velipsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2018 Αγαπητοί φίλοι βρίσκομαι σε μια περιοχή που αργεί το VDSL και η γραμμή μου συγχρονίζει στα 6200 Σκέφτομαι το Speed Booster της cosmote τα δεδομένα κινητής με μέτρηση είναι περίπου στα 15Mbps Θα ήθελα τη γνώμη σας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 5, 2018 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2018 Θα εχεις καλυτερες ταχυτητες, ΑΛΛΑ και οριο (πχ 40-50 GΒ /μηνα) και μετα θα σου ριχνουν την ταχυτητα συμφωνα με την πολιτικη ορθης χρησης που θα εχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Δεκέμβριος 5, 2018 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2018 1 hour ago, velipsi said: σε μια περιοχή που αργεί το VDSL περιμενε το vdsl και εγω ανω Κορυδαλλο ακομα δεν εχω αλλα να πανε να........................μπιπ μπιπ μπιπ θα περιμενω....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 5, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Θα εχεις καλυτερες ταχυτητες, ΑΛΛΑ και οριο (πχ 40-50 GΒ /μηνα) και μετα θα σου ριχνουν την ταχυτητα συμφωνα με την πολιτικη ορθης χρησης που θα εχουν... Τώρα είναι προσφορά ελεύθερο στα 100γιγα Και μετά μπορείς να κατεβάζεις όσο θες μέχρι 15mbps που τόσο έτσι κι αλλιώς έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 9, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2018 Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές ...σε μια περιοχή που κατέβαζα το πολύ με 800kb/sec έφτασα ταχύτητα στα 2.7 MB /sec ... Και πτώση να έχω αν καλύψω τα 100 GIGA πάλι + θα είμαι Νομίζω λοιπόν ότι αξίζουν τα 6.7 € ...κάνοντας υπομονή για καλύτερη γραμμή !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts