Borg Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 Γεια σας παιδια ! Μετά από πολύ καιρό λιώσιμο στο warcraft είπα να γράψω ένα θρετ για μια μικρή βοήθεια Έχω ένα φιλαράκι μου που παίζει ηλεκτρική κιθάρα και θα ήθελα να μου πείτε κανένα καλό πρόγραμμα για παραμορφώσεις και τέτοια , όπως επίσης να μπορεί να μπαίνει και φωνή και παράλληλα εγγραφή Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 18, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 κανενας βρε παιδια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Απρίλιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Δεν εχω ακουσει ποτε για προγραμμα που να βαζει παραμορφωση! (αν κ πολλα δεν εχω ακουσει ..) Ενα πολυ ευκολο προγραμματακι ειναι το E-Jay γενικα, οποιο και να χρησιμοποιησεις (γιατι υπαρχουν disco-rock-house) αν ειναι ομως να το χρησιμοποιησεις μονο για συνθεση κ ετσι, οποιοδηποτε κανει. Οταν κανεις record παιζει τα samples κ οτι αλλο του εχεις βαλει(αυτο που θες δηλαδη). Αλλα επειδη ειναι απλο δεν ειναι κ τελειο το αποτελεσμα, soundforge κ Cooledit εχεις δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Γιωργο καλως ήρθες στο πλανήτη Γη.... Εψαχνα και εγώ παλια για παραμόρφωση αλλα δεν βρήκα τπτ .. Πεστον να δοκιμασει το CUbase και το CakeWalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ψάξε για εφέ στο cubase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 guitar fxαπότι θυμάμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Ψάξε το Guitar Rig ειναι 135ΜΒ....( Native.Instruments.Guitar.Rig.v1.0.0.2) ειναι τρομερο απ όσα εχω οδκιμασει με απειρες ρυθμίσεις... αλλα θελει ASIO drivers (Audigy+ ) για να μην εχεις καθυστερήσεις...άλλα αρκετά καλα σε VST ειναι το RockAmp_VST_PC, ΙΚ mutltimedia amplitube, revalverΕπισης οπως ειπε κι ο ΖΑΚ ψαξε το Guitar FX BOX v2.6 κ το Guitar FX 3.0 (διαφορετικά προγραμματα)... Ειναι και μικρά σε μεγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Και εγώ έχω δοκιμάσει ένα σωρό...αλλά είναι ψιλοπέρα βρέχει.... ας αγοράσει ένα Line6 POD Που είναι μικρό και βολικό. Κάνει 500 αλλα κάνει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 και το revalver οπως προαναφερθηκε ειναι παρα πολυ καλο!τωρα θα κατεβασω το Guitar Rig να δω τι λεει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Γαιτι δε ρωτας και στο www.kithara.gr?Εκει σιγουρα θα ξερουν περισσοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.