Jump to content

BATTLEFIELD 2

GruntGR

Recommended Posts

Κι εγώ το πήρα μόλις εχθές (original, δώρο γαρ!). Θα σας γράψω ένα mini-review μετά το ΣΚ, εκτός αν με προλάβει κάποιος άλλος! Πάντως σε μια πρώτη δοκιμή, σε Α64 με 6600GT και 1GB σε όλα High όπως αναμενόταν έσπαγε...

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Πρώτες εντυπώσεις:

Πολύ ωραία γραφικά αλλά όπως φανταζόμασταν βαρύ. Επειδή είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός ως προς την ομαλότητα της κίνησης και τα FPS δεν έχω βάλει τίποτα πάνω από medium. Έχω βέβαια τον ταπεινό TBred 2600+, αλλά σε ορισμένα σημεία έτρωγε κολλήματα τέτοιου τύπου που με οδηγούσαν να πιστέψω ότι τα 128MB της VGA δεν του είναι αρκετά για high textures...

Ο ήχος στην on-board μου δεν είναι και τόσο πιστευτός, ειδικά όσον αφορά το surround (έχω ηχεία 5.1). Δεν αναφέρομαι στην πχιότητα των εφέ, αλλά στη λογική που ακούγονται στο "χώρο". Αλλά επειδή το πρόβλημα αυτό το είχα και στο παλιό Battlefield, μάλλον είναι θέμα Realtek... (Όχι όμως και ο ιδιαίτερα σπαστικός ήχος των τανκ όταν στρίβουν...). Σε κάθε περίπτωση όμως, στη διάρκεια της πίστας γίνεται απίστευτος χαμός με πυροβολισμούς, φωνές, οχήματα κλπ. Υποστηρίζει και VoIP.

Gameplay: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ίδιο με το 1942. Ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι με άλλα όπλα, πίστες και οχήματα με ελάχιστες προσθήκες σε ειδικότητες και στο χειρισμό. Υπάρχει και η δυνατότητα να φτιάχνεις squads. Αυτά σε single player, σε LAN δεν το έπαιξα ακόμα, αλλά δείχνει να έχει και πάλι λίγες επιλογές.

Γενικώς: πολύ ωραίο παιχνίδι για τους φανατικούς της σειράς (όπως η αφεντιά μου). Όσοι περίμεναν κάτι καινούργιο (πχ εγώ θα περίμενα να έχει και αποστολές με πιο συγκεκριμένο στόχο πέρα απ' τη μείωση των tickets του αντιπάλου) καλύτερα να το αφήσουν!

Σταθερότητα: μια φορά με πέταξε έξω όταν έφτιαχνα squad. So much for the bug free...

Αυτά για την ώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες από Δευτέρα!!!

το βρήκα κι εγώ χθες. δεν θα παίξω, απλά θέλω να το δοκιμάσω να δω ΠΟΣΟ βαρύ είναι (όπως το doom). λογικά στο pc άκι μου δεν...

το battlefield 1042 ήταν ένα 3d strategy που μπορούσες να πάρεις αμερική - ρωσία και κάπως με δεξί κλικ κούναγες την κάμερα? είχα παίξει το demo και μου άρεσε πολύ (αν ήταν αυτό).

Ρε παίδες τι στον κόρακα γίνετε!!! Πριν μερικές μέρες κατεβάζω το demo το στήνω πάω να το τρέχω βγάζει μια μαύρη οθόνη για λίγο φορτώνει το pc και τσούπ! πίσω στα win :( .Χθές στήνω της reloaded και πάλι τα ίδια :( Τι φτάει!? Χθές έστισα και τους τελευταίους Drivers της 6600GT αλλά τπτ!!! Καμιά ιδέα???

στα recomended specs λεει καρτα γραφικων με 256mb μνημη, οποτε ναι τα 128 πεφτουν λιγα :( εγω βρηκα XFX 6600gt 256mb και athlonxp3000+ απο discount-shop.de , ενα "ταπεινο" upgrade που θα κανω με την πρωτη ευκαιρια, οσο για το crash ισως να φταιει η on-board σου, στο san andreas πχ εχω κλεισει 8ωρο χωρις ουτε ενα crash με την "φτηνιαρικη" audigy ES ενω βλεπω σε ενα σωρο φορουμς να λενε οτι τους crasharei καθε τοσο και λιγακι

οντως το παιχνιδι δεν προσφερει και τοσα πολλα gameplay wise αμα εχεις το desert combat mod για το bf1942 αλλα ο πανικος online επικρατει ακομα :banging: btw αποστολες με objectives νομιζω ειχε το secret weapons expansion για το bf1942, αλλα πιστευω μια καλοστημενη πιστα με 32 ατομα και μπολικα tickets αρκουν :)

Εγώ δεν βλέπω ανάγκη για 256MB εφόσον δεν έχεις τα πάντα στο high (κυρίως τα textures).

Αλλά δυστυχώς βλέπω οτι το 1GB του πέφτει λίγο.

Κατά τα άλλα , πολύ βαρύ.

Και ακόμα χειρότερα , για κάποιο λόγο χρειάζομαι ΠΑΡΑ πολλά fps για να μην το νοίωθω να σέρνεται.

Στα περισσότερα shooters μου φτάνουν ~60fps , σε αυτό όχι.

Σαν gameplay , μήπως είναι λιγάκι underpowered τα οπλα?

Κυρίως το sniper rifle.

Που είναι λιγάκι πίκρα , γιατί με τέτοιο view distance θα μπορούσε να κάνει χρυσές δουλειές.

Αρχική απάντηση από aristos87

Ρε παίδες τι στον κόρακα γίνετε!!! Πριν μερικές μέρες κατεβάζω το demo το στήνω πάω να το τρέχω βγάζει μια μαύρη οθόνη για λίγο φορτώνει το pc και τσούπ! πίσω στα win :( .Χθές στήνω της reloaded και πάλι τα ίδια :( Τι φτάει!? Χθές έστισα και τους τελευταίους Drivers της 6600GT αλλά τπτ!!! Καμιά ιδέα???

Θα κάνω κανα φορμάτ να δώ μήπως και φταίει τπτ απο τα windows...

Λοιπον ... Αγορασα το bf2 , εκανα ενα ωραιοτατο format, περασα τους τελευταιους drivers, Αλλα τπτ!! Το παιχνιδι μου crasharei !! Εχω ξενερωσει εντελως. Ανοιξα το κουτι ,επιασα τις ψυχτρες της γραφικων(9700PRO) και ζεματουσαν!! Εβαλα ανεμιστηρα (αρκετα μεγαλο) και το μονο που καταφερα πριν κρασαρει ηταν να παιξω ενα 20λεπτο!!! Καμια ιδεα για το τι φταιει?

Υγ.Να θυμησω το συστημα μου.Α64 3500+ ,Hercules 9700 pro , sound card ..Onboard. Ram 1Gb, mb A8v Deluxe!!! Αυτα!!

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:50]

κατεβασε απο τις επιλογες του παιχνιδιου ολα στο low graphics και ξαναδοκιμασε.......

Μηπως με την αγορα Bf2 επρεπε να μας κανουν δωρο και μια 6800GT? :TD:

Αρχική απάντηση από Dodo [Σήμερα, στις 00:00]

Μηπως με την αγορα Bf2 επρεπε να μας κανουν δωρο και μια 6800GT? :TD:

ετσι ειναι οι κανονες του εμποριου στους υπολογιστες.......θες νεο παιχνιδακι?παρε νεα καρτα........η 9700προ ειναι 2ετιας καρτα.........αυτοι που παιζουν φανατικα παιχνιδια αλλαζουν καθε χρονο.

Το δεχομαι αυτο greekfragma , αλλα οι τυποι στην EA μπορουσαν πιστευω να κανουν καλυτερη δουλεια..Ειναι απαραδεκτο πιστευω να εχω καρτα 400+ ευρω (τοσο την ειχα παρει) και ακομα αξιοπρεπεστατη και να μην μπορω καν να το παιξω!! Και θελω να αναφερω επισης πως το Far cry & Doom3 ηταν απαιτητικα games αλλα τα επαιξα χαλαρωτατα και high detailed....Aυτο που επαθα με το bf2 ηταν το κατι αλλο...Εφαγα μεγαλη ΗΤΤΑ σας λεω !!!!!

Ps. Θα περιμενω τους καινουριους Drivers και κανενα patch.....Ως τοτε απλα... " ΦΑΑΤΤΑΑ"

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 02:47]

Οκ παντόφλα το παιχνίδι παιδιά, με πείσατε.... σταματάω και το dl..:(

Δεν ειναι καθολου παντοφλα, ισα ισα μ@μαει αλλα ειναι πολυ βαρυ και απαιτητικο......

Προς Θεου κι ολας!!

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 03:23]

ε, εντάξει, τώρα θα βγούνε καρτούλες με 512, χαμένες να πάνε?

LOL δεν αγοράζω hardware με βάση ενα game!!! παντως παντοφλα το λεω γιατι καποια παιδιά (και μερικά site) λένε ότι είναι ότι είναι το ίδιο παιχνίδι.... οποτε το ίδιο παιχνιδι με τρελές απαιτήσεις δεν με έλκει.... το dl δεν το σταμάτησα πάντως... να δω και πως παει το βτ τέτοιες ώρες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.