Wizard! Ιούλιος 25, 2005 #101 Ιούλιος 25, 2005 Rayden> Το έχω δει το post που λες. Απλά έπαιζα μόνος co-op για προπόνηση που έτσι όπως το λέει, είναι μόνο για 2 άτομα και πάνω... Anyway...Σε ποιούς servers μπαίνετε για Online? Έχει κανείς να προτείνει? Δοκιμάζω πολλούς, αλλά πολύ συχνά με πετάνε έξω ή κάνει disconnect λόγο πολύ αργής ταχύτητας... Kι έχω 384/128 ενώ φυσικά κόβω τα πάντα την ώρα που παίζω και δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το firewall
GruntGR Ιούλιος 25, 2005 Author #102 Ιούλιος 25, 2005 η πλακα ειναι πως στο release party video (πρωτη σελιδα) φορτωνει τσακα τσακα, μηπως δεν ειναι error free οι μνημες σας ? οσο για server browsing το ειπα και ξαναλεω : http://gamesdomain.yahoo.com/ase/register εδω και τοσo καιρο μονο σε κατι mods που δεν υποστηριζονται απο ASE / τα παιζει λιγος κοσμος χρησιμοποιω τον ingame browser btw στο BF2 επιλογη για connection type η εστω να settareis το rate απτην κονσολα γινεται ?
Snips Ιούλιος 25, 2005 #103 Ιούλιος 25, 2005 RATE? Ξέχνα το CS....δεν χρειάζεται. Connection type έχει 256kbps και LAN(T1) ΑSE υποστηρίζει κανονικά το BF2 εδώ και λίγες μέρες. (μπορείς πια να κάνεις join και όχι να βλέπεις μόνο την λίστα) Wizard είναι υπερβολικά ποολλο0ί οι servers που έχουν ping κάτω από 100....
GruntGR Ιούλιος 25, 2005 Author #104 Ιούλιος 25, 2005 εμ ποιος μιλησε για CS ρε snips ? εγω σε βρισα ? :hehe: σε ενα σωρο παιχνιδια υπαρχει το Cvar "rate", οπως στα σημερινα με την Q3/Q2 engine + τα HL1 κ 2 mods (πληροφοριακα, σε περιπτωση που δεν το γνωριζει καποιος ) λογικο να υπαρχει setting απτα options αλλα εγω ρωταω ποιες ειναι οι αντιστοιχες εντολες απ'την κονσολα για να γινονται σωστες δουλειες, τεσπα αμα ψηθω πιο πολυ θα κανω και ενα προχειρο search στο google ASE > all Period
Snips Ιούλιος 25, 2005 #105 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR εμ ποιος μιλησε για CS ? εγω σε βρισα ? :hehe: Ζητώ ταπεινά συγνώμη....:devil: :devil:
Stamatis Αύγουστος 3, 2005 #106 Αύγουστος 3, 2005 Παίδες έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το multiplayer του Β2.1)Για να παίξω multiplayer είναι αναγκαστικό το register στην EA ή απλά παίζω?Μου έτυχε το εξής: Πήγα και πήρα το B2 γνήσιο για να έχω την δυνατότητα να παίζω multiplayer μέσω net. Εκεί που πήγα να κάνω register στην EA μου βγήκε ένα μήνυμα το οποίο έλεγε πως to cd key που έχω, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Μήπως έγινε τίποτα, και το δήλωσα χωρίς να το ξέρω....Διότι πριν απο αυτό το μήνυμα εμφανίστηκε ένα άλλο το οποίο έλεγε ότι το username που επιθυμώ να έχω στο account μου ήδή υπάρχει. Έτσι και εγώ έκανα <back άλλαξα το username και πάτησα next. Στην συνέχεια έμφανήστηκε το μήνυμα το οποίο σας περιέγραψα παραπάνω. Υπάρχει κανένα site στο οποίο μπορώ να μπω στον account μου στην EA και να δω ποια προοιόντα έχω δηλώσει?Ή μήπως στο τέλος τσάμπα το κάνω θέμα, και δεν χρειάζεται να κάνω καν register?2)Όταν κάνω join σε κάποιο server μετά απο λίγο μου λέει: "You have problem with your connection." Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι έχω PSTN 56K?" Τι ρωτάω και γω βραδιάτικα. Τέλος πάντων, σε λίγο θα έχω ADSL οπότε θα είμαι καλυμένος από σύνδεση.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
Snips Αύγουστος 3, 2005 #107 Αύγουστος 3, 2005 Λοιπόν Σταμάτη. Ξεκινώ από το τέλος.2) με 56Κ ξέχασε το.1)Κακώς έκανες register. Και εννοώ την δήλωση του προιόντος. Πρέπει να κάνεις έναν BF2 account ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να παίξεις online. ΑΝ αναφέρεσαι ΟΝΤΩΣ σε αυτό τότε στείλε τους email και εξήγησε τους τι έχει συμβεί. ΓΙα το cdkey τι να πώ. Το παιχνίδι ήταν σφραγισμένο όταν το πήρες?
Rayden Αύγουστος 4, 2005 #108 Αύγουστος 4, 2005 Γενικώς το BF2, τουλάχιστον στην έκδοση 1.0, είχε αρκετά προβλήματα με τη δημιουργία λογαριασμού. Εμένα μου έκανε ένα σωρό βλακείες (όπως αυτές που κάνει και σε σένα) μέχρι να καταφέρω τελικά να φτιάξω έναν (εννοείται το χω original). Θα έλεγα να δοκιμάσεις αφενός να βάλεις το patch και αφετέρου να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό, με νέο e-mail και "ασυνήθιστο" user name (πχ Stamatis_GR_2005).Αλλιώς κάνε αυτό που είπε ο snips, μήνυμα στην ΕΑ, αν και δεν πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη με δαύτους...
Stamatis Αύγουστος 4, 2005 #109 Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 00:40] Λοιπόν Σταμάτη. Ξεκινώ από το τέλος. 2) με 56Κ ξέχασε το. 1)Κακώς έκανες register. Και εννοώ την δήλωση του προιόντος. Πρέπει να κάνεις έναν BF2 account ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για να παίξεις online. ΑΝ αναφέρεσαι ΟΝΤΩΣ σε αυτό τότε στείλε τους email και εξήγησε τους τι έχει συμβεί. ΓΙα το cdkey τι να πώ. Το παιχνίδι ήταν σφραγισμένο όταν το πήρες? Μέσα από το παιχνίδι έχω κάνει account, δεν αναφέρομαι σε αυτό. Το παιχνίδι ήταν σφραγισμένο. Δεν φαινόταν να έχει παραβιαστεί η συσκευασία. Αρχική απάντηση από Rayden [Σήμερα, στις 09:01] Γενικώς το BF2, τουλάχιστον στην έκδοση 1.0, είχε αρκετά προβλήματα με τη δημιουργία λογαριασμού. Εμένα μου έκανε ένα σωρό βλακείες (όπως αυτές που κάνει και σε σένα) μέχρι να καταφέρω τελικά να φτιάξω έναν (εννοείται το χω original). Θα έλεγα να δοκιμάσεις αφενός να βάλεις το patch και αφετέρου να δημιουργήσεις έναν νέο λογαριασμό, με νέο e-mail και "ασυνήθιστο" user name (πχ Stamatis_GR_2005). Αλλιώς κάνε αυτό που είπε ο snips, μήνυμα στην ΕΑ, αν και δεν πιστεύω ότι θα βγάλεις άκρη με δαύτους... ΟΚ, όταν ενεργοποιηθεί η adsl μου θα το κατεβάσω. Επίσης ρώτησα χθές ένα φιλαράκι που το έχει και αυτός το B2 Original και μου είπε πως έχει το ίδιο πρόβλημμα. Ότι δεν μπορεί να το δηλώσει στην EA, αλλά τη σημασία παιζει. Snips και Rayden ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
bekris Αύγουστος 4, 2005 #110 Αύγουστος 4, 2005 Ψήνεται κανείς να φτιάξουμε ομάδα....1 squad και 2 και 3...:toomuchne :toomuchne
Rayden Αύγουστος 4, 2005 #111 Αύγουστος 4, 2005 Εγώ είμαι 56Κ :cry: Το δοκίμασα μόνο για να δω ότι δουλεύει μέχρι να βάλω DSL <--- ROFL
Stamatis Αύγουστος 4, 2005 #112 Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από bekris [Σήμερα, στις 16:26] Ψήνεται κανείς να φτιάξουμε ομάδα....1 squad και 2 και 3... :toomuchne :toomuchne Εγώ ναι... αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι να ενεργοποιηθεί η ADSL μου. :...: :...: To πιλοτάρισμα ελικοπτέρου αφήστε το πάνω μου. Πλάκα θα είχε ένα ελικόπτερο γεμάτο με 7 παίκτες. Αλλά δεν είναι άρχημη η ιδέα σου. Μία ομάδα δεν θα ήταν άχημη.
bekris Αύγουστος 5, 2005 #113 Αύγουστος 5, 2005 μμμμμμ,πολύ ωραία Αντε, για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.:jump1:
Snips Αύγουστος 5, 2005 #114 Αύγουστος 5, 2005 ’ντε μαζευτείτε...Εγώ λόγω μετακόμισης με βλέπω πάλι με DSL σε 1 μήνα+.. :mad:
bekris Αύγουστος 5, 2005 #115 Αύγουστος 5, 2005 καλά κανείς ;;; Τι έγινε μουλαριασμένο το έχετε όλοι;;; παίζουν και servers για τέτοιου είδους βέρζιονς του γκέίμ. Για να βλέπω εθελοντές
Stamatis Αύγουστος 8, 2005 #116 Αύγουστος 8, 2005 ’ντε ρε παιδιά, κανείς άλλος... Μόνο 3 θα είμαστε? Για ελάτε σιγά σιγά... Λιποτάκτες! (χεχε) Τώρα που το σκέφτομαι, καλά δεν θα ήταν να υπήρχε κανένα patch το οποίο να μετέτρεπε την αμερικάνικη σημαία σε ελληνική?
GruntGR Αύγουστος 8, 2005 Author #117 Αύγουστος 8, 2005 http://www.greekopforces.gr/index.php?action=battlefield&aim=news :P
Stamatis Αύγουστος 9, 2005 #118 Αύγουστος 9, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR http://www.greekopforces.gr/index.php?action=battlefield&aim=news :P :T: Αλήθεια έχει δηλώσει κανείς συμμετοχή στην ομάδα Greek Operation Forces?
Stamatis Αύγουστος 10, 2005 #119 Αύγουστος 10, 2005 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημμα με την εγκατάσταση των update patch για το B2. Εκεί που πάει να κάνει install μου λέει : "Patching Failed" Κατέβασα το 1.0.1 και το 1.0.2. Τι μπορεί να φταίει?
Stamatis Αύγουστος 13, 2005 #120 Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημμα με την εγκατάσταση των update patch για το B2. Εκεί που πάει να κάνει install μου λέει : "Patching Failed" Κατέβασα το 1.0.1 και το 1.0.2. Τι μπορεί να φταίει? OK Βρήκα άκρη με το πρόβλημμα. Για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημμα δείτε αυτό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.