NooDle Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2018 Καλησπέρα θέλω να αλλαξω τον 950 pro 256gb που έχω με τον 970 pro 1tb Αλλα θέλω να γλυτώσω ολη την φασαρία του format install games drivers programs κτλπ. Το πρόβλημα μου ειναι οτι η μητρική εχει μια θέση για Μ.2 δίσκο. Μπορώ να κάνω clone τον m.2 στον εξωτερικο δισκο οπως ειναι (operating system,programs,games) και μετα απο εκει να κανω clone στον καινούργιο m.2 που θα τοποθετήσω? Ολα αυτα στο υπάρχον σύστημα της υπυγραφής. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 27, 2018 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2018 Μπορείς. Ακόμα και με το backup των windows γίνεται. Τι λειτουργικό έχεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 27, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2018 win 10 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 27, 2018 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2018 (edited) παρε ενα image τον m.2 σε κάποιο sata/usb δισκο με κάποιο προγραμμα (πχ paragon hard disk manager) και οταν βαλεις τον καινουριο καντο restore Λογικα και απο τα windows 10 που λεει ο ζαχος θα γινεται αλλα δεν εχω ασχοληθει και δεν ξέρω Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2018 από Eddie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 6, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2018 Οκ σας ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts