nickthegreek Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αλλάξω το μπλοκ του ρεσερατορ με κανα καλύτερο θα δω διαφορά στις επιδόσεις? Τι πρέπει να προσέξω? Το έχει κάνει κανείς?
Qlim4X Απρίλιος 17, 2005 #2 Απρίλιος 17, 2005 βασικα θα πρεπει να προσεξεις τιν διατομι τον σολινων γιατι απ οτι γνοριζω το raserator εχει 10μμ εσοτερικη αν θες να μαθεις περισοτερα στιλε pm στον χριστη eleven και θα σε βολεψι μια χαρα σε ολα.να ξερεις οτι τα block του ειναι στην κορυφη και σιγουρα θα δεις καπια μικρι διαφορα αλλα μην περιμενεις και υπερβολικη διαφορα γιατη ειναι παθητικη ψυξη και με αντλια με χαμιλη ροη.αυτα ηταν ολα
Qparadox Απρίλιος 17, 2005 #3 Απρίλιος 17, 2005 Το block που ερχεται μαζι με το reserator εχει πολυ καλη σχεδιαση + κατασκευη.Μαλλον θα πεταξεις λεφτα αγοραζοντας κατι αλλο, χωρια που δε θα δεις και καποια ιδιαιτερη διαφορα (αν δεις). Κρατα τα χρηματα και αγορασε/αναβαθμισε κατι αλλο.
nickthegreek Απρίλιος 17, 2005 Author #4 Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Qparadox Κρατα τα χρηματα και αγορασε/αναβαθμισε κατι αλλο. Σαν τί?
Qparadox Απρίλιος 17, 2005 #5 Απρίλιος 17, 2005 Ξερω γω.... αναλογα τί εχεις... παρε καμια μνημη 512mb παραπανω , ισως τροφοδοτικο μεγαλυτερο κτλ. Αμα σε ενδιαφερει η ησυχια, παρε με 25-30 ευρω το block της zalman για την καρτα γραφικων. Απο σχεδιαστικης πλευρας δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο (απλα μια σωληνα απ'οπου περναει νερο), αλλα δεν θα εχεις θορυβο.
Makis Hourdakis Απρίλιος 17, 2005 #6 Απρίλιος 17, 2005 Προσωπικά, αν είχα το researator τι θα έκανα (μόνο αν είχα λεφτά και ήθελα απόλυτη ησυχία):1. Θα άλλαζα το Block. Δε νομίζ οτι μπορεί να συγκριθεί το block της zalman με ένα block του Γιάννη...2. Θα άλλαζα αντλία. Είναι αλήθεια οτι χρειάζεται μια μεγαλύτερη και κακώς η Zalman δεν την έβαλε από την αρχή. Όλο πάνε να βγάλουν κάτι καλό και σκοντάφτουν σε τέτοιες μαμακίες...
Makis Hourdakis Απρίλιος 17, 2005 #8 Απρίλιος 17, 2005 LOL! Γιάννη δεν τον λένε τον Eleven; Δεν είμαι σίγουρος αλλά Γιάννη νομίζω τονε λένε!
K.K Απρίλιος 17, 2005 #10 Απρίλιος 17, 2005 Συμφωνώ με τον Qparadox και εγώ έχω παραγγείλει το rezerator για cpu και vga. Κύριο μέλημα μου είναι η ελαχιστοποίηση των θορύβων από όπου και αν προέρχονται. Μόνο που ο θόρυβος είναι σαν την λερναία ύδρα έναν σιωπάς άλλος ξεψυτρώνει.
Makis Hourdakis Απρίλιος 17, 2005 #11 Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN Μιχαλη τον λενε. ’ιντεεεε! Α γειά σου! Τόσοι Γιάννηδες υπάρχουν, ε λέω Γιάννη δεν θα τον λένε και αυτόν;
magicman Απρίλιος 17, 2005 #12 Απρίλιος 17, 2005 Γιαννη λενε και τον κολλητο μου-διπλα μου ειναι! Αντε παω για half, καληνυχταααα!
nickthegreek Απρίλιος 17, 2005 Author #13 Απρίλιος 17, 2005 Ρε παιδιά είμαι καινούριος στο φορουμ και δεν ξέρω ποιος είνια ο μιχάλης ή αλλιώς eleven. Μένω Θεσσαλονίκη που θα τον βρω? Τι κάνει?
Qparadox Απρίλιος 17, 2005 #14 Απρίλιος 17, 2005 Εχω το reserator εδω και 1-2 μηνες μια και δεν ηθελα να ασχοληθω με home-made.Μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την λειτουργια του. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι αριστη, ο θορυβος που παραγει η αντλια ελαχιστος και η ψυξη επεξεργαστη + gpu μια χαρα. Αν δεν παει κανεις για τεζα overclock,δεν εχει χρονο να ασχολειται με δοκιμες-απο/συναρμολογηση εξαρτηματων κτλ. δεν βλεπω γιατι να μην αγορασει το zalman.
Makis Hourdakis Απρίλιος 17, 2005 #16 Απρίλιος 17, 2005 http://www.thelab.gr/member.php?s=&action=getinfo&userid=62 Τα blocks του (χειροποίητα ενoείται) είναι από τα καλύτερα στον κόσμο!
haris1984 Απρίλιος 17, 2005 #17 Απρίλιος 17, 2005 εγω παλι αν ειχα το reserator δεν θα αλλαζα τιποτα...απλα θα προσθετα εναν δυνατο 12αρη στην κορυφη του με εναν κυλινδρο για τα 20 πρωτα εκατοστα του ρεσερατορ και εναν διακοπτη/τριμμερ για να ρυθμιζω την λειτουργεια του/στροφες...αλλα εγω δεν θα επαιρνα το res...πιστευω οτι με αυτα τα λεφτα φτιαχνεις ενα πολυ καλο και αρκετα ησυχο wc...
Qlim4X Απρίλιος 17, 2005 #18 Απρίλιος 17, 2005 μενεις και θεσαλονικη και δεν τον ξερεις..............εμεις που ειμαστε 504 χιλιομετρα μακρια του πως τον ξερουμε και τον θαυμαζουμε???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.