Jump to content

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΙΤ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ

nickthegreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θα ήθελα να ακούσω ελεύθερα τις γνώμες σας και την εμπειρία σας για τα παρακάτω "entry" kit :

(επιδοσεις + θόρυβος)

1 Ττ Βigwater

2 Zalman reserstor

3 asetek entry kit

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις γνώμες τους σχετικά με το reserator (προηγούμενο θέμα) θα ήθελα όμως να ακούσω και για τα παραπάνω κιτ.;)

θα προτεινα το asetek εντρυ με εναν καλο αθορυβο ανεμιστηρα...

αν και...θα τα σκασεις που θα τα σκασεις τα λεφτα...παρε κατι που να αποδιδει καλα(ακα custom) με λιγα παραπανω λεφτα...

Εγω ειχα το ασετεκ και το πουλησα... για τα λεφτα του ειναι μια χαρα! :) Αλλα αν μπορεις να δωσες λιγα παραπανω ευρα πανε σε homemade, θα ειναι πολυ καλυτερα. Αν παντως θεσ να παρεις ετοιμο απο αυτα εδω. Εγω ψηφιζω ασετεκ, οχι επειδη το ειχα, αλλα επειδη ειναι το καλυτερο απο αυτα που προτεινεις,

Όσο αφορά τον θόρυβο? Τα παιδιά είχαν πει το ρεσερατορ εσείς? Το asetek μαζί με 1-2 αθόρυβους ανεμιστήρες της ακάσα (ultra quite) θα ακούγεται αρκετά περισσότερο?

εγω το ειχα με εναν cooler master silent fan και δεν ακουγοταν τιποτα. μονο κατω απο την αντλια να βαλεις κατι μαλακο για να αποροφαει τους κραδασμους της.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

μονο κατω απο την αντλια να βαλεις κατι μαλακο για να αποροφαει τους κραδασμους της.

Όταν λέτε μαλακό όπως?

:(

Αρχική απάντηση από nickthegreek

Όταν λέτε μαλακό όπως?

:(

Προσωπικά έχω κάνει μια παρόμοια πατέντα στο τροφοδοτικό. Είχα βρει από τον πατέρα μου μια "ταινία φελιζόλ". Έτσι λέγεται... Τώρα που τη βρίσκουμε κ.τ.λ... Θα σε γελάσω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.