά θα πήγαινα στο κανονικό Mi 8 που πρότεινε ο @l2phile. Από έξω και λίγο πάνω απο το budget θα επέλεγα το oneplus 6t. Το 8 είναι πιο μαζεμένο απο το lite Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2019 από Lamogio 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 5, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Όντως το έψαξα λίγο και το Mi8 είναι ελάχιστα πιο μικρό απο το lite. Είναι βέβαια και πάλι 155mm. Είδα υπάρχει και το Mi8 se που είναι 147mm. Αυτήν την στιγμή έχω ένα mi4 το οποίο είναι 139mm βέβαια είναι πιο χοντρό. Λέτε είναι μικρές αυτές οι διαφορές στο μέγεθος. Με προβληματίζει ότι θα είναι ενοχλητικό στις τσέπες τον παντελονιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 5, 2019 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Θεωρώ ότι θα μετανιώσεις περισσότερο αν χάσεις δυνατότητες (κυρίως κάμερα ίσως;) για να γλιτώσεις 1 εκατοστό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 5, 2019 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Βασικά αν έχεις νορμάλ μέγεθος χέρι, με τα νέα μακρόστενα κινητά δεν έχεις θέμα. Μπορεί να είναι ψηλά, αλλά το πλάτος είναι αρκετά νορμάλ. https://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Xiaomi-Mi-4,Xiaomi-Mi-8/phones/8777,10778 Τσέκαρε εδώ κάποιο νέο κινητό που έχεις πιάσει στα χέρια σου να δεις αν σε βολεύει. Το P20 καλό και χρυσό, αλλά με το Mediapad M3 έχω μείνει ακόμη σε Android 7 και ενώ σκεφτόμουν για Mate 20 Pro, είπα να τους γειώσω. Τουλάχιστον ξέρεις ότι με Xiaomi, ακόμη και να μην έχεις τελευταία major version (το Mi 8 έχει προς ώρας), θα έχεις ένα σκασμό features 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Ιανουάριος 6, 2019 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2019 Το Mi 8 δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Θέλω μιας και θα δώσω τόσα χρήματα για κινητό να μπορώ να βάζω την κάρτα από GoPro να βλέπω τα βίντεο. Ίσως βέβαια να μπορώ με OTG αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να διαβάσει σε υψηλή ταχύτητα και να τα προβάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts