giorgos2187 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2018 Καλησπέρα στους συμφορουμιτες! Θέλω βοήθεια πάλι! Η αρραβωνιαστικιά μου είναι καθηγήτρια αγγλικών και θέλει να αρχίσει να φτιάχνει έγγραφα στον υπολογιστή. Νομίζω ότι μας κάνει τη δουλειά μας το word αλλά θα ήθελα να μου πει οποιος ξέρει αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να φτιάχνει κατευθείαν pdf αρχεία. Δεν πρόκειται για απαιτητικά πράγματα. Κείμενο κυρίως, και κάνα δυο εικόνες η λεζάντες στη σελίδα. Σκοπός είναι να βρεθεί κάτι που να κάνει απλά πράγματα αλλά πιο εύκολα από το word. Υπάρχει άραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 11, 2018 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 Χρησημοποιω acrobat DC για δημιουργια PDF , ριχτε του μια ματια . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Δεκέμβριος 11, 2018 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2018 (edited) Στο word που έχω από το office 365 κάνει αποθηκεύση απευθείας σε pdf Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 11, 2018 από rip_noob 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 12, 2018 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 (edited) πριν 13 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε: το word Αν έχετε Word 2007, εγκαταστήστε αυτό το plugin, που σας δίνει τη δυνατότητα αυτή στην επιλογή "Αποθήκευση ως", επιλέγοντας το είδος του αρχείου. Στις νεώτερες εκδόσεις η δυνατότητα είναι ενσωματωμένη. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2018 από Oric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts