tomhel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2005 Κατα πασα πιθανοτητα μεσα στην εβδομαδα που ερχετε , θα πουλησω το ρολοι ( 3.2 πρεσκοτι ) και θα παρω κομπολοι (939+) (και ελπιζω να μην μετραω καϊμους και αναστεναγμους )... Τεσπα , θελω τα φωτα σας οσο αφορα 2 κυριως θεματα.. α) CPU - Να παρω εναν 3200 + (2γιγα) ή καλυτερα τον 3500 + (2.2 γιγα ) . Προσωπικα δεν πιστευω οτι 200 mhz αξιζουν τα παραπανω ~ 70 , αλλα θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας . β) Δεδομενου οτι εχω ψιλο-αποφασισει για μοβο - ( dfi - ultra d ) , τι μνημες να διαλεξω ... ( αγορα απο e-shop) .... Το SLI δε με ενδιαφερει , η δε καρτα γραφικων θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα μια 660gt ( GIGABYTE GEFORCE PCX6600GT) . H ψυξη θα ειναι με αερα (στην αρχη με την μαμα και μετα κατι τις καλυτερο ....) και το PSU ειναι ενα ΕΝΕRMAX 465..... Συντοπιτες και συντοπιτισες , πλιζ χελπ μι ..... ΥΓ 1 - ( Επισεις θα ηθελα την γνωμη σας για την MSI K8N NEO4 PLATINUM ).... ΥΓ 2 - ( Επιδει δεν εχω την πολυτελεια να γραφω (λογο λιγων ποστ) στο θεμα ' ΖΗΤΗΣΗ ' εαν καποιος εχει κατι ΚΑΛΟ να μου προτηνει , ας στηλει πμ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Για τι χρήση το θέλεις το PC?O/C θα κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 δεν αξιζει φιλε , καλυτερα να περιμενεις ακομα λιγο να παρεις φρεσκο πραμα και δεν εχει και νοημα να μην περιμενεις γιατι δεν ειναι και λιγος ο 3.2 πρεσκοτ. Κανε Κρατει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Για τι χρήση το θέλεις το PC? O/C θα κάνεις? Βρε......δεν ειμαι .....Κατι ξερω περι του αθληματος .... ( Μα ειναι ερωτηση αυτη - O/C θα κανεις.....!!!!! :hehe: ) Απλα θελω να μαθω εαν αξιζει να δωσω + 70 απο 3200@3500 ( οποιον και να παρω ΦΥΣΙΚΑ θα τον πουσαρω.....!!!!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 17, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν αξιζει φιλε , καλυτερα να περιμενεις ακομα λιγο να παρεις φρεσκο πραμα και δεν εχει και νοημα να μην περιμενεις γιατι δεν ειναι και λιγος ο 3.2 πρεσκοτ. Κανε Κρατει Ρε ea6gka , το εχω βαρεθει το ριμαδι το καλοριφερ . Καλα ηταν εως τωρα , ζεστενε και το δωματιο , αλλα καλοκαιρι ερχετε και δεν λεει , ασε που μου εχει σπασει τα νευρα ( απο θορυβο...) Τωρα που βρηκα να το πουλησω θα το στειλω ολο πακετο , και δεν μπορω να περιμενω 2 μηνες για τους νεους 2πυρινους ...Απλα εχω σκευτει να βρω ενα καλο κομματι 3200 ( 939 ) για να την βγαλω κανα 5-6 μηνο , και μετα αφου πεσουν και λιγακι οι τιμες των 2 core ( θα εχουν βγει και νεα bios για να καθονται σε 939 μοβο ) τσουπ εναν 2 core ( με μεγαλητερο psu φυσικα )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Πάρε 3200+!Όσο για το overclock... εξαρτάτε και τι ζητάς από ένα cpu! Κυκλοφορούνε πολεεεεεεεεες μπανάνες...Μνήμες μιας και πέρνεις DFI βρές UTT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 3200+. Τα επιπλέον 70 θα πάνε σε Venice ( αν είσαι ανυπόμονος ) ή Dual cores. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από tomhel Ρε ea6gka , το εχω βαρεθει το ριμαδι το καλοριφερ . Καλα ηταν εως τωρα , ζεστενε και το δωματιο , αλλα καλοκαιρι ερχετε και δεν λεει , ασε που μου εχει σπασει τα νευρα ( απο θορυβο...)Τωρα που βρηκα να το πουλησω θα το στειλω ολο πακετο , και δεν μπορω να περιμενω 2 μηνες για τους νεους 2πυρινους ...Απλα εχω σκευτει να βρω ενα καλο κομματι 3200 ( 939 ) για να την βγαλω κανα 5-6 μηνο , και μετα αφου πεσουν και λιγακι οι τιμες των 2 core ( θα εχουν βγει και νεα bios για να καθονται σε 939 μοβο ) τσουπ εναν 2 core ( με μεγαλητερο psu φυσικα )... ελα μην ανυσηχεις εχεις ακομα 1 μηνα για να πιασουν οι ζεστες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 17, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ελα μην ανυσηχεις εχεις ακομα 1 μηνα για να πιασουν οι ζεστες! Σωστα , αλλα και εμενα με το preshot με εχουν πιασει τα νευρα μου....:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.