Jump to content

TOMB RAIDER

χριστινα

Recommended Posts

Το Αngel of Darkness κορυφαιο? :eek:

Χρυσο βατομουρο ειχε παρει

Το παιχνιδι με τα περισσοτερα bug στο PC

To Tomb Raider 1&2 ηταν κορυφαια

μετα ερχονται οι φτηνες απομιμησεις και τα αισχοι

Η Ειdos εχει παρει τον κατω δρομο

και δεν μου φαινεται υποσχομενο το Tomb Raider Legend ουτε προβλεπω να αλλαξει την μοιρα της

Αλλη μια απο τα ιδια........

μακαρι να κανω και λαθος βεβαια

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 03:29]

Το Αngel of Darkness κορυφαιο? :eek:

Χρυσο βατομουρο ειχε παρει

Το παιχνιδι με τα περισσοτερα bug στο PC

To Tomb Raider 1&2 ηταν κορυφαια

μετα ερχονται οι φτηνες απομιμησεις και τα αισχοι

Για τα bugs δεν έχεις άδικο αλλά το βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα.

Στα πρώτα έπαιζες μισή ώρα μέσα στη ζούγκλα για να σκοτώσεις μια τίγρη....

το 2 το έχω τερματίσει νομίζω. ήταν ιδιαίτερα καλό, θυμάμαι κάτι σκηνές βενετία.

το 1 όταν το είχα πρωτοβάλει, είχε απίστευτα καλή κίνηση της κάμερας για την εποχή.

τα υπόλοιπα όντως δε με συγκίνησαν, μόνο τα demo είχα βάλει.

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 14:24]

Τα έχω τερματίσει όλα αλλά το αγαπημένο μου είναι το ΤR2:inlove:,όχι πάντως απο άποψη γραφικών και ήχου αλλά η υπόθεση και οι πίστες είναι τρομερές......

:T: :T: :T:

Παντως η εξελιξη του TR7 εχει ανατεθει σε αλλη εταιρια για λογαριασμο της Eidos (μετα την πατατα του AOD) νομιζω την Crystal Dimensions κι αναμενεται να εχει βελτιωμενο gameplay και οντως αν πλησιαζει τα παλια τοτε....:inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 10:38]

To καλύτερο tombraider ever ---> The last revelation [4]

Aτμόσφαιρα τρομερή , Gameplay πολύ καλό . Ήχος εκπληκτικός

Και για εμενα το καλυτερο ειναι το 4ο και τοτε λεγανε οτι θα ειναι το τελευταιο Tomb raider:p

• 2 weeks later...

αν πατε www.gamespot.com η στο official site του παιχνιδιου

...εχει 10 screenshots κ trailer!

τα screenshots δεν μπορω να πω πως με ικανοποιησαν...

το μοντελο της Λαρας ειναι λιγο ψευτικο ή μαλλον απεικονιζει αλλο προσωπο!

τα χαρακτηριστικα της ειναι λιγο αλλαγμενα..δεν μου πολυαρεσε αυτο!

η πιστα φαινεται πολυ καλη σε γραφικα...αλλα το να μου αλλαζεις το μοντελο ειναι σπαστικο...ιδιως για τους παλιους που εχουν συνηθισει αλλιως την λαρα με την eidos κ τωρα την βλεπουν με την Crystal Dynamics λες κ ειναι αλλη!

κ τα οπλα δεν ειναι πολυ ωραια σε γραφικα μου θυμιζουν το tomb raider 1 που ηταν σαν ορθογωνια κουτια....

εσεις τι γνωμη εχεται?:getlost: :...: :wassat:

Τα γραφικα πραγματι θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα, οσο για το προσωπο ειναι διαφορετικο αλλλα μπορει πολυ ευκολα να διορθωθει στο μελλον. Το θεμα ειναι να υπαρχει ενα καλο story και gameplay

δε ξερω ειμαι πολυ επιφυλαχτικος..μετα απο το 6 περιμενα η eidos απλα να φτιαξει

ενα καινουργιο σεναριο στο στυλ του 1 του 2 του 4 αλλα τωρα που μπηκε κ η αλλη εταιρεια,πολυ φοβαμαι οτι θα χαλασουν κ τα γραφικα κ το gameplay !!!!

τουλαχιστον να κραταγανε τα γραφικα κ το gameplay απο την eidos οπως ηταν στο 6 κ να αφηναν στην crystal... μονο το σεναριο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.