nobig Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Πήρα σήμερα το crimson rivers 2 και η βλαμένη η προοπτική που να τις καούν τα video έχουν κλειδώσει το slider του Power DVD και δεν μπορώ να προχωρήσω την ταινία παρά μόνο με τα κεφάλαια και με τον τροχό του ποντικιού. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί αυτό το κλείδωμα; Δοκίμασα απο το DVD Decrypter Remove PUO's στο File mode αλλά τίποταΠου θα φτάσουν πλέον με αυτά τα κλειδώματα το κέρατο μου! :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 εγώ χθες το είδα......δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το powerdvd 6....... dvdshrinkαρε το!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Π@π@ρι@. Κατέβασα την καινούργια έκδοση αλλά πάλι κλειδωμένη είναι η μπάρα. Το άλλο το φοβερό που έχω δει σε DVD είναι πριν αρχίσει το έργο σου πετάει μια διαφήμηση της Philips κανά 2λεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 δεν ειναι προβλημα του power dvd που ειναι κλειδομενη η μπαρα!οταν βαζεις αλλο δισκακι δεν μπορεις να την κουνισεις?ειναι θεμα της ταινιας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Το ξέρω ότι είναι της ταινίας. Αλλώστε το λέω στο πρώτο ποστ ότι γενικά η προοπτική είναι εταιρία του κώλου. Όλο κάτι τέτοιες βλακίες κάνει και απορώ που αποσκοπούν. Μετά πάρε το γνήσιο και να σου κάνει τέτοια χαζά. Κόπιες σπασμένες ρεεεε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.