Nephiλiμ Σεπτέμβριος 1, 2009 #141 Σεπτέμβριος 1, 2009 lol. σημερα βρηκα μια κοπια του BF2 σε ενα κουτι με CD/DVD! Πανε και χρονια απο τοτε. Παω να κατεβασω οοοολα τα patches so someone plix plox gimme a fast server!
GruntGR Σεπτέμβριος 1, 2009 Author #142 Σεπτέμβριος 1, 2009 το 1.41 full θες μονο στα 500mb, το 1.5 αμα βρεις κανα γρηγορο mirror πες μου κι εμενα, αυτα στην σελιδα της EA ειναι απαλευτα ( 5-30kb/s ) προς το παρων, ακομα και στο fileplanet που πληρωνω συνδρομη κανονικα πανω απο 110kb/s δεν λεει να παει το %#()#$#()#$#$()34 :angry::fight:
SirDiman Σεπτέμβριος 1, 2009 #143 Σεπτέμβριος 1, 2009 Αξιζει η αγορα του game τωρα?υπαρχουν servers/players ή αμα μπω σαν noob θα με τρωνε λαχανο?:crazy_pilot:
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 1, 2009 #144 Σεπτέμβριος 1, 2009 God damnit δεν μπορω να το κανω install καν. Βγαζει ειδοποιηση για μονο 32bit,παει λιγο πιο κατω αλλα.... Ασε που δεν περναει το serial no. (original το game) τι να πω...
GruntGR Σεπτέμβριος 1, 2009 Author #145 Σεπτέμβριος 1, 2009 Το παιχνιδι το παιρνεις σκετο ή εστω με το special forces, μην παρεις κανενο combo με τα booster pack μιας και πλεον προσφερονται ΔΩΡΕΑΝ με το patch ( οι χαρτες τους εστω ) Το παιχνιδι εχει μια Α καμπυλη εκμαθησης, φαντασου κατι σαν το νουμπο cod4 αλλα με πιο δυσκολα οπλα και μεγαλυτερη κλιμακα μαχης ( μεγαλες πιστες οχηματα squad system e.t.c ) παιξε πρωτα μιση ωρα το single να παρεις μια ιδεα. Περα απο αυτα δεν ειναι και κανενας εξομοιωτης με τρελο βαθος οπως το america's army 2.x ( 3.0 δεν χω παιξει και ουτε προκειται ) ή το ARMA II σημαδι μονο να φτιαξεις(λιγο δυσκολο μιας και τα τουβλα στην DICE αρνουνται να βγαλουν το mouse acceleration απ'την μηχανη ) και να εχεις μια στοιχειωδη γνωση των map ( αυτο σιγα σιγα με τον καιρο ) Τελος μια x-fi και ενα joystick τα θεωρω must, το πρωτο γιατι βοηθαει απιστευτα να εντοπιζεις τον εχθρο ακομα και οταν δεν φαινεται στην οθονη σου και το 2ο για ευνοητους λογους, και μην ακουσω οτι το mouse & keyboard ειναι μια χαρα για τα jets, ουτε το throttle σου σε συγκεκριμενο επιπεδο δεν σε αφηνει να βαλεις με τα κουμπια ουτε τπτ Για τους παικτες μην ανυσηχεις εχουν περασει 4 χρονια αλλα θα βρεις ευκολα αρκετο κοσμο να παιζει ακομα
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 3, 2009 #146 Σεπτέμβριος 3, 2009 works like a charm! επαιξα ενα map .νταξει υπηρχαν και πιο νουμπια απο μενα. εχει τρελο χαβαλε πραγματικα!
Jaco Σεπτέμβριος 4, 2009 #147 Σεπτέμβριος 4, 2009 Έβαλα το 1.5 patch εχθές και έπαιξα λίγο...Ωραίο, πρόσθεσαν και τα 2 expansions με τους EU και επιτέλους τα πετούμενα πέφτουμε 1-2 stinger... έχει προσθήκες σε οχήματα, τα οποία μάλλον προέρχονται από τα expansions...Εντάξει, καλά όλα αυτά, αλλά αν δεν βγάλουν το 3 το οποίο να είναι και καλύτερο σε όλους τους τομείς, δεν μου λέει πλέον κάτι οποιοδήποτε patch...
Jerry007 Σεπτέμβριος 8, 2009 #148 Σεπτέμβριος 8, 2009 Πως και δεν το είχα δει αυτο το thread; Κανονίστε να μαζευτούμε μια από αυτές τις μέρες να κάψουμε
Jaco Σεπτέμβριος 8, 2009 #149 Σεπτέμβριος 8, 2009 Φίλος, έχεις μεγάλη μολυβοχωρητικότητα...?Αν όχι δεν θα μπορείς να σηκώσεις το μολύβι που θα φας... :devil:
Jerry007 Σεπτέμβριος 8, 2009 #150 Σεπτέμβριος 8, 2009 Bring it on punk! :devil: Κατεβάστε και την πίστα Highway Tampa. Btw με τι nicknames παίζετε; Simakos007<---For teh lolz i know
Jaco Σεπτέμβριος 8, 2009 #151 Σεπτέμβριος 8, 2009 Ψάξε στα ranks μέσα από το BF2 για "JACO.GR" Μπορεί να έχω μείνει λοχίας ακόμα επειδή δεν πετάω με αεροπλάνα να πάρω τα badges, αλλά από infantry only έχω διανύσει άπειρα χιλιόμετρα... Άντε να μαζευτούμε καμιά μέρα να σας κεράσω σφαίρες...
SirDiman Σεπτέμβριος 8, 2009 #154 Σεπτέμβριος 8, 2009 Ποιο απο ολα πρεπει να διαλεξω? http://www.play.com/Search.aspx?searchtype=PC&searchstring=battlefield+2&page=search&pa=search&go.x=0&go.y=0 complete ετσι?
Jaco Σεπτέμβριος 8, 2009 #155 Σεπτέμβριος 8, 2009 To φθηνότερο... με το νέο patch περνάει και 2 extensions τα οποία τα αγόραζες παλιότερα...
SirDiman Σεπτέμβριος 8, 2009 #156 Σεπτέμβριος 8, 2009 μολις το τσιμπισα +οταν ερθει (και υπαρχει χρονος) θα μπω να σαν κάνω παρέα :crazy_pilot:
Jerry007 Σεπτέμβριος 8, 2009 #157 Σεπτέμβριος 8, 2009 Jaco έχει παίξει λίγες ώρες βλέπω Άμα θές κάνε με add στο msn να πάμε και τώρα
Jaco Σεπτέμβριος 8, 2009 #158 Σεπτέμβριος 8, 2009 Jaco έχει παίξει λίγες ώρες βλέπω Και σκέψου ότι τον τελευταίο 1.5 χρόνο παίζω 5-6 φορές τον μήνα... είχα κάψει τότε, μίλαγα σαν τον ράμπο, δεν με καταλάβαινε κανείς... Άμα θές κάνε με add στο msn να πάμε και τώρα Καλά θα ήταν, αλλά αυτές οι ώρες και δη τις καθημερινές είναι δύσκολες... Δουλειά... Το add που αναφέρεις, πρέπει να είναι μάλλον λειτουργία του msn, ε...? msn, facebook κτλ είναι λογισμικά εξορισμένα από τα pc μου... Οπότε σου δίνω λίγο χρόνο να προπονηθείς, μέχρι να δεις την κάννη του F2000 λίγα εκατοστά από το κράνος σου και να ακούσεις έναν τελευταίο σφυριχτό ήχο... Οι ατάκες που φορτώνει ο ένας τον άλλο πριν από κάθε ματς είναι οι αγαπημένες μου, όταν είναι καλοπροαίρετες...
Jerry007 Σεπτέμβριος 8, 2009 #159 Σεπτέμβριος 8, 2009 Hmm, μήπως θες να πάμε το βραδάκι; Άμα είναι να παίξουν και άλλα παιδιά Don't challenge me... Το ξέρω καλά το L96A1 Εσύ εκεί που θα κάθεσαι αμέριμνος να παίρνεις την σημαία μου το μόνο που θα ακούσεις θα είναι ενας κρότος. Και μετά όλα τα άλλα θα μαυρίσουν, the headshot is a painless death :devil:
GruntGR Σεπτέμβριος 8, 2009 Author #160 Σεπτέμβριος 8, 2009 rofl κουνελομαχιες να μαι κι εγω, http://bf2s.com/player/74563759/ για οποιον ψηνεται να το παρει καλο εινα να βρει καπου φθηνα την deluxe που εχει το special forces μεσα, αμα εχεις account και στα 2 games καθε φορα που θα ανεβαινεις βαθμο θα σου δινει 2 unlocks αντι για 1 ;-) Κριμα που δεν εχει buddylist οπως στο 2142 παντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.