Bonito Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2019 (edited) Καλησπέρα, Αγόρασα τα ATH-ADG1X και τα έχω συνδέσει πάνω στην Soundblaster AE-5. To πρόβλημα που έχω είναι ότι παίζουν πολύ χαμηλά. Συνδέω τα apple earbuds και είναι 3 φορές πιο δυνατά. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2019 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 5, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στα settings της κάρτας ήχου για headphones ή high independence speakers ή κάτι τέτοιο? Τα ακουστικά αυτά έχουν αντίσταση 48ohms σε αντίθεση με τα earpods που είναι ψείρες και έχουν αρκετά μικρότερη αντίσταση. Συνήθως αυτό γίνεται επειδή η κάρτα ήχου δεν έχει αρκετή δύναμη για να οδηγήσει,αλλά εσύ με αυτή την κάρτα δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Οι drivers της περασμένοι κανονικά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 5, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 5 minutes ago, Gregorypeg1000 said: Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στα settings της κάρτας ήχου για headphones ή high independence speakers ή κάτι τέτοιο? Τα ακουστικά αυτά έχουν αντίσταση 48ohms σε αντίθεση με τα earpods που είναι ψείρες και έχουν αρκετά μικρότερη αντίσταση. Συνήθως αυτό γίνεται επειδή η κάρτα ήχου δεν έχει αρκετή δύναμη για να οδηγήσει,αλλά εσύ με αυτή την κάρτα δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Οι drivers της περασμένοι κανονικά? Έβαλα ξανά τα ακουστικά.. και τυχαία ξεκίνησαν να παίζουν κανονικά. πάνω απο το 60% πονάνε τα αυτιά. Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 5, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2019 Ή δεν τα έβαλες πριν στην θύρα για τα headphones ή έκανε κάτι σαν auto-sense για το τι ακουστικά έβαλες και ρυθμίστηκε μόνη της. Έχω δει κάτι παρόμοιο και σε asus κάρτες ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts