elpen Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Δεν είμαι σίγουρη αν έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά αγόρασα την συγκεκριμένη κάρτα το Σαββατο και είναι για το καινούργιο μου πισι. Αγόρασα την Leadtek TV2000 xp Expert, αλλά στο βιβλιαράκι εγκατάστασης έχει 3 ή 4 διαφορετικούς τύπους κάρτας με το ίδιο όνομα, δηλαδή όλες είναι tv2000 xp xpert, αλλά η μια έχει line out, η δικιά μου δεν έχει line out και έχει καλώδιο που συνδέεται εσωτερικά με την κάρτα ήχου ή μητρική με κρτ ήχου. Επίσης έχουν κάποιες διαφορές στα βύσματα αλλά στο τέλος την ίδια δουλειά κανουν.Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν είναι αν έχουν καμια διαφορά απόδοσης, παίζει να είναι η μια καλύτερη απτην άλλη ή κατι τέτοιο? Διαφέρουν μήπως και στο τσιπάκι η καμία σχεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Όχι. ’ντε να είναι διαφορετική η έκδοση της πλακέτας. Βασικά εγώ δεν θα αγχωνόμουν με κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpen Απρίλιος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 A, οκ thnks για την άμεση απάντηση ,.. Ετσι λέω κιεγω ότι δεν θα παίζει καμία διαφορά. Απλώς μου κανε εντυππωση και είπα να ρωτήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Πηρα και εγω την παραπανω καρτα το Σαββατο και ηταν ολοιδια με το 3η καρτα στο Manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
elpen Απρίλιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Να σου πω την αλήθεια δεν θυμαμαι τον αριθμό πουναι η δικια μου αλλά είναι αυτη που περιεγραψα παραπάνω, + ραδιοτουνερ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.