adpanos Μάϊος 27, 2019 Author #301 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Παντως πολυ σημαντικη παραμετρος ειναι αυτο που ειπε η Lisa. 100% παραπανω multithread performance o 3900χ απο τον 1800χ και ας μην ειναι διπλασιοι πυρηνες..@gdp77 τον 3800χ τον βλεπω 2% πιο γρηγορο απο τον 9900Κ στο ιδιο price range. Τωρα αν το πετυχενει με καλυτερο multithread technology, δε μας απασχολει. Οπως επισης αν θα ανοιξει παραπανω η διαφορα με πιο γρηγορες μνημες, δε το γνωριζω. Λογικα θα το δουμε στα πρωτα reviews. Το pcie σου ειπα αδιαφορο γιατι πιστευω οτι στο gaming performance δε θα δουμε διαφορες. Τωρα αν κανει καλυτερο read/write ενας nvme καλο μεν, αλλα στη πραξη εχει σημασια. Επισης μακαρι το PCIe V4 να δειξει τα δοντια του στο κομματι του computing. Μην παθιαζομαστε γενικα. Με τοσα hypes, περιμενα λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι ενα μεγαλο βημα για την AMD που επηρεαζει σιγουρα και τον ανταγωνισμο. ο 3900χ φαινεται να ειναι πολυ καλη επιλογη για τους πιο απαιτητικους χρηστες. Μενει να δουμε θερμοκρασιες και σε τι ρολογια θα σταθουν οι επεξεργαστες αυτοι οπως και πως θα τους διαχειρηστουνε οι παλιοτερες μητρικες. Ξενερωσα που δεν ανακοιωνσε 16/32 γιατι οι απαιτησεις μου, χρειαζονται πυρηνες... H AMD για εμένα φαίνεται να έχει ανακοινώσει ένα καλό προϊόν. Όπως είπα και αλλού, θεωρώ πως έχει "κρατήσει" τα chipάκια της σχετικά χαμηλά για αρκετούς λόγους. α) Για να μην κανιβαλίσει τα Threadripper . β) Για να μην απαξιωθούν οι RYZEN/RYZEN 2 που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αγορά. γ) Για να κρατήσει την συμβατότητα με όλες τις παλαιές μητρικές που φτιάχνονταν για έως 105watt TDP. δ) Για να έχει να σπρώξει κάτι δυνατότερο μελλοντικά αν χρειαστεί. Θεωρώ πως μετά την ανανέωση των Threadripper θα δούμε και τον 16CORE/32 THREADS , ενώ θα δούμε και υψηλότερα χρονισμένους 8 πύρηνους και 12 πύρηνους. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 27, 2019 #302 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Αρχίσανε τα όργανα.... https://amp-tomshardware-com.cdn.ampproject.org/v/s/amp.tomshardware.com/news/corsair-force-series-mp600-pcie-4.0-ssd,39464.html?amp_js_v=a2&_gsa=1#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.tomshardware.com%2Fnews%2Fcorsair-force-series-mp600-pcie-4.0-ssd%2C39464.html Η AMD δεν έχει μόνο δυνητικά ανώτερο CPU, αλλά και ανώτερη πλατφόρμα που θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για τη μάχη στο desktop Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 27, 2019 #303 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 4 hours ago, zyx said: Τώρα κάνε με ξανά report σε moderator 4 hours ago, zyx said: σε παρακαλώ μην ξανά ασχοληθείς με την πάρτη μου Οι αναφορές σε μηνύματα που ενδεχομένως παραβαίνουν τους κανόνες είναι υποχρέωση όλων. Ακόμη κι αν υπήρχε αναφορά από κάποιον χρήστη, η απόφαση για να γίνει σύσταση ή να επιβληθεί ποινή δεν ανήκει στον αναφέροντα, αλλά στους συντονιστές. Οι συστάσεις προς άλλους χρήστες απαγορεύονται από τους κανόνες. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να "μπλοκάρει" άλλους χρήστες, ώστε να μη βλέπει τα μηνύματά τους. Μεταξύ του report και του block πρέπει να είστε απολύτως καλυμμένοι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 27, 2019 #304 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 πάμε να περάσουμε σε κάτι ποιο ευχάριστω ποια μητρική σας άρεσε , ναι ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα κάνουν αλλά λέμε τώρα ποια σας αρέσει ;https://wccftech.com/amd-x570-motherboard-roundup-aorus-asus-asrock-msi-colorful-biostar/ h asus απλα meh βλέπω την prime pro και είναι είναι σαν να λείπουν feautures asus rog εκεί ξεκινάνε οι ωραίες μητρικές γενικά copy paste Κάνανε έκατσε η AMD και σχεδίασε μια prototype μητρική και κάνανε copy paste δηλαδή τι πείραζε να βγάλουν μια Rog χωρίς wifi και -1 ή - 2 m2 και να την πουν Prime PRO αει σιχτίρ ! γενικά μου την σπάει που τις έχουν φορτώσει αχρείαστα features όπως WIFI !!! τι να το κάνω για να ανεβάσετε την τιμή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάϊος 27, 2019 #305 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 https://www.asus.com/Motherboards/ROG-Crosshair-VIII-Impact/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 27, 2019 #306 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) Έχεις δίκιο. Δείχνουν premium προϊόντα αλλά αυτό είναι και θετικό γιατί σημαίνει οτι πλέον παίρνουν την πλατφόρμα το ίδιο σοβαρά με την Intel. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε για το Χ550 για πιο οικονομικές προτάσεις χωρίς έξτρα features που λίγοι χρειάζονται. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από Efialtis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 27, 2019 #307 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 19 minutes ago, Efialtis said: Έχεις δίκιο. Δείχνουν premium προϊόντα αλλά αυτό είναι και θετικό γιατί σημαίνει οτι πλέον παίρνουν την πλατφόρμα το ίδιο σοβαρά με την Intel. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε για το Χ550 για πιο οικονομικές προτάσεις χωρίς έξτρα features που λίγοι χρειάζονται. Ή κάποια 450/470 που είναι συμβατά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Μάϊος 27, 2019 #308 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Προλαβαινω να πουλησω το νεφρο μου μεχρι να βγει ? Αν κατσουν (που δεν το βλεπω) γυρω στα 300-350 ευρω οι Premium με το που βγουν θα ειναι καλα. Αλλιως παμε για Β550. Ερωτηση...Γιατι σχεδον ολες οι μητρικες εχουν τεραστια συστηματα ψυξης ? Ή ειναι ιδεα μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 27, 2019 #309 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 5 minutes ago, apostonikos said: Προλαβαινω να πουλησω το νεφρο μου μεχρι να βγει ? Αν κατσουν (που δεν το βλεπω) γυρω στα 300-350 ευρω οι Premium με το που βγουν θα ειναι καλα. Αλλιως παμε για Β550. Ερωτηση...Γιατι σχεδον ολες οι μητρικες εχουν τεραστια συστηματα ψυξης ? Ή ειναι ιδεα μου ? Η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας του chipset έχει αυξηθεί, και μπορεί να ζεσταθεί αρκετά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Μια και το ψύχουν (με ή χωρίς ανεμιστήρα) είπαν να βολέψουν και τις Μ.2, με αποτέλεσμα να γεμίζει το τεταρτημόριο της μητρικής που παλιά μπορεί να ήταν γυμνό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 28, 2019 #310 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 (edited) Όλες αυτές οι μητρικές με τα τεράστια armors / "συστήματα ψύξης" μου είναι εντελώς άχρηστες. Έχω πλαϊνό 230άρη ανεμιστήρα για ψύξη μητρικής/nvme/whatever και όλα αυτή η πλαστικουριά των μητρικών παίζει να χειροτερεύει την ψύξη που μπορώ να παρέχω στα συστήματα της μητρικής. Αν αναβαθμίσω θα προτιμήσω το πολύ κάποια μητρική τύπου strix, δηλαδή όσο πιο γυμνή γίνεται. Έχει αναφερθεί αν το Β550 δεν θα υποστηρίζει μόνο το "SLI" όπως στο x350/x450 ή θα του λείπουν και άλλα σε σχέση με το x570; Είναι σημαντικό να δούμε και καλές VRM λύσεις στο Β550 για να μπορέσουμε να overclock-άρουμε. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2019 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 28, 2019 #311 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 (edited) Και για όσους αναρωτιούνται για το 16core part Περισσότερα: https://wccftech.com/amd-ryzen-9-16-core-zen-2-cpu-leak-overclock-benchmarks/ Τα νούμερα είναι απίστευτα... Τόσο η απόδοση στο cinebench r15, όσο και τα W του επεξεργαστή... Προφανώς μιλάμε για oc, αλλά δείχνει πού μπορεί να φτάσει η πλατφόρμα.... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το 16άρι το κρατάνε καβάτζα για να δουν την απάντηση της Intel. Η Intel σε μια απελπισμένη προσπάθεια να απαντήσει πιθανόν να κυκλοφορήσει κάποιο binned 10core part, οπότε η AMD θα τους απαντήσει με attitude "you are my bitch" και θα κυκλοφορήσει το 16άρι σε ό,τι ρολόγια γουστάρει. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2019 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2019 #312 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 Δεν είναι πολλά τα volt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 28, 2019 #313 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 Δεν είναι πολλά τα volt?Όπως γράφω και πιο πάνω προφανώς πρόκειται για ocSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2019 #314 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 (edited) Ρε συ μη το παιρνεις προσωπικα. Δεν ειπα οτι δε το ανεφερες. Αναφερομαι στο οτι μου φαινονται πολλα τα volt ακομα και για overclocking. Θα μαθω στο γραφειο σημερα ο 16/32 στα 4ghz ποσα volt χρειαζεται. Απλα μου φαινονται παρα πολλα και για 7nm Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2019 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 28, 2019 #315 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 Από reviews του 2950Χ χρειαζόταν κάπου στο 1.38-1.39v για 4.1GHz all core και τράβαγε έτσι περίπου 250W. Η ομοιότητα είναι όντως περίεργη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 28, 2019 #316 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 Επειδή τα κομμάτια είναι ακυκλοφόρητα μπορεί να μην είναι σωστά τα ρεύματα που καταγράφουν τα monitoring tools.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 28, 2019 #317 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 Ψέματα 1.45-1.48 χρειάζονταν για περίπου 4.1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 28, 2019 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 όλα θα γίνουν στην ώρα τους ! τον πήχη με τις τιμές τον έχτισε η intel και η amd ακολουθεί για το Top προϊόν ! εγώ είμαι περίεργος αν θα βγουν όπως η πρώτη γενιά ryzen ή σαν την δεύτερη δηλαδή αν θα παίρνουν κανα 200-300Mhz πάνω ή θα είναι τέζα όπως ο 2700x Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 28, 2019 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 (edited) Εγω πιστευω οτι ειναι τερματισμενα ολα... Ελπιζω να κανω λαθος Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2019 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 28, 2019 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2019 (edited) 56 minutes ago, icy20 said: Εγω πιστευω οτι ειναι τερματισμενα ολα... Ελπιζω να κανω λαθος και γιατί το πιστεύεις αυτό ? ξαναείπα και πριν υπάρχει περίπτωση να είναι σαν την 1η γενιά 1χχχ που παίρνανε O/C, μετά ή 1,5 γενιά ήρθε τερματισμένη 2χχχ cpus ... και η 2η γενιά 3χχχ cpu μήπως έρθει όπως την πρώτη 1γενιά με κάποια περιθώρια θα δούμε διότι στην 2,5 γενιά 4χχχ cpu ε θα βάλει λίγο ακόμα ρολογάκι παραπάνω ο χρόνος θα δείξει ! εσύ είπαμε πάρε τον 3999x όταν έρθει edit ποιος θέλει όλα νοικοκυρεμένα με νεράκι, μόνο 998 κομμάτια Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2019 από ARMAGEDDON 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts