Jump to content

Ψυξη μνημης..

deadlock7

Recommended Posts

Παιδια χρεαιζομαι βοηθεια.Θελω να ψυξω τις μνημες για να εχω καλυτερα αποτελεσματα oc.Για να γινω πιο κατανοητος οι μνημες μου παιζουν σταθερα στα 265,αλλα οταν τους εβαλα εναν 120 Enermax ακριβως πανω τους υπο κλιση(δηλ. ακουμπουσε στις μνημες χωρις να τον εχω στερεωσει μονο για να πειραματιστω) εφτασε τα 275 σταθερα!Προσπαθησα να βαλω τον 120αρη στο παραθυρο αλλα δεν ειδα αποτελεσμα.Κουτι ειναι το HEC με εναν 120αρη μπροστα κι εναν πισω!Δυστυχως η μητρικη(GA-K8NS Ultra) δεν εχει χωρο για να μπορεσω να τοποθετησω πολλα οπως φαινεται και στην φωτο.Τι μπορω να κανω?

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img195.echo.cx/img195/9249/pict000220cr.th.jpg' alt='pict000220cr.th.jpg'>

Αν μου πεις εναν τροπο να τα βγαλω απ'τις Geil! ;) Ειχα προσπαθησει παλιοτερα αλλα ειναι παρα πολυ σφιχτα.Στο thelab διαβαζα οτι κυριως τα ανεμιστηρια ψυχουν,ενω οι ψυκτρες ειναι για μοστρα!!

βγαλε προσεκτικα τις κουβερτες μια μερια καθε φορα...

ειναι κολλημενα με διπλης οψεως αγωγιμη ταινια...το ειχα κανει με κατι hyperx παλια...

λογικα θα ειναι το ιδιο...εγγυηση ομως?μηπως χανετε αν βγαλεις τις ψυκτρες?

Eιναι λογικο να χανεις την εγγυηση αν τις βγαλεις..θα προτιμουσα να βρω εναν τροπο να στερεωσω καποιον ανεμιστηρα ακριβως πανω τους(χωρις να χαλαω τη ροη του κουτιου)!Στην τελικη θα δοκιμασω να βγαλω τις ψυκτρες και θα δω,αν και με προβληματιζει το θερμομετρο που εχουν πανω..λετε να υπαρχει προβλημα?!

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 23:21]

Εγώ θα σου έλεγα να τις αφήσεις όπως είναι... βάλε και ένα τέτοιο από πάνω και είσαι οκ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805676

Πολυ καλη ιδεα φιλε..αυριο θα παω να αγορασω οτι βρω στην στουρναρη(βαριεμαι να τρεχω Χαλανδρι).Ελπιζω να δω αποτελεσμα και πιστευω καπως θα το βαλω πανω απ'τις μνημες..ευχαριστω!! :clap:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Εγώ θα σου έλεγα να τις αφήσεις όπως είναι... βάλε και ένα τέτοιο από πάνω και είσαι οκ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805676

αυτο το εχω παρει και εγω αλλα το θεμα ειναι πως το στερεονεις πανο στις μνημες

για ριξε καμια βοηθεια

ρε μυλονα πως παιζει να το σταθεροπιησουμε αυτο???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

ρε μυλονα πως παιζει να το σταθεροπιησουμε αυτο???

Παιδιά πρώτα από όλα βγάζετε τα 4 σιδερένια κλιπάκια που είναι επάνω στπ πλαστικό και μετά αν το λιγίσετε ελαφρά θα δείτε ότι μπαίνει και αγκαλιάζει τα socket...

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 22:45]

Παιδιά πρώτα από όλα βγάζετε τα 4 σιδερένια κλιπάκια που είναι επάνω στπ πλαστικό και μετά αν το λιγίσετε ελαφρά θα δείτε ότι μπαίνει και αγκαλιάζει τα socket...

Επειδη δεν μπορεσα να παω την Τριτη..θα παω σιγουρα αυριο Στουρναρη.Θα το βρω λες?Αν παρω κατι αλλο ιδιου στυλ(δηλ μονο προσοψη για 5.25") λογικα θα μπορω να κανω το ιδιο!Πολυ καλη η ιδεα σου παντως..

το εκανα αλλα και παλη γλυστραει και φευγει απο την θεση του

μαλλον με κανα δρεμελ να γινει δουλια για να κουμποσει ακριβως

μιπως εχεις καμια φωτο να δουμε πως το εκανες εσυ

και σε τι μητρικη???

Νομίζω ότι η ιδέα του Valderant είναι αρκετά καλή αν γίνει ως εξής Ανοίγεις τρύπα στο πλαινό του κουτιού στη διάμετρο που θες και σε τέτοιο ύψος ώστε να χτυπάει οσο γίνεται τις μνήμες. Για μεγαλύτερη απόδοση προσαρμόζεις στο φαν ενα σώληνα σαν αυτούς που βάζουν στους απορροφητηρες ωστε ο αέρας να χτυπά ακριβώς τις μνήμες. Αντε καλό μοντάρισμα.

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Οι καλές θερμοκρασίες κουτιού, σκληρών, μνημών εξαρτώνται κυρίως από την ροή αέρος που υπάρχει στο κουτί. Επίσης με την υδρόψυξη cpu, vga ρίχνουμε τις θερμοκρασίες του κουτιού στο μισό με συνεπώς τα όποια ανεμιστήρια και ψύκτρες χρησιμοποιούμε να είναι αποτελεσματικότερα.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.