Alucard Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Μόλις επέστρεψα απο format, εκανα αυτο που κανω κάθε φορά, αλλά αυτήν την φορά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να εγκαταστήσω τα Audio Drivers. Έχω δοκιμασει τα πάντα. Όποιος ξέρει κάτι ας μου πεί. Έχο 15Gb σε μουσικά αρχεία και δέν μπορώ να τα ακούσω
asikamin Απρίλιος 18, 2005 #2 Απρίλιος 18, 2005 μήπως δεν την έχεις ενεργοποιήσει απ΄το bios ,γίνε λίγο πιο σαφής
Alucard Απρίλιος 18, 2005 Author #3 Απρίλιος 18, 2005 Το ΒΙΟS δεν το εχω πειράξει καθόλου απο την προηγούμενη φορά που τον άνοιξα. Απλώς τώρα πιά δεν μπορώ να ακούσω καθόλου ήχους. Όσες φορές και αν κάνω εγκατάσταση τα drivers δεν καταφέρνω τίποτα. Επιμένει να βάζει τα Legacy Audio Drivers σαν προεπιλογή. Και manual να παω να τα κάνω εγκατάσταση δνε καταφέρνω τίποτα
Alucard Απρίλιος 18, 2005 Author #4 Απρίλιος 18, 2005 Problem Solved! Τελικά αυτό που έφταιγε ήταν το OC που έχω κάνει. Είχε ανεβάσει το MHz του PCI κατα 1!!!! (δλδ 34 αντο για 33) και αυτό έκανε τα Windblows να μήν αναγνωρίζουνε το Audio Controller. Ελεος?
RootX Απρίλιος 18, 2005 #5 Απρίλιος 18, 2005 Μήπως έχεις sata δίσκο πάνω στον intel controller? Με 1 MHz στο pci δεν θα έπρεπε να έχει κανένα πρόβλημα.
Alucard Απρίλιος 18, 2005 Author #6 Απρίλιος 18, 2005 Όχι έχω μόνο IDE δίσκους και το SATA το έχω απενεργοποιήσει γιατί απλά δεν μου χρειάζεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.