dimxr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2018 Γεια χαρά παίδες. Το ζήτημα που έχω είναι το εξής: Έχω το Oneplus X και είναι με TWRP & Cyanogenmod 13 και συγκεκριμένα αυτή τη ROM από τον SultanXDA. Το κινητό όμως δεν ανοίγει. Κάθε φορά που πατάω για να ανοίξει, μου βγάζει αυτή την οθόνη (που βλέπετε από κάτω) που κρατάει περίπου μισό δευτερόλεπτο, κάνει μια μικρή δόνηση και σβήνει και ξαναπροσπαθεί να ανοίξει, κάνοντας πάλι την ίδια λούπα ξανά και ξανά. Το μόνο που έχω να κάνω για να σταματήσω τη λούπα είναι να αποσυνδέσω τη μπαταρία από το εσωτερικό του κινητού. Δεν μπορώ να κάνω boot σε recovery καθώς δεν αντιδρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω διαφορετικό λοιπόν είναι να μπω σε fastboot και να δοκιμάσω από εκεί. Δυστυχώς ούτε εκεί μπορώ να κάνω κάτι καθώς μου λέει πως το κινητό είναι locked και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Οπότε τελικά αυτό που θα ήθελα να πετύχω θα ήταν είτε να καταφέρω να το ανοίξω κανονικά, είτε να καταφέρω με κάποιο τρόπο (αν γίνει μέσω fastboot) να πάρω κάποια από τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Δεκέμβριος 28, 2018 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2018 Σε αυτή την κατάσταση δύσκολα να πάρεις τα αρχεία σου πιστεύω. Δοκίμασες να το επαναφέρεις με το unbrick tool; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Δεκέμβριος 28, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2018 Αναφέρεσαι σε αυτό;;; Αν ναι, αυτό κάνει μια προσπάθεια να επαναφέρει το κινητό διαγράφοντας τα πάντα, αλλά θα ήθελα πρώτα να αποκλείσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρω τα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Δεκέμβριος 28, 2018 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2018 1 hour ago, dimxr said: Αναφέρεσαι σε αυτό;;; Αν ναι, αυτό κάνει μια προσπάθεια να επαναφέρει το κινητό διαγράφοντας τα πάντα, αλλά θα ήθελα πρώτα να αποκλείσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρω τα αρχεία. Ρώτα στο xda καλύτερα, αυτοί θα ξέρουν περισσότερα για το άμα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 28, 2018 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος dimxr έγραψε: Γεια χαρά παίδες. Αφού μπεις σε fastboot δεν μπορείς να το κάνεις unlock ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Δεκέμβριος 29, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2018 18 hours ago, rip_noob said: Ρώτα στο xda καλύτερα, αυτοί θα ξέρουν περισσότερα για το άμα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Θα καταφύγω κι εκεί... Ευχαριστώ... 13 hours ago, Lamogio said: Αφού μπεις σε fastboot δεν μπορείς να το κάνεις unlock ? Το κάνω και μου βγάζει αυτό: C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot oem unlock ... FAILED (remote: oem unlock is disabled) finished. total time: 0.007s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Δεκέμβριος 29, 2018 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος dimxr έγραψε: Θα καταφύγω κι εκεί... Ευχαριστώ... Το κάνω και μου βγάζει αυτό: Λογικά κάνεις αυτά τα βήματα ε ? https://forum.xda-developers.com/oneplus-x/general/guide-oneplus-x-how-to-unlock-t3748730 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Ιανουάριος 1, 2019 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 (edited) On 12/29/2018 at 5:25 PM, Lamogio said: Λογικά κάνεις αυτά τα βήματα ε ? https://forum.xda-developers.com/oneplus-x/general/guide-oneplus-x-how-to-unlock-t3748730 Ναι, το δοκίμασα κι αυτό, αλλά δεν προχωράει... Οπότε το προχώρησα λίγο ακομη... Με το Skipsoft Android Toolkit προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader και άλλες διεργασίες, αλλάαααα... Τίποτα δε δούλεψε όπως έπρεπε. Νομίζω όμως έχω βρει που εστιάζεται το πρόβλημα. Εντοπίζει πως ο bootloader είναι κλειδωμένος (αν και δε θα έπρεπε καθώς ήδη είχε TWRP να τρέχει), αλλά όταν προσπαθώ να τον ξεκλειδώσω, μου λες πως είναι ξεκλείδωτος, προσσπαθεί να κάνει normal reboot στο κινητό και έτσι ξεκινάμε πάλι τα bootloops. Εδώ είναι το Skipsoft Android Toolkit report: Quote Are you ready to start? Type y[yes] or n[no]:y Device mode detected: Fastboot Mode Device Serial Number: 64875585 Checking bootloader state.. Device bootloader state is: Locked Do you want to unlock the bootloader? Type y[yes] or n[no]:y When prompted, Press the Volume Up/Down button to select Yes on the screen, then press the Power button to Unlock the Bootloader. If it is already unlocked this will just be skipped and your device will not be wiped. Sending oem unlock command to device.. Device bootloader is already unlocked so no data will be wiped Rebooting back to Android.. rebooting... finished. total time: 0.002s Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2019 από dimxr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιανουάριος 1, 2019 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος dimxr έγραψε: Ναι, το δοκίμασα κι αυτό, αλλά δεν προχωράει... Οπότε το προχώρησα λίγο ακομη... Με το Skipsoft Android Toolkit προσπάθησα να ξεκλειδώσω bootloader και άλλες διεργασίες, αλλάαααα... Τίποτα δε δούλεψε όπως έπρεπε. Νομίζω όμως έχω βρει που εστιάζεται το πρόβλημα. Εντοπίζει πως ο bootloader είναι κλειδωμένος (αν και δε θα έπρεπε καθώς ήδη είχε TWRP να τρέχει), αλλά όταν προσπαθώ να τον ξεκλειδώσω, μου λες πως είναι ξεκλείδωτος, προσσπαθεί να κάνει normal reboot στο κινητό και έτσι ξεκινάμε πάλι τα bootloops. Εδώ είναι το Skipsoft Android Toolkit report: Δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια προγράμματα αρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. όταν brickαρε το δικό μου απλά ακολούθησα τον οδηγό που έχει στο xda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Ιανουάριος 2, 2019 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Δε γίνεται ούτε μέσω adb & fastboot minimal: Quote C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb devices List of devices attached C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot devices 64875585 fastboot C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: true (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: false (bootloader) Display panel: (bootloader) console_enabled: 0 (bootloader) exec_console_unconsole: 0 OKAY [ 0.011s] finished. total time: 0.012s C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot oem unlock ... FAILED (remote: oem unlock is disabled) finished. total time: 0.006s Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2019 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Φίλε μου ελπίζω να έχεις κάνει θέμα στο xda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Ιανουάριος 2, 2019 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Έχω κάνει, αλλά προκοπή δε βλέπω για την ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts