χριστινα Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ GAME ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΑ ΚΡΟΦΤ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ?Ναι οντως κατι εχω δει οτι θα βγει καινουργιο tomb raider...google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ή καλύτεραhttp://yagoohoogle.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Θα βγει νέο Tomb Raider [ το 7ο κατασειρά ]Το πότε είναι ακόμα άγνωστο. Αυτό που ακούστηκε είναι ότι θα ονομάζεταιTomb Raider Legend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Σύμφωνα με το tombnews Tomb Raider: Legend is slated for release on the Sony PlayStation2, Microsoft Xbox and PC between July 1, 2005 and June 30, 2006 (FY2006). :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Σύμφωνα με το tombnews :TD: ά έτσι πέστο να καταλάβουμε!!!!1 το παιχνίδι λοιπόν θα βγει κάποτε στο μέλλον........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Απο κάποια screenshots που είδα το Legend θα θυμίζει περισσότερο τα πρώτα παιχνίδια της σειράς παρά το [ κορυφαίο για εμένα ] Angel Of Darkness. For details tombraider.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Το Αngel of Darkness κορυφαιο? Χρυσο βατομουρο ειχε παρει Το παιχνιδι με τα περισσοτερα bug στο PC To Tomb Raider 1&2 ηταν κορυφαια μετα ερχονται οι φτηνες απομιμησεις και τα αισχοι Η Ειdos εχει παρει τον κατω δρομο και δεν μου φαινεται υποσχομενο το Tomb Raider Legend ουτε προβλεπω να αλλαξει την μοιρα της Αλλη μια απο τα ιδια........ μακαρι να κανω και λαθος βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Απρίλιος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 03:29] Το Αngel of Darkness κορυφαιο? Χρυσο βατομουρο ειχε παρει Το παιχνιδι με τα περισσοτερα bug στο PC To Tomb Raider 1&2 ηταν κορυφαια μετα ερχονται οι φτηνες απομιμησεις και τα αισχοι Για τα bugs δεν έχεις άδικο αλλά το βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα. Στα πρώτα έπαιζες μισή ώρα μέσα στη ζούγκλα για να σκοτώσεις μια τίγρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 το 2 το έχω τερματίσει νομίζω. ήταν ιδιαίτερα καλό, θυμάμαι κάτι σκηνές βενετία.το 1 όταν το είχα πρωτοβάλει, είχε απίστευτα καλή κίνηση της κάμερας για την εποχή. τα υπόλοιπα όντως δε με συγκίνησαν, μόνο τα demo είχα βάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 To καλύτερο tombraider ever ---> The last revelation [4]Aτμόσφαιρα τρομερή , Gameplay πολύ καλό . Ήχος εκπληκτικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Παιδια αν θελετε να ενημερωνεστε για παιχνιδια που θα βγουν ή ηδη υπαρχουν για ολες τιςκονσολες/πσι ενα ειναι το πιο γαματο σιτε :http://www.ign.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Απρίλιος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Τα έχω τερματίσει όλα αλλά το αγαπημένο μου είναι το ΤR2:inlove:,όχι πάντως απο άποψη γραφικών και ήχου αλλά η υπόθεση και οι πίστες είναι τρομερές...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 14:24] Τα έχω τερματίσει όλα αλλά το αγαπημένο μου είναι το ΤR2:inlove:,όχι πάντως απο άποψη γραφικών και ήχου αλλά η υπόθεση και οι πίστες είναι τρομερές...... :T: Παντως η εξελιξη του TR7 εχει ανατεθει σε αλλη εταιρια για λογαριασμο της Eidos (μετα την πατατα του AOD) νομιζω την Crystal Dimensions κι αναμενεται να εχει βελτιωμενο gameplay και οντως αν πλησιαζει τα παλια τοτε.... :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 10:38] To καλύτερο tombraider ever ---> The last revelation [4]Aτμόσφαιρα τρομερή , Gameplay πολύ καλό . Ήχος εκπληκτικός Και για εμενα το καλυτερο ειναι το 4ο και τοτε λεγανε οτι θα ειναι το τελευταιο Tomb raider:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Απρίλιος 24, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 τα χω παιξει ολα κ ειμαι fan του παιχνιδιου!!!τα καλυτερα ηταν 1,2και4ολα τα αλλα βγηκαν για να λενε οτι βγαλανε κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 αν πατε www.gamespot.com η στο official site του παιχνιδιου ...εχει 10 screenshots κ trailer! τα screenshots δεν μπορω να πω πως με ικανοποιησαν... το μοντελο της Λαρας ειναι λιγο ψευτικο ή μαλλον απεικονιζει αλλο προσωπο! τα χαρακτηριστικα της ειναι λιγο αλλαγμενα..δεν μου πολυαρεσε αυτο! η πιστα φαινεται πολυ καλη σε γραφικα...αλλα το να μου αλλαζεις το μοντελο ειναι σπαστικο...ιδιως για τους παλιους που εχουν συνηθισει αλλιως την λαρα με την eidos κ τωρα την βλεπουν με την Crystal Dynamics λες κ ειναι αλλη! κ τα οπλα δεν ειναι πολυ ωραια σε γραφικα μου θυμιζουν το tomb raider 1 που ηταν σαν ορθογωνια κουτια.... εσεις τι γνωμη εχεται? :...: :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Τα γραφικα πραγματι θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα, οσο για το προσωπο ειναι διαφορετικο αλλλα μπορει πολυ ευκολα να διορθωθει στο μελλον. Το θεμα ειναι να υπαρχει ενα καλο story και gameplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάϊος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 δε ξερω ειμαι πολυ επιφυλαχτικος..μετα απο το 6 περιμενα η eidos απλα να φτιαξειενα καινουργιο σεναριο στο στυλ του 1 του 2 του 4 αλλα τωρα που μπηκε κ η αλλη εταιρεια,πολυ φοβαμαι οτι θα χαλασουν κ τα γραφικα κ το gameplay !!!!τουλαχιστον να κραταγανε τα γραφικα κ το gameplay απο την eidos οπως ηταν στο 6 κ να αφηναν στην crystal... μονο το σεναριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 κανα nude raider για το AOD κανεις ? PM ME ! :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.