skepasti21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2018 Εχει βρει καποιος τροπο να απενεργοοιησει τις εν λογω ειδοποιησεις? Στις ρυθμισεις τα εχω ολα κλειστα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Δεκέμβριος 13, 2018 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Αν είναι στο windows startup απενεργοποίησε το.Επίσης, στα Windows services ψάξε το NeroBackItUpBackgroundService και απενεργοποίησε το. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Δεκέμβριος 13, 2018 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Τα notifications στα Windows 10 εμφανίζονται με συγκεκριμένο τρόπο. Μαύρο-γκρι κουτί με γκρι-άσπρα γράμματα. Ανάλογα βέβαια και το χρωματικό προφίλ που έχεις επιλέξει. Οπότε το δικό σου πιθανολογώ είναι από τις ρυθμίσεις του ίδιου του προγράμματος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Δεκέμβριος 13, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Ειναι παρα πολυ ενοχλητικο, ξεκινας να δεις μια ταινια ή να παιξεις καποιο παιχνιδι και πεταγετε σαν να μην πω τι και στα κολλαει ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Δεκέμβριος 13, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Μου το βγαζει και για αλλες εφαρμογες του ΝΕRO και επισης μου πεταει και για το ccleaner, εψαξα στα services να βρω κατι αλλα οχι , το μονο που βρηκα ηταν το ''NBSERVICE'' το οποιο ηταν απενεργοποιημενο και μη αυτοματα οποτε ακυρο απο κει ,ουτε κατι σχετικο με το ccleaner βρηκα και ουτε μεσα στο ιδιο το προγραμμα. WTF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Δεκέμβριος 13, 2018 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 Το Ccleaner έχει ρύθμιση να απενεργοποιήσεις το tray icon και τις ειδοποιησεις. Το ξέρω γιατί το χρησιμοποιώ ενίοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Δεκέμβριος 13, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2018 2 hours ago, trib said: Το Ccleaner έχει ρύθμιση να απενεργοποιήσεις το tray icon και τις ειδοποιησεις. Το ξέρω γιατί το χρησιμοποιώ ενίοτε. Παιζει κανα screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Δεκέμβριος 14, 2018 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 Απενεργοποίησε τα System & Active Monitoring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιανουάριος 13, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Το εκανα αλλα παλι τα ιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 13, 2019 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 σου είπε να απενεργοποιήσεις το τελευταίο κουτί. Αυτό έκανες κι επανεμφανίστηκε ή απλώς «αντέγραψες» το screenshot του trib που το έχει τσεκαρισμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts