gdp77 Μάϊος 27, 2019 #281 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 27, 2019 #282 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Βρε καθίστε να δούμε τα review ακόμα το όνειρο για τα 5Ghz δεν έχει πεθάνει Θέλω να αγοράσω αλλά δεν το κόβω για σύντομα θα περιμένω για του χρόνου να πέσουν κάνα 200αρι (ο τσάμπα ζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 27, 2019 #283 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Που πληρωνω; ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 27, 2019 #284 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Δεν πειραζει. Το περιμενα εγω... Θα παω λογικα στον 3700Χ για το 2ο pc καθως ειχα πουλησει ηδη τον 2600Χ απο το χειμωνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 27, 2019 #285 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 5 minutes ago, icy20 said: Δεν πειραζει. Το περιμενα εγω... Θα παω λογικα στον 3700Χ για το 2ο pc καθως ειχα πουλησει ηδη τον 2600Χ απο το χειμωνα. Τον 3999x εσύ μην κάνεις τσιγγουνιεες όπως με τον 2600x Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 27, 2019 #286 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Μα ρε δεν θα τον εχω για gaming... Δηλαδη gaming θα κανει μια στο τοσο. Συνηθως stream/record κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 27, 2019 #287 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) 3 minutes ago, icy20 said: Μα ρε δεν θα τον εχω για gaming... Δηλαδη gaming θα κανει μια στο τοσο. Συνηθως stream/record κανει... Καλά ότι πεις μην έρθεις να πεις μετά ότι θέλεις ποιο δυνατό cpu Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 27, 2019 #288 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 1 hour ago, ARMAGEDDON said: Καλά ότι πεις μην έρθεις να πεις μετά ότι θέλεις ποιο δυνατό cpu Βασικα τωρα που το σκεφτομαι θελω...Αλλα δεν θελω να δωσω λεφτα...Εχουμε αλλα εξοδα τωρα πανε οι παλιες εποχες τωρα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 27, 2019 #289 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Just now, icy20 said: Βασικα τωρα που το σκεφτομαι θελω...Αλλα δεν θελω να δωσω λεφτα...Εχουμε αλλα εξοδα τωρα πανε οι παλιες εποχες τωρα https://www.hwbox.gr/news/cpu-apu/42571-demo-16-ryzen-9-computex-2019.html Αυτόν θα πάρεις όταν έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Μάϊος 27, 2019 #290 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) Απογοητευτηκα λιγο με τις τιμες.To IPC φαινεται μια χαρα και ελπιζω θα υπαρχει και αντιστοιχια και σε gaming. Overclocksθα δουμε απο Ιουνιο αν και ολα τα leaks λενε οτι ο 12c παει καλυτερα απ τους 8c. Κρατησαν και καβατζα 16c δε μ αρεσε η γενικη τακτικη αυτη εταιριας που θελει να κανει την μεγάλη επίθεση.Κανει κακο πολυ το hype και ο fanboy ισμος τελικα εκατέρωθεν.Τουλαχιστον ειναι σοβαροτερη πλατφορμα και βελτιωνεται με το καιρο.(βλ και πολυ καλη υποστηριξη εταιριων μητρικων SSD λογω PCiEX4 κλπ) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από Helly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 27, 2019 #291 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Ο 3600 αν κλοκάρει ακόμα και με τοίχο στα 4.6-4.7 + 15% IPC θα είναι τρελό value στα €200 για μηχανάκια φθηνά για όλες τις δουλειές, από gaming μέχρι ερασιτεχνικό content creation. Εντωμεταξύ διαβάζω κόσμο να μην είναι ικανοποιημένος και είναι απορίας άξιο όταν σου δίνει στην ίδια τιμή του 1800Χ από 30% έως 100% περισσότερη απόδοση μέσα σε 2 χρόνια. Δηλαδή πότε έδωσε η intel κάτι αντίστοιχο που έστω να το πλησιάζει; Μήπως να τα χαρίζει η AMD για μην στεναχωριούνται που τους είχε η μπλε στην κοροϊδία τόσα χρόνια; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 27, 2019 #292 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Δεν ειναι ισως ικανοποιημενοι (και εγω μαζι) γιατι τα leaks λεγανε για εξωπραγματικα πραγματα τα οποια ελεγα εξ αρχης οτι δεν θα βλεπαμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 27, 2019 #293 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Όταν εγώ έλεγα μην περιμένετε multicore στα 5GHz βγήκε κάποιος και με ειρωνεύτηκε. Όποιος έχει λίγο κριτική σκέψη μπορεί να δει κάποια πράγματα. Τώρα επειδή σαν Έλληνες ενθουσιαζόμαστε εύκολα και απογοητευόμαστε ακόμα πιο γρήγορα είναι άλλο καπέλο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 27, 2019 #294 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Απογοητευτηκα λιγο με τις τιμες.To IPC φαινεται μια χαρα και ελπιζω θα υπαρχει και αντιστοιχια και σε gaming. Overclocksθα δουμε απο Ιουνιο αν και ολα τα leaks λενε οτι ο 12c παει καλυτερα απ τους 8c. Κρατησαν και καβατζα 16c δε μ αρεσε η γενικη τακτικη αυτη εταιριας που θελει να κανει την μεγάλη επίθεση.Κανει κακο πολυ το hype και ο fanboy ισμος τελικα εκατέρωθεν.Τουλαχιστον ειναι σοβαροτερη πλατφορμα και βελτιωνεται με το καιρο.(βλ και πολυ καλη υποστηριξη εταιριων μητρικων SSD λογω PCiEX4 κλπ)Φίλε άμα απογοητεύτηκε, υπάρχει και η Intel που είναι τίμια ...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 27, 2019 #295 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) Πρώτον δεν είπα για τα 5 ghz σου είπα "άστο" όταν μιλούσες για 180 w tdp. Και ζητούσες απόδειξης ποια υπάρχον μητρική μπορεί να σηκώσει.... τώρα είδες και εσύ ότι δεν είναι 180 w tdp.. Τώρα κάνε με ξανά report σε moderator Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από zyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 27, 2019 #296 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Προφανώς βλέπεις φαντάσματα. Δεν έχω κάνει ποτέ και κανέναν report σε όλα τα forum που συμμετέχω και ευχαρίστως να απαντήσουν επί του θέματος οι εδώ moderators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 27, 2019 #297 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) 12 minutes ago, Efialtis said: Προφανώς βλέπεις φαντάσματα. Δεν έχω κάνει ποτέ και κανέναν report σε όλα τα forum που συμμετέχω και ευχαρίστως να απαντήσουν επί του θέματος οι εδώ moderators. Για να μην λες λόγια που δεν είπα πάνε πίσω και δες σε ποιο μήνυμα σου είπα "άστο" και αν αναφέρθηκα ποτέ για συχνότητα. για το tdp σου είπα άστο... Και Είπα απλά ότι τα πιο μεγάλα μοντέλα θα έχουν υψηλότερη συχνότητα από τα πιο χαμηλά.. αυτά είπα δεν είπα πουθενά για 5 ghz.. σε παρακαλώ μην ξανά ασχοληθείς με την πάρτη μου Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από zyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 27, 2019 #298 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) @Efialtis Δηλαδή αποκλείεις να κλοκάρουν -αν όχι τα 12 πύρηνα- τα 8πύρηνα στα 5GHz? Αν ναι, βάσει ποιου δεδομένου, τώρα που φαίνεται ότι το 12πύρηνο με 4.6 boost έχει 105w tdp? Λάβε υπόψη σου ότι τα περισσότερα x570 mobos που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή έχουν κτηνώδη VRM 10 και 12 πραγματικά phases. Μιλάμε για server grade καταστάσεις... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 27, 2019 #299 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 (edited) Αν διαβάσεις η συζήτηση ήταν για πολυπύρηνα συστήματα 12/16 (αν θυμάμαι καλά μεταξύ εμένα και του gomar). Και ναι θεωρώ οτι σε αυτά δεν θα δούμε 5GHz all core κυρίως λόγω TDP άρα και ψύξης στην ΑΜ4 πλατφόρμα. Άλλο το die area στους TR και άλλο στους AM4. Σε 8core και κάτω δεν είναι απίθανο σε επόμενα revisions. edit Μάλιστα ανέφερα οτι αν το Χ570 είναι προσαρμοσμένο για κάτι τέτοιο πάω πάσο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2019 από Efialtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 27, 2019 #300 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2019 Η διαφορα μεταξυ οκταπυρινου και δεκαεξαπυρηνου ειναι ενα chiplet. Θελω να πω οτι δεν εχουμε ΕΝΑ ενιαιο και μεγαλυτερο chip, οποτε προσωπικα δεν θεωρω οτι παιζει ρολο ο αριθμος των πυρηνων για τα 5 GHz. Αν εχει σκοπο να παρουσιασει η AMD CPU στα 5 GHz, αυτο θα μπορουσε να ερθει με οποιονδηποτε αριθμο πυρηνων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts