Infotech Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2018 Όπως καταλάβατε και στον τίτλο, θα χρειαστώ έναν AMD AM4 για να κάνω αναβάθμιση του BIOS της Asrock γιατί ο 200GE δεν παίζει με την BIOS που φοράει τώρα η μητρική (P4.40) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 28, 2018 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2018 Εγω σε αναλογη περιπτωση ειχα παει την μητρικη στο μαγαζι το οποιο την αγορασα και μου εκαναν εκει το bios update δωρεαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 28, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2018 Φίλε μου πήρα στο κατάστημα και μου είπαν ότι πρέπει να πάω την μητρική στο κατάστημα του Πειραιά απ'όπου το πήρα και θα το στείλουν στα Σπάτα στο service τους και σε 2-3 εργάσιμες θα μου το έχουν αναβαθμισμένο για να το παραλάβω από τον Πειραιά και θέλουν και 10€ για αυτό! Κάθετοι και αμετάπιστοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 28, 2018 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2018 Στειλε mail στην amd, σου στελνουν δωρεαν ενα συμβατο cpu κάνεις update και τους το στελνεις μετά πισω με δικα τους εξοδα. Γυρω στις 2-3 μέρες παιρνει η διαδικασία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 29, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2018 23 hours ago, Eddie said: Στειλε mail στην amd, σου στελνουν δωρεαν ενα συμβατο cpu κάνεις update και τους το στελνεις μετά πισω με δικα τους εξοδα. Γυρω στις 2-3 μέρες παιρνει η διαδικασία. Αλήθεια τώρα; το έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 30, 2018 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2018 On 11/29/2018 at 5:51 PM, Infotech said: Αλήθεια τώρα; το έχεις κάνει; οχι, αλλά το χουν κάνει άλλοι. Ζητάς το boot kit https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-100 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 30, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2018 Φίλε Eddie σ'ευχαριστώ για την σημαντική πληροφορία! Μόλις σήμερα βρήκα λύση και είμαι ΟΚ πλέον αλλά θα έχω υπ'όψιν στο άμεσο μέλλον την επιλογή του processor loan boot kit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts