Jump to content

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - 939 -

tomhel

Recommended Posts

Κατα πασα πιθανοτητα μεσα στην εβδομαδα που ερχετε , θα πουλησω το ρολοι ( 3.2 πρεσκοτι ) και θα παρω κομπολοι (939+) :p (και ελπιζω να μην μετραω καϊμους και αναστεναγμους )...

Τεσπα , θελω τα φωτα σας οσο αφορα 2 κυριως θεματα..

α) CPU - Να παρω εναν 3200 + (2γιγα) ή καλυτερα τον 3500 + (2.2 γιγα ) . Προσωπικα δεν πιστευω οτι 200 mhz αξιζουν τα παραπανω ~ 70 , αλλα θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας .

β) Δεδομενου οτι εχω ψιλο-αποφασισει για μοβο - ( dfi - ultra d ) , τι μνημες να διαλεξω ... ( αγορα απο e-shop) ....

Το SLI δε με ενδιαφερει , η δε καρτα γραφικων θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα μια 660gt ( GIGABYTE GEFORCE PCX6600GT) . H ψυξη θα ειναι με αερα (στην αρχη με την μαμα και μετα κατι τις καλυτερο ....) και το PSU ειναι ενα ΕΝΕRMAX 465.....

Συντοπιτες και συντοπιτισες , πλιζ χελπ μι .....

ΥΓ 1 - ( Επισεις θα ηθελα την γνωμη σας για την MSI K8N NEO4 PLATINUM )....

ΥΓ 2 - ( Επιδει δεν εχω την πολυτελεια να γραφω (λογο λιγων ποστ) στο θεμα ' ΖΗΤΗΣΗ ' εαν καποιος εχει κατι ΚΑΛΟ να μου προτηνει , ας στηλει πμ....)

Αρχική απάντηση από FrOsT

Για τι χρήση το θέλεις το PC?

O/C θα κάνεις?

Βρε......δεν ειμαι :nerd: .....Κατι ξερω περι του αθληματος .... ( Μα ειναι ερωτηση αυτη - O/C θα κανεις.....!!!!!:hehe: :hehe: )

Απλα θελω να μαθω εαν αξιζει να δωσω + 70 απο 3200@3500 ( οποιον και να παρω ΦΥΣΙΚΑ θα τον πουσαρω.....!!!!!! )

Αρχική απάντηση από ea6gka

δεν αξιζει φιλε , καλυτερα να περιμενεις ακομα λιγο να παρεις φρεσκο πραμα και δεν εχει και νοημα να μην περιμενεις γιατι δεν ειναι και λιγος ο 3.2 πρεσκοτ.

Κανε Κρατει:D

Ρε ea6gka , το εχω βαρεθει το ριμαδι το καλοριφερ . Καλα ηταν εως τωρα , ζεστενε και το δωματιο , αλλα καλοκαιρι ερχετε και δεν λεει , ασε που μου εχει σπασει τα νευρα ( απο θορυβο...)

Τωρα που βρηκα να το πουλησω θα το στειλω ολο πακετο , και δεν μπορω να περιμενω 2 μηνες για τους νεους 2πυρινους ...Απλα εχω σκευτει να βρω ενα καλο κομματι 3200 ( 939 ) για να την βγαλω κανα 5-6 μηνο , και μετα αφου πεσουν και λιγακι οι τιμες των 2 core ( θα εχουν βγει και νεα bios για να καθονται σε 939 μοβο ) τσουπ εναν 2 core ( με μεγαλητερο psu φυσικα )...

Αρχική απάντηση από tomhel

Ρε ea6gka , το εχω βαρεθει το ριμαδι το καλοριφερ . Καλα ηταν εως τωρα , ζεστενε και το δωματιο , αλλα καλοκαιρι ερχετε και δεν λεει , ασε που μου εχει σπασει τα νευρα ( απο θορυβο...)

Τωρα που βρηκα να το πουλησω θα το στειλω ολο πακετο , και δεν μπορω να περιμενω 2 μηνες για τους νεους 2πυρινους ...Απλα εχω σκευτει να βρω ενα καλο κομματι 3200 ( 939 ) για να την βγαλω κανα 5-6 μηνο , και μετα αφου πεσουν και λιγακι οι τιμες των 2 core ( θα εχουν βγει και νεα bios για να καθονται σε 939 μοβο ) τσουπ εναν 2 core ( με μεγαλητερο psu φυσικα )...

ελα μην ανυσηχεις εχεις ακομα 1 μηνα για να πιασουν οι ζεστες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.