velipsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2018 Παίδες καλησπέρα ...ένα απλό ερώτημα γιατί πολλά από τα παιχνίδια που κατεβάζω από MICROSOFT STORE δεν μου παίζουν ...εν γενικά με οrigin και steam δεν έχω κανένα πρόβλημα ..μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση (μπαίνουν στην εισαγωγική εικόνα και μετά κλείνουν ) ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Δεκέμβριος 20, 2018 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2018 Για κοίτα το antivirus που έχεις . Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι άσ το κλειστό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 20, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2018 Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο... Των Windows 10 έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 20, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2018 Κανένας προφανώς δεν ασχολείται με παιχνίδια από αυτή την πλατφόρμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 20, 2018 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2018 Μη σου φαινεται περιεργο..εγω πχ το store δεν το εχω ανοιξει ουτε μια φορα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Δεκέμβριος 21, 2018 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2018 εγώ κατέβασα πρόσφατα το ντέμο του forza horizon και στην αρχή μου φάνηκε ότι κολλούσε . Πρέπει να περιμένεις λίγο να κάνει launchτο παιχνίδι. Για δες εαν είναι αυτό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 13, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 On 19/12/2018 at 11:27 ΜΜ, το μέλος velipsi έγραψε: Παίδες καλησπέρα ...ένα απλό ερώτημα γιατί πολλά από τα παιχνίδια που κατεβάζω από MICROSOFT STORE δεν μου παίζουν ...εν γενικά με οrigin και steam δεν έχω κανένα πρόβλημα ..μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση (μπαίνουν στην εισαγωγική εικόνα και μετά κλείνουν ) ευχαριστώ Τα παιχνίδια από το MS Store πρέπει να τα τρέχεις από την συντόμευση στο start menu, αυστηρά. Δημιουργείται μόνη της. Προσφάτως αγόρασα το Gears of war 4, και δεν έχω κανένα θέμα, ούτε είχα θέμα με το DEMO του Forza Horizon 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιούνιος 14, 2019 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2019 (edited) kαλημέρα , κατέβασα το Forza Horizon 4 με την προσφορά απο το gamepass και κρασάρει και με πετάει στο desktop. έβαλα τους τελευταίους drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει . με πετάει όταν πατάς continue και σου βγάζει την εικόνα με το gamepad xbox. φορτώνει το παιχνίδι και κρασάρει στο desktop. έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βρώ λύση. υπάρχει καμιά βοήθεια? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 14, 2019 από jordanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts