eleozz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2018 έπεσα πάμε σε αυτά, έχει κανείς άποψη για τα εργαλεία τους? http://www.totaltools.com.pk/content/about.html https://www.bax.tools/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Δεκέμβριος 22, 2018 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2018 Παλια τα εφερνε ο ΔΡΙΒΑΣ ,πριν κλεισει, κατηγοριας BULLE χωρις ομως την υποστηρηξη τους... Κινεζικα μετριας κατηγοριας κ καθαρα ερασιτεχνικα, θα προτιμουσα bulle η parkside αν επρεπε να κινηθω σ αυτη την κατηγορια.... Κ ψιλοακριβα απο μια γρηγορη ματια που εριξα...το σκαπτικο sds που το χει 93 , το χα παρει ενα 50ρικο , την ηλεκτροκολληση την 160αρα την ειχα παρει 150 μαζι με ηλεκτρονικη μασκα... Μια ματια απο κοντα θα δειξει περισσοτερα, ισως βελτιωθηκαν καπως.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 22, 2018 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2018 δεν εχω ιδία αποψη αλλα βρηκα οτι δεν ειναι κινεζικο....ειναι πακισταν οποτε ανηκει στην ευρυτερη κατηγορια χαμηλης τιμης απ οπου κι αν προερχονται με κυριο μετρο συγκρισης την εγγυηση και το αποθεμα ανταλλακτικων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 22, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος Stelios13 έγραψε: Κ ψιλοακριβα απο μια γρηγορη ματια που εριξα... και στο skroutz είναι φθηνότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Δεκέμβριος 23, 2018 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος makio έγραψε: δεν εχω ιδία αποψη αλλα βρηκα οτι δεν ειναι κινεζικο....ειναι πακισταν οποτε ανηκει στην ευρυτερη κατηγορια χαμηλης τιμης απ οπου κι αν προερχονται με κυριο μετρο συγκρισης την εγγυηση και το αποθεμα ανταλλακτικων Κινεζικα ειναι, εσυ μας δειχνεις το τοπικο αντιπροσωπο Πακισταν http://www.totaltools.com.pk/content/about.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 23, 2018 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2018 34 minutes ago, Nektar2018 said: Κινεζικα ειναι, εσυ μας δειχνεις το τοπικο αντιπροσωπο Πακισταν TOTAL TOOLS μπορει να εχεις δικιο - αλλα το λινκ που παραθετεις ειναι το ιδιο > Λαχωρη / Πακισταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Δεκέμβριος 23, 2018 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2018 πριν 57 λεπτά, το μέλος makio έγραψε: μπορει να εχεις δικιο - αλλα το λινκ που παραθετεις ειναι το ιδιο > Λαχωρη / Πακισταν Total Tools Co Limited is a professional industrial solution provider, specialized in industrial tools, which started from China and then expanded its wings to the rest of the world. Committed to .... M. Afzal Chaudhri & Co. (MAC) is proud to launch the Total Tools in Pakistan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζίμης Δεκέμβριος 23, 2018 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2018 (edited) Φροντίζει σε κάποια μοντέλα, με λίγα χρήματα να ανεβάζει τις επιδόσεις πάνω από τον ανταγωνισμό. Το έκκεντρο τριβείο της, είναι ίσως το μοναδικό απένατι στα άλλα που με 50 €, λειτουργεί στα 450 Watts και έχει διάμετρο 150 mm. Εγώ πήρα την ηλεκτροκόλληση στα 180 Α με 104 €, επειδή εκτός από τα Ampere, έδινε 85 Volt αρχικό φορτίο που μόνο οι Telwin που δεν κυκλοφορούν ακόμα Ελλάδα δίνουν τόσο. Μου χρειαζόταν, προκειμένου να κρατάει το τόξο ευκολότερα και να ξεκινάει πιό αρπαχτά, προκειμένου να μάθω. Τριβείο πήρα Stanley, αλλά στο τσακ ήμουν να το πάρω κι αυτό. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2018 από Τζίμης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts