OCman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 παιδιά ξεκλειδόνει η Διασωλήνοση στον CPU? Αν ναι πως?
gleon Απρίλιος 18, 2005 #2 Απρίλιος 18, 2005 Κανας ιατρος ρε παιδιάαααααααααααααααααα μπου χα χα χα χα απο τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία :worship: :worship: :worship: :worship: σορρυ στο θέμα μας τώρααναλόγως την CPU αν εννόεις το FSB αυτό "παίζει" συνήθως ελε'υθερα απο τη μητρίκηαν εννοείς τον Multiplier εξαρτάτεκαι αν εννόεις τα pipelines .... υπάρχουν ποιο ειδικοι από εμένα να απαντήσουνπάντως διευκρίνησε την ερωτήσή σου
YDinopoulos Απρίλιος 18, 2005 #3 Απρίλιος 18, 2005 Οντως καλο! Πρεπει να παει στις "Ατακες" μου φαινεται....
FrOsT Απρίλιος 18, 2005 #4 Απρίλιος 18, 2005 Aν εννοείς να ξεκλειδώσεις pipelines όπως στις κάρτες γραφικών τότε όχι δεν μπορείς!Αλλά μπορείς να τον overclockάρεις!ΟΔΗΓΟΣ OVERCLOCKING: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=127
OCman Μάϊος 4, 2005 Author #5 Μάϊος 4, 2005 Μην με κράζετε βρε παιδια... απλος ειχα ακούσει κάποιος να το λεεί. :cry: :...:
Qlim4X Μάϊος 4, 2005 #6 Μάϊος 4, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από OCman Μην με κράζετε βρε παιδια... απλος ειχα ακούσει κάποιος να το λεεί. :cry: :...: αυτο που λες γινετε στην GPU και οχι CPU GPU με αλλα λογια ειναι η καρτα γραφικων
Malkav Μάϊος 7, 2005 #8 Μάϊος 7, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από OCman Μην με κράζετε βρε παιδια... απλος ειχα ακούσει κάποιος να το λεεί. :cry: :...: Πάω στοίχημα ότι θα ήταν στο Πλαίσιο. :-O
Sbeetle Μάϊος 7, 2005 #9 Μάϊος 7, 2005 Κάποιος να διορθώσει αυτό το «διασωλήνοση».Είναι που είναι το θρέντ...................., τουλάχιστον ας είναι και κάτι σωστό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.