Jump to content

BATTLEFIELD 2

GruntGR

Recommended Posts

lol.

σημερα βρηκα μια κοπια του BF2 σε ενα κουτι με CD/DVD!

Πανε και χρονια απο τοτε.

Παω να κατεβασω οοοολα τα patches :p so someone plix plox gimme a fast server!

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

το 1.41 full θες μονο στα 500mb, το 1.5 αμα βρεις κανα γρηγορο mirror πες μου κι εμενα, αυτα στην σελιδα της EA ειναι απαλευτα ( 5-30kb/s ) προς το παρων, ακομα και στο fileplanet που πληρωνω συνδρομη κανονικα πανω απο 110kb/s δεν λεει να παει το %#()#$#()#$#$()34 :angry::angry::fight:

God damnit δεν μπορω να το κανω install καν.

Βγαζει ειδοποιηση για μονο 32bit,παει λιγο πιο κατω αλλα....

Ασε που δεν περναει το serial no. (original το game)

τι να πω...

:blink:

Το παιχνιδι το παιρνεις σκετο ή εστω με το special forces, μην παρεις κανενο combo με τα booster pack μιας και πλεον προσφερονται ΔΩΡΕΑΝ με το patch ( οι χαρτες τους εστω )

Το παιχνιδι εχει μια Α καμπυλη εκμαθησης, φαντασου κατι σαν το νουμπο cod4 αλλα με πιο δυσκολα οπλα και μεγαλυτερη κλιμακα μαχης ( μεγαλες πιστες οχηματα squad system e.t.c ) παιξε πρωτα μιση ωρα το single να παρεις μια ιδεα.

Περα απο αυτα δεν ειναι και κανενας εξομοιωτης με τρελο βαθος οπως το america's army 2.x ( 3.0 δεν χω παιξει και ουτε προκειται ) ή το ARMA II σημαδι μονο να φτιαξεις(λιγο δυσκολο μιας και τα τουβλα στην DICE αρνουνται να βγαλουν το mouse acceleration απ'την μηχανη ) και να εχεις μια στοιχειωδη γνωση των map ( αυτο σιγα σιγα με τον καιρο )

Τελος μια x-fi και ενα joystick τα θεωρω must, το πρωτο γιατι βοηθαει απιστευτα να εντοπιζεις τον εχθρο ακομα και οταν δεν φαινεται στην οθονη σου και το 2ο για ευνοητους λογους, και μην ακουσω οτι το mouse & keyboard ειναι μια χαρα για τα jets, ουτε το throttle σου σε συγκεκριμενο επιπεδο δεν σε αφηνει να βαλεις με τα κουμπια ουτε τπτ

Για τους παικτες μην ανυσηχεις εχουν περασει 4 χρονια αλλα θα βρεις ευκολα αρκετο κοσμο να παιζει ακομα :)

Έβαλα το 1.5 patch εχθές και έπαιξα λίγο...

Ωραίο, πρόσθεσαν και τα 2 expansions με τους EU και επιτέλους τα πετούμενα πέφτουμε 1-2 stinger... έχει προσθήκες σε οχήματα, τα οποία μάλλον προέρχονται από τα expansions...

Εντάξει, καλά όλα αυτά, αλλά αν δεν βγάλουν το 3 το οποίο να είναι και καλύτερο σε όλους τους τομείς, δεν μου λέει πλέον κάτι οποιοδήποτε patch...

Πως και δεν το είχα δει αυτο το thread; :tomato:

Κανονίστε να μαζευτούμε μια από αυτές τις μέρες να κάψουμε :D

Φίλος, έχεις μεγάλη μολυβοχωρητικότητα...?

Αν όχι δεν θα μπορείς να σηκώσεις το μολύβι που θα φας... :devil:

Bring it on punk! :devil:

Κατεβάστε και την πίστα Highway Tampa. ;)

Btw με τι nicknames παίζετε;

Simakos007<---For teh lolz i know :hehe:

Ψάξε στα ranks μέσα από το BF2 για "JACO.GR"

Μπορεί να έχω μείνει λοχίας ακόμα επειδή δεν πετάω με αεροπλάνα να πάρω τα badges, αλλά από infantry only έχω διανύσει άπειρα χιλιόμετρα...

Άντε να μαζευτούμε καμιά μέρα να σας κεράσω σφαίρες... :p

Jaco έχει παίξει λίγες ώρες βλέπω

Και σκέψου ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο παίζω 5-6 φορές τον μήνα... είχα κάψει τότε, μίλαγα σαν τον ράμπο, δεν με καταλάβαινε κανείς...

Άμα θές κάνε με add στο msn να πάμε και τώρα ;)

Καλά θα ήταν, αλλά αυτές οι ώρες και δη τις καθημερινές είναι δύσκολες... Δουλειά...

Το add που αναφέρεις, πρέπει να είναι μάλλον λειτουργία του msn, ε...? msn, facebook κτλ είναι λογισμικά εξορισμένα από τα pc μου... :p

Οπότε σου δίνω λίγο χρόνο να προπονηθείς, μέχρι να δεις την κάννη του F2000 λίγα εκατοστά από το κράνος σου και να ακούσεις έναν τελευταίο σφυριχτό ήχο... :pΟι ατάκες που φορτώνει ο ένας τον άλλο πριν από κάθε ματς είναι οι αγαπημένες μου, όταν είναι καλοπροαίρετες...

Hmm, μήπως θες να πάμε το βραδάκι;

Άμα είναι να παίξουν και άλλα παιδιά :)

Don't challenge me...

Το ξέρω καλά το L96A1 :hehe:

Εσύ εκεί που θα κάθεσαι αμέριμνος να παίρνεις την σημαία μου το μόνο που θα ακούσεις θα είναι ενας κρότος. Και μετά όλα τα άλλα θα μαυρίσουν, the headshot is a painless death :devil:

rofl κουνελομαχιες :p

να μαι κι εγω, http://bf2s.com/player/74563759/

για οποιον ψηνεται να το παρει καλο εινα να βρει καπου φθηνα την deluxe που εχει το special forces μεσα, αμα εχεις account και στα 2 games καθε φορα που θα ανεβαινεις βαθμο θα σου δινει 2 unlocks αντι για 1 ;-)

Κριμα που δεν εχει buddylist οπως στο 2142 παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.