Chosen Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Πολύχρονος και καλή λευτεριά στον αιώνιο φοιτητή ;ρ
Chris2004 Απρίλιος 18, 2005 #9 Απρίλιος 18, 2005 Ευχαριστώ παιδιά, νάστε καλά, ότι επιθυμείτε και καλα clockia !!!!
spc Απρίλιος 18, 2005 #10 Απρίλιος 18, 2005 Χρόνια Πολλά και από εμένα Χρήστο (....και Rootάκο για να μην ξεχνιόμαστε). Να ξέρεις επίσης ότι οι δικές μου ευχές μετράνε πιο πολύ από τις ψεύτικες των άσπονδων εχθρών σου οι οποίοι (όπως θα παρατήρησες) έσπευσαν να ανοίξουν το thread και να σου ευχηθούν και καλά πρώτοι με γλώσσα διχαλωτή που την αλήθεια δεν λέει...
greekfragma Απρίλιος 18, 2005 #11 Απρίλιος 18, 2005 χρονια πολλα και απο μενα κρις:daisy:οσες κοντρες και να υπαρξουν αναμεσα σε amd ακιδες και intel αδες καποια πραγματα οπως οι καλες σχεσεις δεν επηρεαζονται.
Chris2004 Απρίλιος 18, 2005 #16 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaοσες κοντρες και να υπαρξουν αναμεσα σε amd ακιδες και intel αδες καποια πραγματα οπως οι καλες σχεσεις δεν επηρεαζονται. Παιδιά ευχαριστώ σε όλους, Greek συμφωνώ απόλυτα
Κοπρίτης Απρίλιος 18, 2005 #18 Απρίλιος 18, 2005 Χρονια πολλα και καλα μπλε αγορι ξεκουραστα και ευχαριστα σαν multitasking σε Dual Core με Hyperthreading......
Chosen Απρίλιος 18, 2005 Author #20 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc Χρόνια Πολλά και από εμένα Χρήστο (....και Rootάκο για να μην ξεχνιόμαστε). Να ξέρεις επίσης ότι οι δικές μου ευχές μετράνε πιο πολύ από τις ψεύτικες των άσπονδων εχθρών σου οι οποίοι (όπως θα παρατήρησες) έσπευσαν να ανοίξουν το thread και να σου ευχηθούν και καλά πρώτοι με γλώσσα διχαλωτή που την αλήθεια δεν λέει... Φιλαράκι, φαίνεσαι να ξέρεις πολλά από γλώσσες. Τι έχεις σπουδάξει;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.