ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 χριστε μου!!! βγηκε το ντεμο?το περιμενο πως και πως αυτο το παιχνιδι απο τα βιντεο που εχω δει σκοτονει!!! φουλ για κατεβασμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Ιούνιος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Ρε παιδια κατεβασα το demo ΤΟ EKANA install to και μολις φορτωνει την πιστα μου κανει κατι αγυριστα restart to pc.. κολλαει η οθονη - τι σφαλιαρες ειναι αυτες?- !! Δεν ξερω εχω ξενερωσει ,δεν μπορω να το παιξω ...Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?Απο θεμα HARDWARE ειμαι πολυ οκ.(64 3500+ 1gb ram , 9700pro..last drivers)!!Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι παιζει? :giveup: :giveup: :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 16, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 To battlefield2demo από το Battlefield_2_Demo_GC τι διαφορά έχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Ιούνιος 16, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:08] To battlefield2demo από το Battlefield_2_Demo_GC τι διαφορά έχει??? Δεν ξερω ακριβως παντος εχει διαφορα στο μεγεθος κατα 0,0427κΒ....τωρα αυτο κατεβαζω να δω αν φταιει αυτο για το προβλημα που αντιμετωπιζω(δεν νομιζω αλλα ειδομεν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!! παω bnb να το κατεβασω βρισκω ενα server κατεβαζω με 50-65 κb κατεβαινει σε 2.5 ορες και στο τελος το αρχειο δεν επαιζε κολησε καιτο χασα κατεβαζω 2 φορα σε 1.5 ορα το αρχειο ηταν στο 99% και το κατεβασα με το dap και εκει που κανει το building για το τελος κολαει..ανοιγω το game install το κανει αλλα λειπανε κατι αρχεια πηγα να τα σπασω ολα στο bnb ..... κατεβαζω 3 φορα (ηθελα να το παιξω το μαμημενο!!!!)και βρισκω με 200 kb σε 30 λεπτα το ειχα αλλα δεν παιζει παταω το exe αλλα ανοιγει το dos κλεινει ΕΛΕΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Aς βάλουμε και καμια φώτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 18, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Buy ME......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 και πουλάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Moλις βγηκε πειρατικο και το κανονικο η μου φαινεται? ''Battlefield 2 Clone-ST0N3D'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 21, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 τελικα το κατεβασα και το επαιξα..πολυ ωραια γραφικα αλλα!!τα δεντρα και τα χορταρια τα ιδια με τις μουφες του vietnamοι χαρακτηρες ειναι πολυ ωραιοι και ειδικα τα οπλα και οι σκιες παντως σε μενα ολα high κολαει πολυ με 6600gt p43.0 1 gb dual και μερικα τα εχω medium (σκιες.φωτισμο)και παιζω πιο ανετα αναβαθμισμενο και το team radio πολυ πιο ευχρηστο προβλεπεται πανικος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 21, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 6600GT????1GB???Πρέπει να παιδεύεσαι πολύ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 21, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 ναι βγηκε το battlefield 2 απο την RELOADED, παω να παιξω το αντιγραφο ασφαλιας που εχω φτιαξει για το μελλον σε ενα φιλο γιατι η 5900ultra δεεεεεεεεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 22, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 τι ενοεις snips? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 22, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 ότι για να το ευχαριστηθείς θες επισήμως κάτι παραπάνω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 22, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Παιδιά, και το Battlefield 1942 όταν είχε κυκλοφορήσει είχε πολλά (μα πάρα πολλά) προβλήματα σταθερότητας και επιδόσεων και για το λόγο αυτό κυκλοφόρησαν ένα σωρό patches, το τελευταίο μάλιστα ήταν κοντά 270ΜΒ αν θυμάμαι καλά!!! (Εντάξει, είχε και 1-2 πίστες μέσα, αλλά και πάλι...)Ίσως και αυτό να έχει διαφορές στην επίσημη τελική έκδοση, ενώ είναι σίγουρο ότι θα βγουν patches και μάλιστα πολύ γρήγορα! Δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουν το mainstream κομμάτι των gamers (προσέξτε: των gamers, όχι της αγοράς!) και να ζητάνε high-end σύστημα για να παιχτεί αξιοπρεπώς... Καθήστε να κυκλοφορήσει και μετά το θάβουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 22, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 χμμμ, στο video που ελεγα στην πρωτη σελιδα ο τυπος ελεγε οτι θα ειναι το πιο bug free παιχνιδι που θα κυκλοφορησει στην αγορα, και σε μια 6800 LE ( καπου 10% αργοτερη απο 6600gt) με 1 gb ram στην επιδειξη εδειχνε να τρεχει ομαλα και να φορτωνει σε καπου 25-35 secs, βεβαια στην επιδειξη ητανε μονο 2 ατομα που παιζανε τα settings medium προς high ειναι τα φυσιολογικα για 3ghz 1gb ddr και 6600gt,πα ντα συμφωνα με το guide που ποσταρα πριν, χωσε και 800*600 και 2χ aa και θα σαι κυριος, μην ακουσω οτι το battlefield vietnam δειχνει καλυτερο οντως το bf1942 του σκισανε τον πατο, σεπτεμβριο 2002 βγηκε και μεχρι αρχες 2004 βγαινανε patch, κανα bug βρηκε κανεις σας στο demo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 22, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Μα τα παιδιά πιο πάνω λένε ότι σέρνεται σε τέτοιο μηχάνημα και πρέπει να κατεβάσουν detail... Γι' αυτό είπα κι εγώ να μη βιαζόμαστε μέχρι να δούμε την τελική έκδοση.Ο "τύπος" που αναφέρεσαι τι είναι? Εννοώ πώς είναι τόσο σίγουρος ότι θα είναι bug free? Γιατί έχω να δω τέτοιο "είδος" από όταν είχα drive 5.25" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Ιούνιος 22, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Εγω εξακολουθω να μην μπορω να το παιξω ....κολλαει το pc μου αλλα μαλλον κατι αλλο φταιει γιατι το συστημα μου ειναι πολυ οκ απο τεχνικα χαρακτηριστηκα>Δεν το γλυτωνω το format καλοκαιριατικα μου φαινεται!!Βtw στην ευρωπη για 24/6 δεν εχει ανακοινωθει να ερθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 23, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 το doom3 και το half-life και το ridick πανε μαμιωντας με ολα high χωρις ΑΑ και με 8χ anisotropic και δεν δεχομαι ενα vietnam να σερνεται...εκει να δες χαλια σιγα τα γραφικα...αθλια δεντρα και χορταρια...ολες οι σειρες batlefield ειναι κακογραμενες και ενα σωρο patch ελπιζω να ειναι σωστο το τελικο αν και δεν το πιστευω με τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 23, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Λοιπόν το επίσημο retail το οποίο έχω στα χέρια μου ήδη, είναι αρκετά πιο ομαλό σε σχέση με το demo.... Τρέχει σε μένα τουλάχιστον πιο γρήγορα και πιο στρωτά.....Στο net γίνεται πια της ...ΤΡΕΛΗΣ.. είναι απλώς τέλειο... :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.