coolman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2018 Eλαβα ένα pc με πρόβλημα. Το συνδεω με την οθονη μου, το εκκινω αλλα δεν υπαρχει εικονα. Τσεκαρω τη καρτα γραφικων βαζοντας την σε άλλο pc και βλεπω οτι δουλευει. Αρα το προβλημα μπορει να είναι η motherboard?
p55 Νοέμβριος 24, 2018 #2 Νοέμβριος 24, 2018 Με άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες; Επίσης αν έχει περισσότερα από ένα dimm μνήμης τα δοκίμασες ένα-ένα τη φορά;
coolman Νοέμβριος 26, 2018 Author #3 Νοέμβριος 26, 2018 Oι ram δεν αλλαζουν κατι, σκοπευω να δοκιμασω τροφοδοτικο, να ρωτησω όμως, όταν εκκινεις το pc πρεπει να ακουγεται ενα "μπιπ" κανονικο, ή καποια μπιπ λαθους. Αν δεν ακούγεται τιποτα σημαινει ότι σωστα δεν εχω εικονα? Ή μπορω να εχω εικονα και χωρις μπιπ?
p55 Νοέμβριος 26, 2018 #4 Νοέμβριος 26, 2018 Το σωστό είναι ένα μπιπ. Μετά υπάρχει μια σειρά μπιπ για πρόβλημα σε κάρτα γραφικών, πρόβλημα μνήμης, υπερθέρμανση επεξεργαστή κλπ. Βέβαια πάντα υπάρχει η περίπτωση το ηχειάκι να έχει ψοφήσει και να μην βγάζει κιχ. Στην περίπτωσή σου δίνω 80% σε τροφοδοτικό και από 10 % σε μνήμες και μητρική.
coolman Νοέμβριος 27, 2018 Author #5 Νοέμβριος 27, 2018 On 26/11/2018 at 10:05 ΠΜ, το μέλος p55 έγραψε: Το σωστό είναι ένα μπιπ. Μετά υπάρχει μια σειρά μπιπ για πρόβλημα σε κάρτα γραφικών, πρόβλημα μνήμης, υπερθέρμανση επεξεργαστή κλπ. Βέβαια πάντα υπάρχει η περίπτωση το ηχειάκι να έχει ψοφήσει και να μην βγάζει κιχ. Στην περίπτωσή σου δίνω 80% σε τροφοδοτικό και από 10 % σε μνήμες και μητρική. Aν δε κανει λεω καθολου μπιπ? Το ηχειακι μαλλον δουλευει γιατι ο χρηστης ειπε ότι εχει μπιπ, εγω δεν εχω. Θα δοκιμασω και τροφοδοτικο γιατι αυτό που εχει είναι πολύ παλιο, με 20ε παιρνεις ενα 450ρι. Αλλα μια ερωτηση, το μικρο αριστερα πιν της mobo είναι 1x4 θηκες, τα συγχρονα psu εχουν 2x4 αποσπωμενα, είναι ok αν βαλω το ενα από τα δυο?
p55 Νοέμβριος 27, 2018 #6 Νοέμβριος 27, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος coolman έγραψε: , τα συγχρονα psu εχουν 2x4 αποσπωμενα, είναι ok αν βαλω το ενα από τα δυο? Ναι θα είσαι οκ, μόνο το ένα κουμπώνει.
Recommended Posts