Jump to content

silent

therion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια :) :)

εχω ενα προβλημα στο silent hill2 .εχω φτασει σε ενα κτηριο κατι σαν φυλακες, με πολλους πινακες.αφου προχωρησω φτανω σε ενα δωματιο που εχει μιατρυπα ,ενα πηγαδι κατι τετοιο .εφοσον δεν εχω που αλλου να παω πεφτω μεσα και μετα δεν ξερω που να παω ειναι κατι σαν φυλακη,ετσι δεν μπορω να βγω.εχω διαβασει οτι πιο κατι εινια υπονομοι αλλ πως θα παω εκει?πριν μπωστο κτηριο το κλειδι το ειχα βρει στο παρκο σε ενα αγαλμα.αν γνωριζει καποιος τι να κανω η καποια ιδεα αποστολη αμεσως .εχω λιωσει .φυσικα για υπολογιστη εινια το παιχνιδι.

thanks guys.:D :D :D :D :D :D

Αν εννοείος οτι είσαι κάτω στο πηγάδι (κυκλικό) που είναι κλειστό φαινομενικά

έλενξε σιγά σιγά το τοίχο γύρω γύρω, σε ενα σημείο θα σου πεί οτι φάινεται διαφορετικό

κι οτι μπορεί να σπάσει. Κοπάνα το εκεί με το ξύλο πχ 2 φορές κ θα ανοίξει.

oπως το πε ο Maynard, δε θα δυσκολευτεις καθολου,

κανε μια αναζητηση στο γοογλη για silent hill 2 walkthrough, εχε υπ'οψιν οτι παιζουν εναλλακτικα σεναρια για το game, αναλογα το πως κινεισαι και τι κανεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.