deadlock7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Παιδια χρεαιζομαι βοηθεια.Θελω να ψυξω τις μνημες για να εχω καλυτερα αποτελεσματα oc.Για να γινω πιο κατανοητος οι μνημες μου παιζουν σταθερα στα 265,αλλα οταν τους εβαλα εναν 120 Enermax ακριβως πανω τους υπο κλιση(δηλ. ακουμπουσε στις μνημες χωρις να τον εχω στερεωσει μονο για να πειραματιστω) εφτασε τα 275 σταθερα!Προσπαθησα να βαλω τον 120αρη στο παραθυρο αλλα δεν ειδα αποτελεσμα.Κουτι ειναι το HEC με εναν 120αρη μπροστα κι εναν πισω!Δυστυχως η μητρικη(GA-K8NS Ultra) δεν εχει χωρο για να μπορεσω να τοποθετησω πολλα οπως φαινεται και στην φωτο.Τι μπορω να κανω? http://img195.echo.cx/img195/9249/pict000220cr.th.jpg' alt='pict000220cr.th.jpg'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Bάλε χάλκινα ψυκτράκια με τον the voudas way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αν μου πεις εναν τροπο να τα βγαλω απ'τις Geil! Ειχα προσπαθησει παλιοτερα αλλα ειναι παρα πολυ σφιχτα.Στο thelab διαβαζα οτι κυριως τα ανεμιστηρια ψυχουν,ενω οι ψυκτρες ειναι για μοστρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Χρειάζονται και τα ψυκτράκια δεν είναι για μόστρα.Και εκτός αυτού στην περιπτωσή σου καλύτερα να τις ξεβρακώσεις εντελώς .Τα μαμα ψυκτράκια κρύβουν κουβέρτες από κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Λοιπον εχει καταφερει κανεις να "ξεβρακωσει" τις Geil?Το ειχα σκεφτει,αλλα το αφησα σαν ιδεα λογω δυσκολιας..αν υπαρχει τροπος ομως δεν εχω προβλημα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 βγαλε προσεκτικα τις κουβερτες μια μερια καθε φορα...ειναι κολλημενα με διπλης οψεως αγωγιμη ταινια...το ειχα κανει με κατι hyperx παλια...λογικα θα ειναι το ιδιο...εγγυηση ομως?μηπως χανετε αν βγαλεις τις ψυκτρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Eιναι λογικο να χανεις την εγγυηση αν τις βγαλεις..θα προτιμουσα να βρω εναν τροπο να στερεωσω καποιον ανεμιστηρα ακριβως πανω τους(χωρις να χαλαω τη ροη του κουτιου)!Στην τελικη θα δοκιμασω να βγαλω τις ψυκτρες και θα δω,αν και με προβληματιζει το θερμομετρο που εχουν πανω..λετε να υπαρχει προβλημα?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Απρίλιος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Εγώ θα σου έλεγα να τις αφήσεις όπως είναι... βάλε και ένα τέτοιο από πάνω και είσαι οκ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805676 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 23:21] Εγώ θα σου έλεγα να τις αφήσεις όπως είναι... βάλε και ένα τέτοιο από πάνω και είσαι οκ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805676 Πολυ καλη ιδεα φιλε..αυριο θα παω να αγορασω οτι βρω στην στουρναρη(βαριεμαι να τρεχω Χαλανδρι).Ελπιζω να δω αποτελεσμα και πιστευω καπως θα το βαλω πανω απ'τις μνημες..ευχαριστω!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Εγώ θα σου έλεγα να τις αφήσεις όπως είναι... βάλε και ένα τέτοιο από πάνω και είσαι οκ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805676 αυτο το εχω παρει και εγω αλλα το θεμα ειναι πως το στερεονεις πανο στις μνημεςγια ριξε καμια βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Απρίλιος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Συμβουλή !! ..... Ανοιξε οποσδήποτε τρύπα στο πλαι του κουτιού και είσαι ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Εγώ θα σου έλεγα να τις αφήσεις όπως είναι... βάλε και ένα τέτοιο από πάνω και είσαι οκ... http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.805676 ρε μυλονα πως παιζει να το σταθεροπιησουμε αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Στερέωσε το φαν πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή και δέσε τις δύο πάνω άκρες πάνω σε κάνα καλώδιο του psu ή σε καμιά άδεια τρύπα της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Απρίλιος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε μυλονα πως παιζει να το σταθεροπιησουμε αυτο??? Παιδιά πρώτα από όλα βγάζετε τα 4 σιδερένια κλιπάκια που είναι επάνω στπ πλαστικό και μετά αν το λιγίσετε ελαφρά θα δείτε ότι μπαίνει και αγκαλιάζει τα socket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 20, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 22:45] Παιδιά πρώτα από όλα βγάζετε τα 4 σιδερένια κλιπάκια που είναι επάνω στπ πλαστικό και μετά αν το λιγίσετε ελαφρά θα δείτε ότι μπαίνει και αγκαλιάζει τα socket... Επειδη δεν μπορεσα να παω την Τριτη..θα παω σιγουρα αυριο Στουρναρη.Θα το βρω λες?Αν παρω κατι αλλο ιδιου στυλ(δηλ μονο προσοψη για 5.25") λογικα θα μπορω να κανω το ιδιο!Πολυ καλη η ιδεα σου παντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Παιδιά πρώτα από όλα βγάζετε τα 4 σιδερένια κλιπάκια που είναι επάνω στπ πλαστικό και μετά αν το λιγίσετε ελαφρά θα δείτε ότι μπαίνει και αγκαλιάζει τα socket... το εκανα αλλα και παλη γλυστραει και φευγει απο την θεση τουμαλλον με κανα δρεμελ να γινει δουλια για να κουμποσει ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Παιδιά πρώτα από όλα βγάζετε τα 4 σιδερένια κλιπάκια που είναι επάνω στπ πλαστικό και μετά αν το λιγίσετε ελαφρά θα δείτε ότι μπαίνει και αγκαλιάζει τα socket... μιπως εχεις καμια φωτο να δουμε πως το εκανες εσυκαι σε τι μητρικη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenriz Απρίλιος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Νομίζω ότι η ιδέα του Valderant είναι αρκετά καλή αν γίνει ως εξής Ανοίγεις τρύπα στο πλαινό του κουτιού στη διάμετρο που θες και σε τέτοιο ύψος ώστε να χτυπάει οσο γίνεται τις μνήμες. Για μεγαλύτερη απόδοση προσαρμόζεις στο φαν ενα σώληνα σαν αυτούς που βάζουν στους απορροφητηρες ωστε ο αέρας να χτυπά ακριβώς τις μνήμες. Αντε καλό μοντάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Απρίλιος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 fenriz έστηλα φωτό στο TheLab.gr Forum > Overclocking > Memory Overclocking > ΨΥΞΗ ΜΝΗΜΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 28, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Οι καλές θερμοκρασίες κουτιού, σκληρών, μνημών εξαρτώνται κυρίως από την ροή αέρος που υπάρχει στο κουτί. Επίσης με την υδρόψυξη cpu, vga ρίχνουμε τις θερμοκρασίες του κουτιού στο μισό με συνεπώς τα όποια ανεμιστήρια και ψύκτρες χρησιμοποιούμε να είναι αποτελεσματικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.