Jump to content

Ερώτηση: Τί να τον κάνεις έναν καλό Υ/Η (κλασικοί μεσήλικες !)

kreach

Recommended Posts

Φέτος (αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις) θέλω να πάρω ένα καλό PC ....

Μου κάνει η οικογένεια " Τί να τον κάνεις το φοβερό αυτό PC ??? !!! :mad: "

.... Θέλω βοήθεια και ... λιγο χιούμορ :devil:

* αντί για γ*** το άλλαξα με καλό για 2 λογους: Λεξιλογίου

Παραπέμπει σε ΠΟΛΥ ισχυρό μηχάνιμα

(άλλο ένας ΚΑΛΟΣ PC άλλο ένας γ*** PC)

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Πες τους γονείς σου να πάρουν χαμπάρι ότι αν είσαι κοντά είσαι στο συγκεκριμένο είδος τεχνολογίας (προσωπικοι υπολογιστές δικτυα κ.τ.λ.) είσαι επίσης κοντά στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Το θέμα για εμένα δεν είναι καθόλου αστείο.

Αρχική απάντηση από alex_000

Πες τους γονείς σου να πάρουν χαμπάρι ότι αν είσαι κοντά είσαι στο συγκεκριμένο είδος τεχνολογίας (προσωπικοι υπολογιστές δικτυα κ.τ.λ.) είσαι επίσης κοντά στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Το θέμα για εμένα δεν είναι καθόλου αστείο.

Καλα κάτι μας είπες τώρα 1 χρόνο ψάχνω για δουλεια.

Μπορείς να βρεις καλύτερα επιχειρήματα. Είναι ένα εργαλέιο δουλείας. Μπορείς να κάνεις τα πάντα σχεδόν απο το να δεις μια ταινία Dvd, να ενημερωθείς μέσω internet, να εκτπώσεις-γράψεις εργασίες κλπ

Μπορείς φυσικά και να μην κάνεις τίποτα ή να παίζεις όλη μέρα παιχνίδια

Αρχική απάντηση από blkik

Καλα κάτι μας είπες τώρα 1 χρόνο ψάχνω για δουλεια.

To ότι δεν βρίσκεις εσύ δουλειά δεν σημένει ότι αυτό που λέω είναι λάθος. Η χρήση υπολογιστή είναι απαραίτητο συμπλήρωμα ενός πτυχίου σήμερα.

Αρχική απάντηση από alex_000

To ότι δεν βρίσκεις εσύ δουλειά δεν σημένει ότι αυτό που λέω είναι λάθος. Η χρήση υπολογιστή είναι απαραίτητο συμπλήρωμα ενός πτυχίου σήμερα.

Η χρήση ενός "μέσου" πισιου ειναι απαραίτητο ...

το "γ**** PC " εμπίπτει σε άλλη κατηγορία .... :-)

Προσωπικά πιστεύω οτι για να πάρεις φοβερό PC πρέπει είτε να είσαι φοβερά κολλημένος και να ζητάς τα μέγιστα π.χ. σε τομείς όπως τα παιχνίδια είτε πραγματικά να το χρειάζεσαι δουλεύοντας απαιτητικά προγράμματα. Πάντως όπως και να 'χεις αν θες να πάρεις φοβερό PC πρέπει να έχεις και την άνεση να το πάρεις. Εϊναι σα να μην έχεις να φας και να θες να πάρεις mercedes. Προσωπικά δεν θα είχα την απαίτηση από τους γονείς μου να μου πάρουν ένα φοβερό και ακριβό μηχάνημα γιατί και δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και εγώ ξέρω οτι δεν το χρειάζομαι. ’μα θες να πάρεις σύστημα κοίτα να πάρεις κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες σου και λίγο παραπάνω ωστε να μη χρειαστείς μέσα στα 2 χρόνια αλλαγή. Αν είσαι νέος στο χώρο μην κοιτάς σε κάτι δυνατό επειδή θα σου είναι άχρηστο το 90% αυτού. Αν είσαι π.χ. φοιτητής σε σχολή Η/Υ τότε πιστεύω δικαιούσαι κάτι καλύτερο αλλά δε μιλάμε και πάλι για φοβερό και ακριβό μηχάνημα... :)

τι εννοείς κορυφαίο pc ρε συ? προσδιόρισε budget. στα 1500-2000 ευρώ είναι αυτό που λέμε κορυφαίο pc (μαζί με οθόνη), για νορμάλ χρήση. Τώρα αν εσύ θες scsi και 6950 ultra ( όταν με το καλό :D ) και το πας στα π.χ. 4000 πιστεύω δεν αξίζει, εκτός αν όντως χρησιμοποιείς αυτό που πήρες.

Αρχική απάντηση από kreach

Φέτος (αν όλα πάνε καλά στις εξετάσεις) θέλω να πάρω ένα καλό PC ....

Μου κάνει η οικογένεια " Τί να τον κάνεις το φοβερό αυτό PC ??? !!! :mad: "

.... Θέλω βοήθεια και ... λιγο χιούμορ :devil:

* αντί για γ*** το άλλαξα με καλό για 2 λογους: Λεξιλογίου

Παραπέμπει σε ΠΟΛΥ ισχυρό μηχάνιμα

(άλλο ένας ΚΑΛΟΣ PC άλλο ένας γ*** PC)

Πες τους πως αν δεν στο παρουν ,θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις.Το ειχε κανει ενας πιτσιρικος στο " Αστεριξ και Οβελιξ και οι Βασκοι"και τους εκανε οτι ηθελε τους ρωμαιους.

Επισης μπορεις να τους απειλησεις οτι θα γινεις κατι που δεν θελουν πχ ναρκομανης, αδερφη , κουμουνιστης(αν δεν ειναι αυτοι,που μαλλον ειναι, για να μην στο παιρνουν το πισι)

Ομολογώ πως μου ξέφυγε! Feanorian82 σου προσφέρω δουλειά διορθωτή με καλό μισθό, μικρό ωράριο κ.τ.λ. Και μην τολμίσεις να πας στον ανταγωνιστή μου τον spc, OK; :p

Αρχική απάντηση από kv3d

Πες τους πως αν δεν στο παρουν ,θα κρατησεις την αναπνοη σου μεχρι να σκασεις.Το ειχε κανει ενας πιτσιρικος στο " Αστεριξ και Οβελιξ και οι Βασκοι"και τους εκανε οτι ηθελε τους ρωμαιους.

Επισης μπορεις να τους απειλησεις οτι θα γινεις κατι που δεν θελουν πχ ναρκομανης, αδερφη , κουμουνιστης(αν δεν ειναι αυτοι,που μαλλον ειναι, για να μην στο παιρνουν το πισι)

δλδ ο κομουνισμος απωθεί το πισι???? (Τοτε εγώ......... Τον καιω):wassat: :wassat:

Αρχική απάντηση από feanorian82

ΜΑ ΥΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!????

Διορθωστε το ρε παιδια!

Καλά λες ρε σι... Τώρα το είδα....:p :p

Αρχική απάντηση από chros26_

δλδ ο κομουνισμος απωθεί το πισι???? (Τοτε εγώ......... Τον καιω):wassat: :wassat:

O παλιος καλος κουμουνιστης το καιει βεβαια,γιατι ειναι προιον του τραστ της καπιταλιστικης, ιμπεριαλιστικης ολιγαρχιας του μεγαλου κεφαλαιου με σκοπο να ελενχει τις μαζες δια του διαδικτιου(ιντερ-νετ δηλ. προιον της παγκοσμιοποιησης. Εξ ου και η εκφραση :Ιντερνετ ειναι το όπιο των νεολεών.

Αλλα καλα ,τα λεει κι ο ριζοσπαστης.Δε διαβαζεις το οργανο του κομματος??????

:rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.