def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 καθως καθαριζα με το βαμβακι το cpu λιγη θερμ.αγ.παστα λερωσε 2-3 pinakia λετε να μου δημιουργησει κανενα προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 οχι γιατι δεν ειναι ηλεκρικα αγωγημη αλλα αν εμποδιζει την επαφη με το σοκετ τοτε ισως γιατι δεν θα παταει καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 μην φανταστεις οτι λερωθηκε πολυ την πηρα προσεκτικαοσο μπορουσα φυσικα,αυτο που λες το δοκιμασα μπαινει μια χασα στο σοκετ μεσα.σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 τιποτα ρε συ εδω ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλοναλλα το θεμα δεν ειναι να μπι ααλλα να πατισει καλα αυτο να κοιταξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr τιποτα ρε συ εδω ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλοναλλα το θεμα δεν ειναι να μπι ααλλα να πατισει καλα αυτο να κοιταξης το εβαλα μεσα και κλειδωσε κανονικα το σοκετ,να διευκρινισω οτι στις μυτες δενακουμπισε η παστα απλως στα πλαγια του pin Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Δεν πιστευω να εχεις προβλημα,εφοσον το σκουπισες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 μόνο αν έβαλες artic silver 5, ή όποια άλλη με ασήμι...(Βέβαια με λίγο σκούπισμα όλα οκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def καθως καθαριζα με το βαμβακι το cpu λιγη θερμ.αγ.παστα λερωσε 2-3 pinakia λετε να μου δημιουργησει κανενα προβλημα; Εγώ θα τα έκοβα. Τόσα έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Οδοντόβουρτσα. Φτάνει και στα πίσω πινάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εγώ θα τα έκοβα. Τόσα έχει :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 18, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Οδοντόβουρτσα. Φτάνει και στα πίσω πινάκια. εισαι καθηγητης :clap: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.