Jump to content

Ερώτηση: Τί να τον κάνεις έναν καλό Υ/Η (κλασικοί μεσήλικες !)

kreach

Recommended Posts

Πολύ απλά γιατί έστω η απλή χρήση του Η/Υ αλλα και η πρόσβαση στο Internet είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα στον καθένα σήμερα. Παντού στη σχολή, στη δουλειά αλλά και στο σπίτι.

Τώρα εντάξει....αν σου πεί κάποιος τί θέλεις τις 2 6800GT με την SLI μητρική ε.....μήν έχεις παράπονο, πές την αλήθεια.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Ακου φιλε Kreach,θα κανεις αυτο που εκανα κι εγω...Αν πεις στους δικους σου οτι θες να παρεις ενα ακριβο συστημα ειναι απολυτα λογικο να στραβωσουν λιγο...Εγω περυσι ηθελα να παρω ενα tower μονο που εκανε 1500Ε....Το ειπα στους δικους μου και λογικο ηταν να μου πουνε ενα κρυο οχι...Ετσι θα κατσεις θα μαζεψεις αν ακομα καλυτερα μπορεις θα δουλεψεις πουθενα και οταν μαζεψεις τουλαχιστον τα μισα θα τους πεις να σου διαθεσουν αυτοι τα υπολοιπα ;)

Αρχική απάντηση από feanorian82 [Χθες, στις 17:20]

ΜΑ ΥΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!????

Διορθωστε το ρε παιδια!

:hehe: :hehe: :hehe:

Μπορεί να σημαίνε και... Υπολογιστής Ηλεκτρονίων ή Υπολογιστής Ηλιόθερμο... :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από kv3d

Αρχική απάντηση από chros26_

δλδ ο κομουνισμος απωθεί το πισι???? (Τοτε εγώ......... Τον καιω):wassat: :wassat:

O παλιος καλος κουμουνιστης το καιει βεβαια,γιατι ειναι προιον του τραστ της καπιταλιστικης, ιμπεριαλιστικης ολιγαρχιας του μεγαλου κεφαλαιου με σκοπο να ελενχει τις μαζες δια του διαδικτιου(ιντερ-νετ δηλ. προιον της παγκοσμιοποιησης. Εξ ου και η εκφραση :Ιντερνετ ειναι το όπιο των νεολεών.

Αλλα καλα ,τα λεει κι ο ριζοσπαστης.Δε διαβαζεις το οργανο του κομματος??????

:rant:

ναι... αλλά για δες ΕΔΩ

’ρα, όλοι λίγο-πολύ χρησιμοποιούν τα πισια...

:daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από chros26_

ναι... αλλά για δες ΕΔΩ

’ρα, όλοι λίγο-πολύ χρησιμοποιούν τα πισια...

:daisy: :daisy:

Σιγουρα χρησιμοποιουνε AMD,Ati σε linux, ειναι καπως πιο αριστερες μαρκες

Η ακομα καλητερα Cyrix σε Via mobo.

βεβαια αυτο θα ειναι ενα σωστο κομουνιστικο πισι

Λοιπον βαζεις τον πατερα σου στο λουκι (βιτσιο)(κολημα).... του o/c και θα δεις μετα πως θα τα σταζει για καλο pc και αναβαθμισεις.;)

Ευτυχως ο γιος μου δεν εχει τετοια τρελα γιατι μετα μας εβλεπα για φτωχευση.(χιουμορ δεν ηθελες?) :)

πες πατέρα, πόσα φράγκα διαθέτεις. όταν σου πει "διαθέτω το χ ποσό" έλα εδώ και άνοιξε νέο thread "τι να πάρω με χ λεφτά". εκεί να δεις πανηγύρι, θα γίνει πάλι της βοσνίας, επειδή ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του και τελικά θα πας στο πλαίσιο και θα σου πουλήσουν έναν υπολογιστή που έχει 50% των δυναντοτήτων που μπορούσες να έχεις με το χ ποσό. όλα όμως ξεκινάνε από αυτή τη μεταβλητή : το Χ!

Αυτοί που έχουν γονείς που τους παίρνουν πισια θα έλεγα οτι είναι αρκετά τυχεροί....εμένα είναι κατά της τεχνολογίας αφου και με 486 κάνουν την δουλειά τους.Μόνο πριν απο κανα 3μηνο πήρε ο πατέρας μου έναν Ρ4 3GHz κτλ για να αντικαταστήσει ένα P1 που είχε διαλείψεις τρελές....για να πάρω κάτι πρέπει να μαζεύω τα 12.5 που παίρνω για χαρτζιλίκι κάθε βδομάδα και να τα βάζω στην άκρη...μην τα έχουμε και όλα δικά μας,έτσι;;:p

Αρχική απάντηση από pontium

για να πάρω κάτι πρέπει να μαζεύω τα 12.5 που παίρνω για χαρτζιλίκι κάθε βδομάδα και να τα βάζω στην άκρη

Μαν μηπως να πιασεις καμμια δουλεια? Ζεις με ΔΩΔΕΚΑΜΙΣΗ ολοκληρα ευρω την εβδομαδα ΑΚΑ 50 ευρω το μηνα?

Αρχική απάντηση από georgeks78 [Σήμερα, στις 22:07]

Ζεις με ΔΩΔΕΚΑΜΙΣΗ ολοκληρα ευρω την εβδομαδα ΑΚΑ 50 ευρω το μηνα?

Mια από τα ίδια.Αν αφαιρέσεις 15e σε περιοδικά και άλλα 25e σε καφέδες και κάρτες,τι να πρωτομαζέψεις...

Βασικά .. που λέγατε για το PLAISIO έχετε 101% δίκιο :-> !

Η εταιρεία που λένε ότι είναι καλή είναι η Dell Computers (Γαμώ service μου είπε ένας φίλος μου ότι έχουν !

Βασικά .... ως τώρα έχω μαζέψει ~1000 Ε ... ε.... λίγα είναι ... αλλά με τις ακόλουθες γιορτές (Πάσχα και τα Γενέθλιά μου τον Ιούνη) πιστεύω ότι θα μαζέψω λίγα ακόμα

Αν βγάλω πάνω από 17/20 τότε θα δω αν αξίζει να βάλω τον πατέρα μου να μου δώσει 1000 Ε κι έτσι με >2000Ε ίσως ... αν όλα πάνε καλά ...κάτι κάνω !

αρε αδικία που υπάρχει...

με 17 και θα του πάρεις 1000 ...

Εγώ γιατί με 19,10/15 δεν το καταφέρνω???

Πάντως με 2000 κάνεις ένα πάρα πολύ καλό σύστημα.

(Τέλος δεν ξέρω την ηλικία σου.. στο κάτω κάτω δούλεψε και πουθενά αν είσαι γύρο στα 16-17)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.