kreach Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Φέτος (αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις) θέλω να πάρω ένα καλό PC .... Μου κάνει η οικογένεια " Τί να τον κάνεις το φοβερό αυτό PC ??? !!! " .... Θέλω βοήθεια και ... λιγο χιούμορ :devil: * αντί για γ*** το άλλαξα με καλό για 2 λογους: Λεξιλογίου Παραπέμπει σε ΠΟΛΥ ισχυρό μηχάνιμα (άλλο ένας ΚΑΛΟΣ PC άλλο ένας γ*** PC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Πες τους γονείς σου να πάρουν χαμπάρι ότι αν είσαι κοντά είσαι στο συγκεκριμένο είδος τεχνολογίας (προσωπικοι υπολογιστές δικτυα κ.τ.λ.) είσαι επίσης κοντά στην επαγγελματική αποκατάσταση. Το θέμα για εμένα δεν είναι καθόλου αστείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 θα τραβας bench ολη μερα..τι αλλο μπορεις να κανεις με ενα Pc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Πες τους γονείς σου να πάρουν χαμπάρι ότι αν είσαι κοντά είσαι στο συγκεκριμένο είδος τεχνολογίας (προσωπικοι υπολογιστές δικτυα κ.τ.λ.) είσαι επίσης κοντά στην επαγγελματική αποκατάσταση. Το θέμα για εμένα δεν είναι καθόλου αστείο. Καλα κάτι μας είπες τώρα 1 χρόνο ψάχνω για δουλεια.Μπορείς να βρεις καλύτερα επιχειρήματα. Είναι ένα εργαλέιο δουλείας. Μπορείς να κάνεις τα πάντα σχεδόν απο το να δεις μια ταινία Dvd, να ενημερωθείς μέσω internet, να εκτπώσεις-γράψεις εργασίες κλπΜπορείς φυσικά και να μην κάνεις τίποτα ή να παίζεις όλη μέρα παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Θα ξεσκιστείς να παίζεις και θα τους αφήσεις ήσυχους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από blkik Καλα κάτι μας είπες τώρα 1 χρόνο ψάχνω για δουλεια. To ότι δεν βρίσκεις εσύ δουλειά δεν σημένει ότι αυτό που λέω είναι λάθος. Η χρήση υπολογιστή είναι απαραίτητο συμπλήρωμα ενός πτυχίου σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Απρίλιος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 To ότι δεν βρίσκεις εσύ δουλειά δεν σημένει ότι αυτό που λέω είναι λάθος. Η χρήση υπολογιστή είναι απαραίτητο συμπλήρωμα ενός πτυχίου σήμερα. Η χρήση ενός "μέσου" πισιου ειναι απαραίτητο ...το "γ**** PC " εμπίπτει σε άλλη κατηγορία .... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ισως επειδη απλα το ΘΕΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Προσωπικά πιστεύω οτι για να πάρεις φοβερό PC πρέπει είτε να είσαι φοβερά κολλημένος και να ζητάς τα μέγιστα π.χ. σε τομείς όπως τα παιχνίδια είτε πραγματικά να το χρειάζεσαι δουλεύοντας απαιτητικά προγράμματα. Πάντως όπως και να 'χεις αν θες να πάρεις φοβερό PC πρέπει να έχεις και την άνεση να το πάρεις. Εϊναι σα να μην έχεις να φας και να θες να πάρεις mercedes. Προσωπικά δεν θα είχα την απαίτηση από τους γονείς μου να μου πάρουν ένα φοβερό και ακριβό μηχάνημα γιατί και δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και εγώ ξέρω οτι δεν το χρειάζομαι. ’μα θες να πάρεις σύστημα κοίτα να πάρεις κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες σου και λίγο παραπάνω ωστε να μη χρειαστείς μέσα στα 2 χρόνια αλλαγή. Αν είσαι νέος στο χώρο μην κοιτάς σε κάτι δυνατό επειδή θα σου είναι άχρηστο το 90% αυτού. Αν είσαι π.χ. φοιτητής σε σχολή Η/Υ τότε πιστεύω δικαιούσαι κάτι καλύτερο αλλά δε μιλάμε και πάλι για φοβερό και ακριβό μηχάνημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Μπόρεις να τους πεις ότι θα τρέχεις κώδικες CFD με μοντέλα τύρβης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 τι εννοείς κορυφαίο pc ρε συ? προσδιόρισε budget. στα 1500-2000 ευρώ είναι αυτό που λέμε κορυφαίο pc (μαζί με οθόνη), για νορμάλ χρήση. Τώρα αν εσύ θες scsi και 6950 ultra ( όταν με το καλό ) και το πας στα π.χ. 4000 πιστεύω δεν αξίζει, εκτός αν όντως χρησιμοποιείς αυτό που πήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Απρίλιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kreach Φέτος (αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις) θέλω να πάρω ένα καλό PC .... Μου κάνει η οικογένεια " Τί να τον κάνεις το φοβερό αυτό PC ??? !!! " .... Θέλω βοήθεια και ... λιγο χιούμορ :devil: * αντί για γ*** το άλλαξα με καλό για 2 λογους: Λεξιλογίου Παραπέμπει σε ΠΟΛΥ ισχυρό μηχάνιμα (άλλο ένας ΚΑΛΟΣ PC άλλο ένας γ*** PC) Πες τους πως αν δεν στο παρουν ,θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις.Το ειχε κανει ενας πιτσιρικος στο " Αστεριξ και Οβελιξ και οι Βασκοι"και τους εκανε οτι ηθελε τους ρωμαιους. Επισης μπορεις να τους απειλησεις οτι θα γινεις κατι που δεν θελουν πχ ναρκομανης, αδερφη , κουμουνιστης(αν δεν ειναι αυτοι,που μαλλον ειναι, για να μην στο παιρνουν το πισι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ; "Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ COMIC! ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αν θες κορυφαίο pc συνέχεια θα πρέπει να έχεις συνέχεια πολλά λεφτά για αναβαθμίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ΜΑ ΥΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!????Διορθωστε το ρε παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ομολογώ πως μου ξέφυγε! Feanorian82 σου προσφέρω δουλειά διορθωτή με καλό μισθό, μικρό ωράριο κ.τ.λ. Και μην τολμίσεις να πας στον ανταγωνιστή μου τον spc, OK; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kv3d Πες τους πως αν δεν στο παρουν ,θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις.Το ειχε κανει ενας πιτσιρικος στο " Αστεριξ και Οβελιξ και οι Βασκοι"και τους εκανε οτι ηθελε τους ρωμαιους. Επισης μπορεις να τους απειλησεις οτι θα γινεις κατι που δεν θελουν πχ ναρκομανης, αδερφη , κουμουνιστης(αν δεν ειναι αυτοι,που μαλλον ειναι, για να μην στο παιρνουν το πισι) δλδ ο κομουνισμος απωθεί το πισι???? (Τοτε εγώ......... Τον καιω):wassat: :wassat: Αρχική απάντηση από feanorian82 ΜΑ ΥΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!???? Διορθωστε το ρε παιδια! Καλά λες ρε σι... Τώρα το είδα.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Υ/Η = Υπολογιστής Ηλεκτρονικόςαλλά από τύπους σαν τον feanorian τι περιμένεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris Υ/Η = Υπολογιστής Ηλεκτρονικόςαλλά από τύπους σαν τον feanorian τι περιμένεις... Τελικά το Linoux ανοίγει το μυαλό!!!!(καλά κάνω και το κατεβάζω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Απρίλιος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ δλδ ο κομουνισμος απωθεί το πισι???? (Τοτε εγώ......... Τον καιω):wassat: :wassat: O παλιος καλος κουμουνιστης το καιει βεβαια,γιατι ειναι προιον του τραστ της καπιταλιστικης, ιμπεριαλιστικης ολιγαρχιας του μεγαλου κεφαλαιου με σκοπο να ελενχει τις μαζες δια του διαδικτιου(ιντερ-νετ δηλ. προιον της παγκοσμιοποιησης. Εξ ου και η εκφραση :Ιντερνετ ειναι το όπιο των νεολεών.Αλλα καλα ,τα λεει κι ο ριζοσπαστης.Δε διαβαζεις το οργανο του κομματος??????:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.