JOHNX2 Φεβρουάριος 1, 2019 Author #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα παιδιά, δυστυχώς πάσχουμε όλοι μας από την ίδια ασθένεια !!! PCτιδα ! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 2, 2019 Author #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Χαρουμενος πλεον ! Το συστημα πηρε μπρος. Πρωτο τεστ ετσι για την τρελα, τα παντα ολα στο AUTO. Το CPU δε δειχνει και τοσο καλο απο αποψη θερμοκρασιων.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Φεβρουάριος 2, 2019 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Στα 5.0-5.1Ghz και με 1.28-1.30v vcore οι 9900Κ χτυπάνε άνετα 85C-90c max σε full stress load με AVX αναλόγως βέβαια του συτήματος ψύξης (νερό πάντα), θερμοκρασία δωματίου και των ρυθμίσεων στο BIOS... Δούλεψε το λίγο και βάλε κάποιο stress test όπως είσαι όπως το ASUS Real Bench για 2-3 ώρες να "δουλέψει" και η πάστα.... Για AVX θα πρέπει να το δουλέψεις με Prime 95...αλλά ξεκίνα με το Asus Real Bench και βλέπεις. Πάντως διασφάλισε την σταθερότητα στα 4.7GHz που είσαι και μετά άρχισε ν'ανεβάζεις ρεύματα και ρολόγια και θα δούμε που θα σε πάει. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από Jargon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 2, 2019 Author #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Του δίνω πονο με ASUS Real Bench... Και λιγο WinRar Bench ετσι για να τσεκαρω νουμερο... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από JOHNX2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 2, 2019 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Μια χαρά μου φαίνονται όλα. Μεγιές και να το χαρείς όσο δεν πάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Φεβρουάριος 2, 2019 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 29.500 στο winrar! Κ γω δε φτάνω ούτε 10Κ... (9600) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 2, 2019 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Αν σου πω πως ούτε ήξερα ότι υπάρχει benchmark για το winrar θα το πιστέψεις; Τώρα το έβαλα και είμαι κοντά στα 18Κ , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα, το WinRar δεν έχω καταφέρει να το κάνω να χρησιμοποιεί το CPU στο φουλ , υπάρχει τρόπος; (δεν γίνεται ούτε μέσω priority) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 2, 2019 Author #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Το Bench του Winrar δεν ξερω πραγματικα τι μετραει, απλα το ετρεξα ετσι για την ιστορια και για λογους συγκρισης με το παλιο μου συστημα το οποιο εβγαζε 12500. Να πουμε και μερικα αρνητικα τωρα χεχεχε. Καταρχάς, Το BIOS της Gigabyte ειναι γ@μ@τ@ παιδια, τι ειν' τουτοοοοοοοοο ! Μια ζωη ειχα ASUS βλέπεται και μου κακοφάνηκε πολυ αυτο το τερατούργημα. Πραγματικα επικρατει μια σύγχυση στην διαταξη του, αυτος που το σχεδιασε πρεπει να επινε ληγμενα. Δευτερο αρνητικο.... Οι κυψελες του ψυγειου οπως μπορειται να διακρινετε στις κατωθι φωτογραφιες εχουν εσωτερικα ειδη επιφανειακή σκουρια........ Τραγικο τι να πω ! Ελπιζω να μην εχουμε τιποτα θεματα ακομη δεν το στησαμε το μηχανημα. Βεβαια θα στειλω στην Be Quiet μερικες φωτογραφιες να δω τι θα μου πουνε. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από JOHNX2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 2, 2019 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 πριν 36 λεπτά, το μέλος JOHNX2 έγραψε: Ωχ. Τι είναι τούτο; Πως γίνεται αυτό; Στείλε στην be quiet. Δεν νοείται καινούρια υδρόψυξη να έχει τέτοια εμφάνιση σε λίγες ώρες χρήσης. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Φεβρουάριος 2, 2019 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 1 hour ago, tommybertsen said: Αν σου πω πως ούτε ήξερα ότι υπάρχει benchmark για το winrar θα το πιστέψεις; Τώρα το έβαλα και είμαι κοντά στα 18Κ , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα, το WinRar δεν έχω καταφέρει να το κάνω να χρησιμοποιεί το CPU στο φουλ , υπάρχει τρόπος; (δεν γίνεται ούτε μέσω priority) Μόλις το είδα κι εγώ! LOL ----- μου βγάζει 36,515 αλλά θα βάλω στόχω τα 42Κ. μόλις τελειώσω με το overclock γιατί τώρα είμαι χωρίς delid... Με το ψυγείο χαλαρώστε......έτσι είναι τα περισσότερα κι έχω αγοράσει πάνω από 25 ψυγεία....χαλκός που δεν έχει βαφτεί κακλα είναι δεν είναι σκουριά και όσο περνάει ο καιρός θα γίνει πιο σκούρο (οξείδωση του χαλκού με τον αέρα εντελώς επιφανειακή)... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 2, 2019 Author #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Φιλε Jardon ευχαριστώ για την διευκρίνιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Φεβρουάριος 2, 2019 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Για να είμαι και δίκαιος προς του κατασκευαστές, υπάρχουν ψυγεία που είναι άψογα βαμμένα (και αυτό που έχω τώρα της Watercool) αλλά πρόβλημα δεν είναι παρά μόνο αν το κοιτάς από συγκεκριμένη γωνία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 2, 2019 Author #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Μονο απο την μια μερια ειναι ετσι. Απο την αλλη ειναι βαμενο, μαλλον θα εμεινε απο μπογια ο μαστορας....χαχαχαχα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από JOHNX2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Φεβρουάριος 2, 2019 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Για συνέχισε τα τεστ να δούμε που θα πάει με τα ρολόγια.....τα 4.8 σε βλέπω έυκολα, μετά το θέμα είναι που θα βρεις το πρώτο σκαλοπάτι σε ρεύματα το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από τα προηγούμενα. Π.χ. 4.7Ghz 1.24 και 4.9 1.30 ------ υποθετικά πάντα γιατί εσύ θα δεις τι συμβαίνει κάθε φορά που ανεβάζεις multiplier.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 2, 2019 Author #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Μετα απο πολυ παίδεμα τελειωσα επιτελους με το setup του κουτιου... Θελει ακομη λιγη δουλεια βεβαια, αλλα δεν αξιζει για τον χρονο που θα χαλασω. Αυριο θα πειραματιστώ με τον επεξεργαστή για 5+GHz. Οι μνημες ρε παιδια δεν ειναι λιγο χωμα για 3200MHz 14-14-14-34 1T ? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από JOHNX2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 2, 2019 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 καλα τα παει ο παππους στα 5,1 ειναι με 3200 cl16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jargon Φεβρουάριος 2, 2019 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 (edited) Αυτό το ΜΑΧΧΜΕΜ είναι αρχαίο - To AIDA64 να κατεβάσεις που έχει και stability test και δοκιμάζει και cache... Αυτό είναι κι ένα run δικό μου: (Πρέπει να σου βγάζει πάνω από 47,000 στο Read) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2019 από Jargon Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 3, 2019 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 3, 2019 Author #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 3, 2019 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 Μια χαρα εισαι @JOHNX2 δε ξερω αν scalarei λογω cpu αλλα τοσα τερματιζω περιπου με 4 dimms 3600 c15 2Τ στον 7700κ αντε κανα k παραπάνω WRITE 49 51 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts