F&U Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2018 Η classic asp θεωρείτε νεκρη γλωσσα για webdesign. Εγώ εχω αντιθετη γνωμη αλλα με ενδιαφερει και μια εμπεριστατωμένη απαντηση απο καποιους που ξερουν περισσοτερα. Ειναι νεκρή γλώσσα και αν ναι γιατι? Προσωπικα δεν βρισκω κατι που να κανουν οι αλλες γλώσσες και δεν μπορει να κανει η ASP με τον εναν η αλλον τρόπο. Σε θεματα ταχυτητας θεωρω ειναι η πιο γρηγορη. Σε θεματα ευελιξία με εναν Text Editor εισαι Online. Σε θεματα Σταθεροτητας εκει τι να πουμε αφου ειναι 20+ χρονια διαθεσιμη. Αρα γιατι οι περισσοτεροι την αγνοουν και δεν ασχολουνται μαζι της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 2, 2019 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 - αν δεν εξελίσσεται είναι νεκρή - αν κάνεις τη δουλειά σου και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα και δεν υπάρχουν θέματα security, είναι οκ - δε νομίζω όμως ότι μπορεί να σταθεί στο σύγχρονο web παρά μόνο αν μιλάμε για απλοϊκά sites. Έχω κάνει sites με ASP πίσω στο 2004 που παίζουν ακόμη χωρίς πρόβλημα και με μηδενική συντήριση αλλά είναι sites με 5-10 επισκέψεις τη μέρα και για εσωτερική κυρίως χρήση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts