Jump to content

Βοήθεια για επιλογή κουτιού

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες θέλω να αλλάξω κουτί:( :( και...χρειάζομαι βοήθεια.....

Έχω σκεφτεί 2 Coolermaster Stacker kai Thermaltake ARmor

Δεν είναι σίγουρο,δεκτές και άλλες προτάσεις:flower: :flower:

Όσον αφορά την τιμή:FREE...(Σε λογικά πλαίσια όμως)

Ευχαριστώ:flower: :flower:

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Coolermaster Stacker

Το Stacker μου αρέσει πολύ περησότερο από το Armor, κυρίος λόγο του χόρου στο κάτω μέρος...

Έχω δει την stacker και την kandalf(στην ουσία armor με διαφορετικό καπάκι) δίπλα δίπλα και σου λέω πως είναι πολύ ποιο ωραία η Armor και μην ακούω για χώρους γιατί στην Kandalf μου χώρεσε ολόκληρη υδροψυξη (μέσα όχι σε προέκταση κουτιού).σου συστήνω Armor και αν έχεις παραπάνω λεφτά μια είναι η κορυφή Li anli:banging: :banging:

lol

Δηλαδή το κάτω μέρος είναι προέκταση και η υδρόψυξη που χώρεσε στο Kandalf δεν χωράει στο Sacker?

lol

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 18:12]

lol

Δηλαδή το κάτω μέρος είναι προέκταση και η υδρόψυξη που χώρεσε στο Kandalf δεν χωράει στο Sacker?

lol

Δεν νομίζω να κατάλαβες τι εννοώ κύριε δενξερωτιποτα lol!!! και βέβαια χωράει υδροψυξη και στις δυο κάσες, και όσο για προέκταση στην κάσα εννοώ ένα άλλο κουτί στο οποίο να βρίσκονται τα μέλη της υδροψυξης κύριε ξερολα!!!:TD: :TD: :TD: :TD: :TD: !!!!!

Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας

Δεν νομίζω να κατάλαβες τι εννοώ κύριε δενξερωτιποτα lol!!! και βέβαια χωράει υδροψυξη και στις δυο κάσες, και όσο για προέκταση στην κάσα εννοώ ένα άλλο κουτί στο οποίο να βρίσκονται τα μέλη της υδροψυξης κύριε ξερολα!!!:TD: :TD: :TD: :TD: :TD: !!!!!

:hehe: :hehe: :hehe:

Ίσως θα έπρεπε να απαντας ποιο συγκεκρημένα και να μην αρπάζεσε τοσο εύκολα και να μην αρχίζεις χαρακτιρισμους αυτού του είδους...:whip:

edit: Τεληκά τι είμαι "ξερόλας" ή "κύριος δενξερωτιποτα"? :rofl:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 19:49]

:hehe: :hehe: :hehe:

Ίσως θα έπρεπε να απαντας ποιο συγκεκρημένα και να μην αρπάζεσε τοσο εύκολα και να μην αρχίζεις χαρακτιρισμους αυτού του είδους...:whip:

edit: Τεληκά τι είμαι "ξερόλας" ή "κύριος δενξερωτιποτα"? :rofl:

ok.ενταξει sorry ψιλοαρπαχτηκα αλλα οταν λεει κατι ο αλος κατι δεν ειναι αναγγη να δουλευεις ενταξει???:giveup:

οχ κιαλος overvolt μας βρικε παιδια σοστε μας θα μας κατακτισουν οι noodakides:hehe::hehe::p

λολολολολολ

Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας [Σήμερα, στις 21:16]

ok.ενταξει sorry ψιλοαρπαχτηκα αλλα οταν λεει κατι ο αλος κατι δεν ειναι αναγγη να δουλευεις ενταξει???:giveup:

κοιτα να διορθωσεις την ορθογραφια σου ομως γιατι ειναι φονικη

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:26]

κοίτα να διορθώσεις την ορθογραφία σου όμως γιατί είναι φονική

πόρε ρε γαμ..το πάλι ρεζίλη έγινα, ε και? είμαι ανορθόγραφος δεν ήξερα ότι γράφαμε εξετάσεις για να γίνουμε μέλη στο the lab!!! αλλά και ο Alexxx ας γράψει σωστά τον χαρακτηρισμό του και να πάψει να το παίζει έξυπνος. ακου εκεί ο παλυοnoodakis:P :p :P

δεν ειναι εξετασεις ουτε σου κανουμε κομπλα , ειναι θεμα σεβασμου προς τους αλλους. Και την ορθογραφια δεν την μαθαινεις για να περασεις εξετασεις αλλα για να γραφεις σαν ανθρωπος τη μητρικη σου γλωσσα , αλλιως κανενας δεν θα σου δινει σημασια αργοτερα

ο αλεξ ειναι δυσλεκτικος αγαπουλα μου αν ξερεις τι συμενει αυτο..............

σε λιγο θα κανουμε noodwar:fight: και το θεμα ειναι οτι για πρωτη φορα θα χασω:tw:(με εφαγες ατιμε) γιατι εσυ εισαι πολυ κερο σε αυτο το επιπεδο και υπερτερης:hehe::hehe::hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:50]

δεν ειναι εξετασεις ουτε σου κανουμε κομπλα , ειναι θεμα σεβασμου προς τους αλλους. Και την ορθογραφια δεν την μαθαινεις για να περασεις εξετασεις αλλα για να γραφεις σαν ανθρωπος τη μητρικη σου γλωσσα , αλλιως κανενας δεν θα σου δινει σημασια αργοτερα

Σωστός:clap:.για τώρα επειδή ακόμα γράμματα μαθαίνω να ζήσει ο έλεγχος ορθογραφίας του word:giveup:

morius sory για τα oftopic................

οσο για κουτακι και τα 2 ειναι εξισου καλα αλλα το stacker υπερτερι σε χωρους. επομενος αν θες να στεγασης καμια υδροψυξη θα ειναι τελιο κιτα και το κουτι του αριστου να παρεις ενα παραδηγμα

Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας [Σήμερα, στις 21:58]

Σωστός:clap:.για τώρα επειδή ακόμα γράμματα μαθαίνω να ζήσει ο έλεγχος ορθογραφίας του word:giveup:

Αν δεν έγραφες εδώ θα πίστευα πως ήσουν η Καλομοίρα αλλά αυτήν την δείχνει τώρα η TV (χωρίς να θέλω να θέσω θέμα ανδρισμού)

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 17:54]

Coolermaster Stacker

Το Stacker μου αρέσει πολύ περησότερο από το Armor, κυρίος λόγο του χόρου στο κάτω μέρος...

:T:

Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας [Σήμερα, στις 22:02]

Αν δεν έγραφες εδώ θα πίστευα πως ήσουν η Καλομοίρα αλλά αυτήν την δείχνει τώρα η TV (χωρίς να θέλω να θέσω θέμα ανδρισμού)

:dots: Λοιπον δεν κοβετε τους χαρακτηρισμους?Το σκισατε το thread του ανθρωπου.@Τσιλιμπηθρας δεν χρειαζεται να εισαι τοσο προκλητικος. :dots:

On topic τωρα

Ψηφιζω stacker αβλεπι.Και τα δυο κουτια χωρανε υδροψυξη εντος αλλα το stacker εχει μεγαλυτερη ευρυχωρια κι απο ποιοτητα σκιζει.Επιπλεον δεν ξερω γιατι, αλλα τα φανφαριστικα της Tt δεν με εμπνεουν.Μαλλον για να ξεχωριζουν οι αντιγραφες απο τα γνησια (stacker).

Και να λες ότι η υδρόψυξή σου είναι της asetek επειδή αν έχεις το entry αυτό και σε midi tower χωραει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.