Snips Ιούλιος 14, 2005 #81 Ιούλιος 14, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από Warlord ελληνικοι servers υπαρχουν guyz? 212.205.76.80:16567194.154.159.85:1656762.1.216.85:16567194.154.159.84:16567Οι 2 τελευταίοι είναι down προς το παρών.
GruntGR Ιούλιος 14, 2005 Author #82 Ιούλιος 14, 2005 κοιταζα ενα thread με παρομοιο θεμα στο gamers και επεσε το ματι μου στα γραφομενα του federal, πρωην συντακτης στο PCmaster (λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε ) στρατοκ@υλος εχοντας λιωσει οποιοδηποτε fps που ειναι tactical και σε ρεαλιστικο στησιμο, υμνος του το weird al yankovic - trigger happy ( google it maggot ! ) πρωην clanm8 μου στην Greek Enforcers clan για το C&C renegade | http://gre.multiplayer.gr | ( αν δεν υπηρχε το codename eagle αυτο ουσιαστικα θα ητανε ο προγονος του bf1942 gameplay wise ) αρκετα με τις συστασεις ας παμε κατευθειαν στο Post του " Κάθισα και σκέφτηκα για λίγο τι θα ήθελα να γράψω αν ξεκινούσα σήμερα να γράψω ένα review, όχι για το original παιχνίδι μόνο αλλά και για όσα επακολούθησαν της κυκλοφορίας του. Σήμερα λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι το φθινόπωρο η ΕΑ θα μας τιμήσει με ένα πολύ ωραίο expansion, κάνοντας το BF2 ίσως το πρώτο παιχνίδι του οποίου expansion ανακοινώνεται όχι μόνο μέσα σε 20 μέρες από την αρχική κυκλοφορία, αλλά και σε μια διάρκεια γενικής κατακραυγής για το προβληματικό patch που εντέλει αποσύρθηκε πριν λίγες μέρες. Πραγματικά δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο έχει προηγούμενο το να βγάζεις ένα παιχνίδι έχοντας αφήσει και περιθώρια για κάποιο add-on δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο (μάλιστα έχει καταντήσει για μένα απολύτως θεμιτό!), αλλά όταν ανακοινώνεις εντός τριών εβδομάδων της κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού, ότι ουσιαστικά σε 3-4 μήνες θα βγάλεις expansion έναντι αντιτίμου, τότε αν μη τι άλλο παραδέχεσαι ότι το αρχικό προϊόν ήταν φιάσκο ολκής! Με την έννοια φιασκο καλύπτονται όλα τα επίθετα του στυλ ατελείωτο, προβληματικό απρόσεκτο και οτιδήποτε άλλο σε αυτό το μήκος κύματος, φαίνεται όμως πως την ΕΑ δεν την νοιάζουν αυτές τις λεπτομέρειες αφού απέσπασε ορισμένους διθυράμβους από αρκετά reviews που έγιναν μέσα στις πρώτες 5-6 μέρες κυκλοφορίας. Βέβαια, για να πούμε και την αλήθεια, η λέξη εθιστικό συγκαταλέγεται και αυτό στην λίστα των επιθέτων που ισχύουν για το παιχνίδι, όμως δεν είναι αρκετό (για μένα τουλάχιστον) για να υπερκαλύψει τα ανωτέρω. Δεδομένου αυτού, δεν θα μπορούσα ποτέ να βάλω υψηλή βαθμολογία σε ένα τέτοιο προϊόν, γνωρίζοντας μετά βεβαιότητος ότι κυκλοφόρησε ατελείωτο και με πολλά προβλήματα, μόνο και μόνο για να προλάβει την καλοκαιρινή αγορά των πιτσιρικάδων που μόλις τελείωσαν το σχολείο " οποιος ειχε δει το video που ελεγα στην αρχη του thread, μετα επαιξε το demo και μετα ετρεξε να παρει το παιχνιδι σιγουρα αισθανεται λιγο-πολυ μ@λ@κ@ς, νταξει μπορει να μην εχω παιξει ακομα το παιχνιδι αλλα ΠΟΣΟ παραπανω προσφερει απτο ΔΩΡΕΑΝ total conversion για το bf1942 DESERT COMBAT ? εμενα μου φαινεται οτι το μονο που προσφερει ειναι τα iron sights, η δυνατοτητα για revive ( με ηλεκτροσοκ κιολα ) και μια ολοκαινουργια μηχανη γραφικων που διψαει για video memory και ενα καινουργιο "benchmark" το οποιο θα τρεξεις για να δεις ποσο καλα τα παει το νεο σου pc ...... πραγματικα λυπαμαι τα παιδια της dice που εχουν μπλεξει με τετοιον π@π@ρ@ εκδοτη,γιατι αμα δεν φταιει ο εκδοτης που λυσσαει να βγαλει το παιχνιδακι του μεσα στο καλοκαιρι για πιο σιγουρη λεια και που ανακεινωνει ΕΙΚΟΣΙ μερες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου στην αγορα expansion τοτε ποιος φταιει ?οι devs που δεν τους εδωσε ο θεος rapid fingers και αυτονομια λειτουργιας του εγκεφαλου 48 ωρες συνεχομενες + ? prove me wrong αλλα plz με επιχειρηματα ( περα απ'το "αμα δεν το εχεις παιξει μην μιλας" )
Snips Ιούλιος 14, 2005 #83 Ιούλιος 14, 2005 Μα αυτή η μηχανή είναι που κάνει το παιχνίδι κάτι το καινούργιο. Το να συγκρίνεις το DC με το BF2 είναι άτοπο. Καταρχήν όντας βασισμένα στο ίδιο concept δεν μπορείς παρά αναπόφευκτα να βρείς ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ. Αλλά και διαφορές γιατί ακριβώς είναι γραμμένα σε διαφορετικό κώδικα και μηχανή. Σαν παράδειγμα μόν αναφέρω το Commander και Squad options. ’λλωστε προσφέρει πολύ περισσότερα από τα εκαντοντάδες απλά Frag type (aka τρέχα γύρω γύρω και βάρα όποιον βρείς) FPS που κυκλοφορούν. Είναι σαν να λέμε ότι το COD2 όταν βγεί θα μοιάζει με το original COD επειδή και τα δύο θα είναι WW2 based. "ΕΘΙΣΤΙΚΟ" και "ΦΙΑΣΚΟ"...δεν συμβαδίζουν... :whistling Σίγουρα το παιχνίδι έχει πολλές ατέλειες οι οποίες νομίζω στοίχισαν στους φανατικούς του BF42. Eλλειψη Co-op όπως έχει αναφερθεί, δεισχρηστο σύστυμα team-messages, το άθλιο rank system που σε κάνει ΖΟΜΒΙ να κυνηγάς τα points για να ανεβείς στο ladder και άλλα. Μπορεί η ΕΑ να έχει πολλά εμπορικά κόλπα στο μυαλό της αλλά αυτό δεν κάνει το παιχνίδι "φιάσκο". Και ξέρει πολύ καλά πόσο μεγαλη είναι η BF community για να "ρισκάρει" απώλειες. Tο σπαστικό είναι ότι μέχρι να κυκλοφορήσει το SF δεν θα βγάλουν τον editor.. :mad: :mad: Προσωπικά βέβαια περιμένω πως και πως το Forgotten hope2 καθώς και κάποια άλλα WW2 mods απλώς όμως επειδή δεν την βρίσκω με τα modern warfare concepts. :T:
Rayden Ιούλιος 15, 2005 #84 Ιούλιος 15, 2005 Δηλαδή ο τύπος ΧΩΡΙΣ να έχει παίξει το παιχνίδι, το κρίνει μόνο και μόνο απ' το patch και το expansion που βγήκαν ή θα βγουν? Και επειδή τον πειράζει το ότι η ΕΑ θέλησε να προλάβει την καλοκαιρινή αγορά (απολύτως λογική τακτική marketing)?Προσωπικά τέτοιες "κριτικές" τις ακούω βερεσέ και δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο που έγραφε και στο PC Master...Εμένα δε μ' ενδιαφέρει καθόλου αν έχει βγει patch ή αν πρόκειται να κυκλοφορήσει expansion. Απ' τη στιγμή που το παιχνιδάκι μπορεί με λίγο tweaking να παιχτεί όπως το θέλω, για μένα είναι πολύ καλύτερο απ' το 1942 και σαφώς αξίζει για κάποιον φανατικό της σειράς η αγορά. Προτιμώ 1000 φορές που το gameplay του 1942 διατηρήθηκε στο 100% και δε "θυσιάστηκε" στο βωμό της ανανέωσης μόνο και μόνο για να μην πιπιλάει ο κάθε άσχετος reviewer την καραμέλα του "same old song"...’λλες φορές που έγινε αυτό (πχ Warcraft III) ήταν πολύ χειρότερα.Στοιχεία όπως το ΑΙ, τα γραφικά και ο ήχος, συνδυασμένα με προσθήκες στο gameplay, όπως οι ειδικότητες με πιο ουσιώδεις διαφορές (ποιος έπαιρνε assault στο 1942? Για δείτε τον τώρα!, special forces), το artillery, το point system (και οι άλλες καλές κληρονομιές του vietnam) είναι υπερ-αρκετές για να κάνουν το παιχνιδάκι άξιο απόγονο του 1942, χωρίς να καταστρέφουν το χαρακτήρα του.ΟΚ, θα ήθελα περισσότερες πίστες αλλά με τους modders ήδη ση δουλειά αυτό θα είναι το πιο εύκολο. Και μην ακούσω για patch που βγήκε αμέσως κλπ, γιατί το 1ο patch του over-hyped Warcraft III κυκλοφόρησε 1 βδομάδα μετά... (ναι, έχω φάει κόλλημα με αυτό γιατί ήμουν φανατικός των War2 και Starcraft)
GruntGR Ιούλιος 15, 2005 Author #85 Ιούλιος 15, 2005 εμ μαλλον δεν διαβασες καλα, το παιδι ΕΠΑΙΞΕ το παιχνιδι δες και την πρωτη σελιδα του thread στο gamers που ελεγα http://www.gamers.gr/forum/showthread.php?t=1263&page=1&pp=10 μετα τα " ........ " τα σχολια ητανε δικα μου που ΕΓΩ δεν εχω παιξει το παιχνιδι ( gf3 γαρ ) btw ingame ειναι η παραπανω screen ? omg τα σαλια μου
Snips Ιούλιος 15, 2005 #86 Ιούλιος 15, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από GruntGR btw ingame ειναι η παραπανω screen ? omg τα σαλια μου όχι βέβαια.....
Rayden Ιούλιος 15, 2005 #87 Ιούλιος 15, 2005 Παράθεση Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 09:55] εμ μαλλον δεν διαβασες καλα, το παιδι ΕΠΑΙΞΕ το παιχνιδι δες και την πρωτη σελιδα του thread στο gamers που ελεγα Ναι, γράψε λάθος, το διάβασα λίγο βιαστικά. Δεν αναιρεί αυτό όμως τα υπόλοιπα σχόλιά μου. Μάλλον τα επιβεβαιώνει, γιατί ΠΑΡΟΛΟ που έχει παίξει το παιχνίδι δεν το κρίνει απ' το gameplay αλλά απ' το marketing του! :turn:
GruntGR Ιούλιος 15, 2005 Author #88 Ιούλιος 15, 2005 " Καλά τι guide και ιστορίες, ας φτιαξουν πρωτα το κωλοπαίχνιδο, που βγαλαν patch το οποίο σου τα διαλάει όλα (σε μερικούς δεν μπαίνει καν!) και τώρα βγήκαν και σου λένε κατάμουτρα κάντε downgrade αν θέλετε να παίξετε σαν άνθρωποι και θα φροντίσουμε στο μεσοπρόθεσμο μέλλον να κυκλοφορίσουμε κάποιο fix... Και να πω ότι το original game είναι stable; Αφού δεν είναι... Φορτώνει 10 ώρες, εμένα κόλλαγε στο μενού του multiplayer, ούτε χάρτες πολλούς έχει ούτε τίποτα... Παρασύρθηκα από το demo ο κακομοίρης, λές και δεν ήξερα τι έπαιρνα... ααααααχ Μη μου δίνετε σημασία, κάπου έπρεπε να ξεσπάσω... " " Παράθεση: Στάλθηκε αρχικά από: aliendreamer σε μενα παιζει μια χαρα το παιχνιδι [...] μαλλον ομως φταιει το οτι το παιζω με no cd exe Και σε μένα παίζει μια χαρά... offline. Αλλά αυτό το παιχνίδι δεν το παίρνεις για παίξεις offline, πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο είναι και το χειρότερο της σειράς σε αυτό τον τομέα, προσφέροντάς σου μόνο 5 χάρτες εκεί τις προκοπής οι οποίοι μάλιστα είναι και πετσοκομμένοι -ήτοι δεν σε αφήνει να 'απολαύσεις' το πλήρες μέγεθος του εκάστοτε χάρτη αφού αυτό το κρατάει μόνο για το multiplayer.. Και γω χαρούμενος θα 'μουν αν το χα κατεβάσει, να παίξω εκεί 5 ώριτσες singleplayer και μετά να κάνω τα cd frisbee. " Lancelot : gamers.gr/ex gamecity.gr admin " Παράθεση: Στάλθηκε αρχικά από: aliendreamer "ναι οντως σαν multi player σου δινει περισσοτερα πραγματα,αλλα το dsl δεν εχει ερθει ακομα στην περιοχη μου οποτε αρκουμαι στο single mode," Το οποίο και SP είναι μια πατάτα !!! (δεν υπάρχει νόημα βασικά, αν δεν παίζεις σε MP, θα μπορούσαν να είχαν κάνει campaign με ένα σενάριο και video, να σε έφτιαχνε λίγο το SP, τώρα είναι εντελώς ξενέρωτo !!!)" εγω λεω να δειτε για bf1942 το desert combat και να δειτε ΠΟΣΟ παραπανω προσφερειι gameplay wise, το battlefield 2 εκτος απτα στολιδια οπως τα iron sights (που ΔΕΝ φαινονται ρεαλιστικα) το Ladder της EA ( και η westwood ειχε so f*cking what) και την δυνατοτητα για κινητο spawnpoint αμα ο αλλος ειναι commander, τουλαχιστον αυτο ειδα μονο στο release party video για νεα engine να το βρασω, και το cs source εχει νεα engine αλλα gameplay wise ειναι το χειροτερο cs που εχει ποτε υπαρξει, δεν σας λεω fanboys προς θεου αλλα μηπως παιζετε κατι που μπορειτε να το βρειτε δωρεαν και να ειναι και πιο ελαφρυ ετσι ωστε να το παιζετε με περισσοτερους ? ποσοι με gf3-gf4 μονο και μονο για λογους συμβατοτητας δεν μπορουν να το τρεξουν? εδω περα η valve ειχε βαλει στην source δυνατοτητα για dx mode 7 ενω η μηχανη του bf2 απαιτει καρτα dx9 με το ζορι και ας ειναι 5200fx τεσπα ειναι λιγο ακυρη η διαφωνια γιατι εγω κρινω απο γνωμες αλλων το bf2 και απο προσωπικη μου εμπειρια το DC ενω εσεις το αντιστροφο
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 15, 2005 #89 Ιούλιος 15, 2005 ειμαι στον χορο το Η\Υ αποτο 1987 και εχω δει χιλιαδες games......η γνωμη μου που ξερω οτι πολι θα στραβοσουν ειναι οτι το BATTLEFIELD 2 ειναι μαπα το καρπουζι.............και οταν βλεπω μια εταιρια να μην σεβετε τον κοσμο (πελατες) τοσο και πιο πολι τα περνω.......αααχχχ αφτο το marketing μπορει να σε πιση οτι και ο γαιδαρος πεταει.................... :TD:
Rayden Ιούλιος 16, 2005 #90 Ιούλιος 16, 2005 @GruntGR: φίλε, δε διαφωνόυμε σε τίποτα. Αυτά που λες ισχύουν, όπως ισχύουν και αυτά που λένε οι υπόλοιποι. Το θέμα είναι τι ενδιαφέρει τελικά τον καθένα και αυτό είναι υποκειμενικό. Ο χρόνος θα δείξει αν το BF2 θα αντέξει στους δίσκους μας όσο άντεξε το 1942 (με τα δύο πολύ καλά expansions) και αν τελικά θα είναι το "διαφορετικό" FPS που θέλουν κάποιοι (όπως εγώ).
Snips Ιούλιος 16, 2005 #91 Ιούλιος 16, 2005 άντε βγήκε και το 1.02http://largedownloads.ea.com/pub/patches/?M=Dhttp://www.eagames.com/official/bat...tyupdate_071505
ΗΠΣΤΓ Ιούλιος 16, 2005 #92 Ιούλιος 16, 2005 ειναι κριμα ομως γιατι ειχε καλο ξεκινιμα (bf1) .......και κριμα γιατι εχει πολυ καλα γραφικα (αφου πρωτα τα ακουμπισεις σε μια πανακριβη καρτα) τα οποια τα χαρικα με τιν 6800 που εχω αλλα μεχρι εκι....κριμα.... πολυ κριμα :TD: και κριμα και σε αφτους που εχουν geforce4 (και ειναι χιλιαδες) που τους φερθηκαν ετσι...... πια εισαι ρε EA ??μια ζωη μετριοτητες εβγαζες (με 4-5 εξερεσης-στα χιλιαδες που εχει παραγει) τωρα θα αλαξεις??????ας ειναι καλα το μαρκετινγ οπως λεω και πιο πριν.......το playstasion 1 μου θυμιζη οπου ηταν το πιο σαβουρα μηχανημα τις εποχης του αλλα με το μαρκετινγ που ειχε ηταν πρωτο σε πωλησης να μην θυμιθω το act of war... :jump: :bye: :bye: η απολιτη σαβουρα...μετα λεει μην περνετε κοπιες με τους απατεωνες τα αμερικανακια.Φετος θα το σκεφτω παρα πολυ να ξαναπαρω original game:TD:
Snips Ιούλιος 16, 2005 #93 Ιούλιος 16, 2005 Γιατί τα χώνεις στην ΕΑ για το θέμα των GF4 και όχι στην ίδια την NVIDIA με την οποία έπεσε "ΣΤΕΝΗ" συνεργασία? Δεν θα μπορούσε να θέσει στην ΕΑ θέμα ώστε να μπορούν και οι gf4 να παίζουν το παιχνίδι; Χαζή είναι; όχι βέβαια. Κάρτες θέλει να πουλήσει και θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται μέσω συμφωνιών. ’λλωστε λογικά να το πάρεις αυτή καθ' αυτή μια εταιρία παιχνιδιών δεν έχει κανένα απολύτως συμφέρον από την πώληση καρτών ή την απόρριψη κάποιων από τις minimum προυποθέσεις του παιχνιδιού.
magicman Ιούλιος 18, 2005 #94 Ιούλιος 18, 2005 παιδια τα bot για το παιχνιδι απο που μπορουμε να τα Κατεβασουμε? ξερει κανενας? ειναι αναγκη!
Snips Ιούλιος 19, 2005 #95 Ιούλιος 19, 2005 BF2 freak για όσους δεν το είδαν..@MAGICMAN μόνο σε singleplayer μπορείς να παίξεις με bots. Για multiplayer θα πρέπει να κάνεις αυτό που έγραψα πιο πάνω.
Wizard! Ιούλιος 19, 2005 #96 Ιούλιος 19, 2005 Κατ'αρχήν να πω ότι δεν πιστεύω πως κανένας που δεν έχει πληρώσει τα 50 δε δικαιούται να παραπονιέται και να κατακρίνει το παιχνίδι, είτε αυτό είτε οποιοδήποτε άλλο. Και συγνώμη που θα το πω, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πάνω από 3-4 σε αυτό το thread που το έχουν πληρώσει... Τώρα, για το παιχνίδι (που ούτε εγώ το έχω πληρώσει, αλλά έχω καλούς φίλους που θυμούντε τα γενέθλειά μου ) Με χάλασαν 2 πράγματα: 1. Η έλλειψη δυνατότητας co-op στα multi-player γιατί απλά μαζευόμασταν 3-4 σπίτι και παίζαμε μαζί με άλλα 30 bots ώστε να έχει φάση το παιχνίδι. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να κάνει "προπόνηση" στους μεγάλους χάρτες, ή να τους μελετήσει παρά μόνο αν μπει online. 2. To ότι γενικά αργεί πάρα πολύ να φορτώσει, να ξεφοστώσει, κλπ. Πατάς ένα esc και μέχρι να πάει στο menu, προλαβαίνεις να πας για κατούρημα (μήπως τελικά είναι καλό αυτό? ) Κατά τ'άλλα δε νομίζω ότι υπάρχει ουδεμία σύγκριση με το DC ούτε με κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά, ο ήχος το ίδιο, όπως επίσης και το game-play. Οι νέες δυνατότητες με τις ομάδες, τον δοιηκητή, το πυροβολικό, τα radar και όλα τα άλλα καλούδια που προστέθηκαν, δε νομίζω να μπορούν να πλησιαστούν σε καμμία περίπτωση από παλαιότερες εκδόσεις. Τώρα αν οι περισσότεροι θέλουν να έχουν ένα fps με συμβατικό οπλισμό και όχι εξωγήινους, τέρατα, κλπ. αν προτιμίσουν κάποιο άλλο παιχνίδι και όχι αυτό. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να φτάσει όσο πιό κοντά γίνεται στην πραγματικότητα, χωρίς να χάσει την ευχαρίστηση του παιχνιδιού. Στην μάχη, που εύχομαι να μείνετε όλοι με την απορία και να μη χρειαστεί ποτέ να δείτε από κοντά, δεν υπάρχουν πυρομαχικά, δεν υπάρχουν φαρμακειάκια. Υπάρχει πυροβολικό, εκρήξεις, πανικός, κούραση, ΟΜΑΔΑ και όλα τα καλούδια που έχουν προσθέσει οι άνθρωποι της Dice σε αυτό το παιχνίδι. Αν κάποιος προσπαθήσει να παίξει μόνος του και να σκοτώνει ότι κινείται και έχει κόκκινο ονοματάκι από πάνω, τότε δε μπορεί να κρίνει αυτό το παιχνίδι. Λυπάμαι. Είναι να σα έχει πάρει 4χ4 και να λέει ότι δεν πηγαίνει γρήγορα στην πίστα στις Σέρρες. Αν όμως μάθει να παίζει με ομάδα, να επικοινωνεί, να οργανώνεται, να κάνει σχέδιο και όχι απλά να τρέχει και να χτυπάει γύρω γύρω ότι βρει, τότε θα ευχαριστηθεί το παιχνίδι είτε παίξει online είτε offline. υ.γ. Όσο για το Expansion Pack, δε νομίζω ότι μπορούμε να το κρίνουμε από τώρα, αν δε δούμε πρώτα τι ακριβώς περιλαμβάνει. Αν πχ έχει απλά καινούριους χάρτες και όπλα, τότε δε νομίζω να παίζει η άποψη ότι το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο.
hurin Ιούλιος 19, 2005 #97 Ιούλιος 19, 2005 Έχει καταφέρει να το παίξει κανείς με pstn ? Όλοι οι server μου βγάζουν πάνω από 200 ping .
GruntGR Ιούλιος 19, 2005 Author #98 Ιούλιος 19, 2005 http://pc.gamespy.com/pc/battlefield-2-special-forces/633921p1.html info για το expansion ^ παρεμπιπτοντως η EA αποδω και μπρος θα εκδιδει τα games της Valve αντι για την Vivendi http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?threadid=315432 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?threadid=315788 THIS IS THE END !!! οσο για τον fed πιο πανω φυσικα και το αγορασε, κριτικη μπορει να κανει ο καθενας, δυστηχως η ευτυχως, ανεξαρτητα αν εχει το παιχνιδι original η οχι, εξαλλου παιζεται κυριως online, αμα σου αρεσει το αγοραζεις για να μην εχεις προβληματα με τους servers αμα δεν σου αρεσει απλα κανεις unistall kai πανε χαμενα τα 4-5 ευρω στον πειρατη, μην ακουσω οτι η single player εμπειρια/ το coop με 2-4 vs 30 bots που εχουν συνδρομο down αξιζει παραπανω απο 20 ευρω
Wizard! Ιούλιος 19, 2005 #99 Ιούλιος 19, 2005 ’σχετο με το αν αξίζει ή όχι η εμπειρία, δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παραπονιέται για τη δουλειά του άλλου αν δεν την έχει πληρώσει, σωστά? Από την άλλη, το μόνο νέο στο EP είναι το "In addition to 12 new weapons, soldiers will get some new gadgets that should make life on foot a little more interesting. First up was the zipline, shot from a high location with a crossbow, allowing players to slide horizontally from one place to another. (Worth noting: more than one player can use the zipline once it's in place, so a squad can take advantage of the zipline together.) Also new is the grappling hook, which essentially acts as an instant ladder: anywhere you can hook it, you can climb up or down, and so can your teammates (or enemies, for that matter, if you forget to pick it up)." Όλα τα άλλα όπως προέβλεψα είναι χάρτες, κίτ, κλπ. Το να προσθέσεις 30 στρατούς ή σώματα, αλλάζουν μόνο τα skins...
Rayden Ιούλιος 19, 2005 #100 Ιούλιος 19, 2005 Φίλε, το co-op παίζει, δες τα προηγούμενα ποστ.Για το φόρτωμα δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη αργοπορία. Ίσως παίζει ρόλο το ότι έχω 1GB μνήμη?Πάντως ως τώρα δεν το έχω βαρεθεί, ακόμα και στο single player. Για internet δε νομίζω με τη dial-up, αλλά κάποια στιγμή...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.