Jump to content

προγράμματα για παραμορφώσεις κιθάρας

Borg

Recommended Posts

Γεια σας παιδια !

Μετά από πολύ καιρό λιώσιμο στο warcraft είπα να γράψω ένα θρετ για μια μικρή βοήθεια :)

Έχω ένα φιλαράκι μου που παίζει ηλεκτρική κιθάρα και θα ήθελα να μου πείτε κανένα καλό πρόγραμμα για παραμορφώσεις και τέτοια , όπως επίσης να μπορεί να μπαίνει και φωνή και παράλληλα εγγραφή

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δεν εχω ακουσει ποτε για προγραμμα που να βαζει παραμορφωση! (αν κ πολλα δεν εχω ακουσει:p ..)

Ενα πολυ ευκολο προγραμματακι ειναι το E-Jay γενικα, οποιο και να χρησιμοποιησεις (γιατι υπαρχουν disco-rock-house)

αν ειναι ομως να το χρησιμοποιησεις μονο για συνθεση κ ετσι, οποιοδηποτε κανει.

Οταν κανεις record παιζει τα samples κ οτι αλλο του εχεις βαλει(αυτο που θες δηλαδη).

Αλλα επειδη ειναι απλο δεν ειναι κ τελειο το αποτελεσμα, soundforge κ Cooledit εχεις δει?

Ψάξε το Guitar Rig ειναι 135ΜΒ....( Native.Instruments.Guitar.Rig.v1.0.0.2) ειναι τρομερο απ όσα εχω οδκιμασει με απειρες ρυθμίσεις... αλλα θελει ASIO drivers (Audigy+ ) για να μην εχεις καθυστερήσεις...

άλλα αρκετά καλα σε VST ειναι το RockAmp_VST_PC, ΙΚ mutltimedia amplitube, revalver

Επισης οπως ειπε κι ο ΖΑΚ ψαξε το Guitar FX BOX v2.6 κ το Guitar FX 3.0 (διαφορετικά προγραμματα)... Ειναι και μικρά σε μεγεθος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.