Jump to content

BATTLEFIELD 2

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Στα χ32 :hehe: δεν μου έπαιζε πάντως!!!! (καλά τα είχα σκίσει και γώ λίγο :p) Αλλά εντάξυ μάλλον θα τα βγάλω τα χ64 η θα τα αφήσω σε dual boot με απλά ΧΡ διότι κάρτα τηλεόρασης δεν δουλεύει καθός επίσης και win zip,rar πάλι τπτ!! Δεν βγάζουν τις επιλογές τους στο δεξί κλικ.....

μου αρεσει τρελα αλλα το περιμενα πιο διαφορετικο εμενα μου φαινεται καλυτερο σε μερικα σημεια αλλα εχουν βελτιωσει αρκετα τα γραφικα

το παιχνιδι το ευχαριστιεσαι μονο σε internet πιστευω

Λοιπόν, για να αποκαταστήσω εν μέρει την αλήθεια:

Σε Α64 3000+, 6600GT με όλα (σχεδόν) full (εκτός δηλαδή από τα textures-ασήμαντη διαφορά, το dynamic lighting και το dynamic shadows που ήταν στο medium), το παιχνίδι χτυπάει ΑΝΕΤΑ πάνω από 50fps στα περισσότερα σημεία!

Στον δικό μου ΧΡ, με το που έβγαλα το dynamic shadows (off) και έβαλα κάποια στο medium (δε θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά το terrain και κάποια άλλα eye-candys στο high!) χτυπάω 30fps στη χειρότερη, ενώ συνήθως είμαι 40-50!!!

Το σύστημα τρώει άγριο κόλλημα στα dynamic shadows (CPU hungry?) και στα effects, textures στο high. Υποπτεύομαι την κάρτα γραφικών με τα 128ΜΒ, διότι τρώει το κόλλημα όταν στρίβεις, ενώ αφού στρίψεις το rame rate ανεβαίνει πάλι. Μοιάζει δλδ να ζορίζεται στη μεταφορά των textures από τη video memory! (Αν ήταν θέμα CPU ή GPU πιστεύω πως θα το έκανε και αφού έστριβες και εφόσον υπήρχε περίπλοκη σκηνή).

Συνεπώς, με μια 6600GT (η δικιιά μου 540/1100) ή αντίστοιχη μπορώ να πω ότι το παιχνίδι δεν είναι απλά playable αλλά enjoyable!!!

(Να ανησυχώ που η CPU φτάνει τους 68 βαθμούς???)

Από σταθερότητα: με πετάει έξω στα win όταν πάω να επιλέξω την εντολή που είναι στο κέντρο (όταν πατάς Q, δε θυμάμαι ποια), με εντελώς προβλέψιμο τρόπο! Μάλλον αναμένεται patch...

Θα επαναλάβω πάντως την ομοιότητα του gameplay με το 1942 που δεν είχε όμως το πορωτικό λοκάρισμα του πυραύλου στο Apache (beep-beep-beep-boom!!!)

(Εννοείται πως δεν παίρνω ΠΟΤΕ Αμερικάνους!!!)

Λοιπον Δοκιμασα να το παιξω με ολα τα settings σε Low (οπως συμβουλεψε ο greekfragma)και παιζει Χωρις να crasharei....Ειναι πορωση ειδικα online αλλα παντως μου λειπουν τα ωραια γραφικα!! Ακομα παντως πιστευω πως δεν φταιει η καρτα μου για το οτι εχω αναφερει στα προηγουμενα post μου!!

Οπως και ο Rayden και εγω αναμενω patch γιατι οντως υπαρχουν bugs ktl!!

Rayden σε τι αναλυση το τρεχεις ?

1024x768. Δε δοκίμασα άλλες αναλύσεις.

Να αναφέρω ότι και το texture filtering είναι στο high. Έχω την εντύπωση ότι στη ρύθμιση αυτή εφαρμόζει anisotropic filtering αν και δεν το λέει (σαν το HL2 που το ενεργοποιούσε από το ίδιο menu).

(Hint: για να δείτε το frame rate γράψτε στην κονσόλα renderer.drawfps 1)

Και κάτι άλλο: τα προβλήματα με τον ήχο που είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ λύνονται αν επιλεχθεί software acceleration. Πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα χαλούσε το 5.1, αλλά τελικά το φτιάχνει!!!

Αρχική απάντηση από Dodo

Το δεχομαι αυτο greekfragma , αλλα οι τυποι στην EA μπορουσαν πιστευω να κανουν καλυτερη δουλεια..Ειναι απαραδεκτο πιστευω να εχω καρτα 400+ ευρω (τοσο την ειχα παρει) και ακομα αξιοπρεπεστατη και να μην μπορω καν να το παιξω!! Και θελω να αναφερω επισης πως το Far cry & Doom3 ηταν απαιτητικα games αλλα τα επαιξα χαλαρωτατα και high detailed....Aυτο που επαθα με το bf2 ηταν το κατι αλλο...Εφαγα μεγαλη ΗΤΤΑ σας λεω !!!!!

Eχεις δίκιο, απλα τα παιχνίδια που είπες είναι ουσιαστικά πριν 1 χρόνο το Doom3 και πριν 1.5 το Far cry... Και με δεδομενο οτι οι κορυφαίες κάρτες τότε ήταν η 9800XT αν δεν κάνω λάθος, ήταν κάπως λογικό να μπορείς να τα παίξεις... Βεβαια τα high details με 20fps δεν ειναι και πολυ απολαυστικά, αλλά τουλάχιστον φαντάζομαι δεν σου κράσαρε..

Δυστυχώς τώρα με το συστημα SLI & και την καινούρια γενιά Nvidia & ΑΤΙ που ακολουθεί, φανταστείτε τί έχουμε να τραβήξουμε.....

Εγώ πιστεύω σε ένα χρόνο από τώρα τα FPS games και γενικά τα βαρβατό-3D θα έχουν min req τα 256mb. Και δεν ειναι μόνο η μνήμη, αλλά όταν βλέπουμε συνεχώς μεγαλύτερα games απο θέμα ογκου (πχ. Bard's Tale 8gb!!) λογικό είναι τα textures αυτά κάπως να πρέπει να φορτώνουν....

και πιστευω οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουμε εμεις με τις TFT οθόνες ειδικά αν έχουν native αναλύσεις 1200χ1024, όπως πχ η 19άρα μου. Στο WoW που έχω δοκιμάσει σε 1024 σα να μου φαίνεται ότι ήταν λίγο "θαμπά"... Ενώ σε 1200 όλα κυριλέ, κατα κάποιο τρόπο δηλαδή με σπρώχνει προς 1200Χ1024.....

Αφού λοιπόν πήρα την αρχική γλύκα, είδα τα ωραία γραφικά, θαύμασα τις νέες πίστες και τα νέα όπλα και αφού είδα ότι δε θέλω αναβάθμιση για να το παίξω καλά, είπα να δω τι ψάρια πιάνει στο multiplayer! Αμ δε! Το Battlefield 2 κύριοι ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ cooperative!!!

Που σημαίνει ξεχάστε τα LAN parties όπου εσείς και 2-3 φίλοι σας πηγαίνατε εναντίον 20 bots και γινόταν ο χαμός! Αν έχετε τη διάθεση να παίζετε ένας εναντίον ενός ή 2-2 σε αυτές τις τεράστιες πίστες, εγώ πάω πάσο... Αν πάλι το θέλετε για να παίζετε με άλλους στο internet πάω πάλι πάσο.

Εγώ όμως που καραγούσταρα τα cooperative σε LAN μεταξύ φίλων έφαγα μεγάλο ξενέρωμα...

Τέλος λοιπόν το Battlefield 2... Πάω να δω το Chronicles of Riddick...

Ρε φίλε Rayden το καταέχεις θάψει το παιχνίδι.....Λίγοι είναι αυτοί πια που παίζουν παιχνίδια single player....Εννοείται πως το BF βασίζεται βγήκε για να παιχτεί online.....και όχι με 4 ή 5 παίχτες...

αλλά επειδή αν θες όλα γίνονται, υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου...http://forums.ampednews.com/showthread.php?t=89468

Riddick ...αυτό με τα ωραία γραφικά που μόλις το τερματίσεις ...πάπαλα;Πάμε για άλλο;

Ευτυχώς το έφερε το video club της γειτονιάς και θα το δοκιμάσω καμιά βδομάδα .

Χωρίς να ξέρω τι γίνεται σε multiplayer , στο σύστημά της υπογραφής (barton 10.5x200 , 1gb ram , 9800pro) , με όλα high πλην lightning , shadows , dynamic light που τα έχω στο medium kai AA στο 4 , το fraps μου δείχνει 31 fps μέσο όρο .

Σαφώς πιο ελαφρύ από το battlefield vietnam .

Επίσης απενεργοποιώ το eax .

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 17:20]

Ρε φίλε Rayden το καταέχεις θάψει το παιχνίδι.....Λίγοι είναι αυτοί πια που παίζουν παιχνίδια single player....Εννοείται πως το BF βασίζεται βγήκε για να παιχτεί online.....και όχι με 4 ή 5 παίχτες...

αλλά επειδή αν θες όλα γίνονται, υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου...http://forums.ampednews.com/showthread.php?t=89468

Riddick ...αυτό με τα ωραία γραφικά που μόλις το τερματίσεις ...πάπαλα;Πάμε για άλλο;

Φίλε, όχι και το έχω καταθάψει! Είχα γράψει πολλές πληροφορίες για να ενθαρρύνω αυτούς που πίστευαν ότι έχει πολλές απαιτήσεις!

Αν εννοείς για το cooperative, ναι, ομολογώ ότι ήταν μεγάλο ξενέρωμα, ειδικά απ' τη στιγμή που το έχω και πρωτότυπο... (50 ήταν αυτά!)

Συμφωνώ πως λίγοι παίζουν single player, αφού κι εγώ multiplayer ήθελα να παίξω, αλλά σε LAN με φίλους! Γιατί να μου επιβάλλουν δλδ να βρω άλλους 15 αγνώστους στο internet απ' τη στιγμή που τη βρίσκω πολύ περισσότερο στο cooperative ενάντια στα (βελτιωμένα) bots στο δικό μου LAN? (Και όχι μόνο εγώ - όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν καταπορωθεί!)

Δεν πιστεύω να περίμεναν να το πάρω πρωτότυπο το παιχνίδι για να κάνω απλώς practice και μετά να τρέχω στα internet cafes μπας και βρω ένα σεβαστό αριθμό αντιπάλων για να γεμίσει η πίστα!

Τέσπα, το link που έδωσες είναι πολύ ενδιαφέρον, αν πιάσει το κόλπο και είναι όπως παλιά δε θα έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω!!! :inlove: :inlove: :inlove:

Όσο για το Ridick, δεν το έχω παίξει και ούτε πρόκειται τελικά γιατί απ' ότι διάβασα σε reviews είναι κλασσικό γραμμικό FPS.

Κανα άλλο στο στυλ του Delta Force (αλλά έλεος, όχι το Typhoon Rising) ξέρετε?

Λοιπόν Snips, το κολπάκι δουλεύει!! :T:

Πραγματικά απορώ αφού ήταν τόσο απλό γιατί η ΕΑ δεν το έφτιαξε εξ' αρχής να υποστηρίζει cooperative! Βαριόντουσαν να βάλουν τα επιπλέον options? Ήμαρτον!

Εντάξει, τώρα δε μπορούμε πχ να αλλάζουμε την αναλογία των bots σε κάθε ομάδα και διάφορα άλλα που είχε το 1942, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Απ' τη στιγμή που έτσι δουλεύει το cooperative, αναμένουμε και για άλλα tweaks!!!

(Πχ εκείνο που κάνει 32 τους παίχτες στο single player δουλεύει επίσης μια χαρά!!!)

:clap:

Λες? Σε ένα interview που είχα διαβάσει λέγανε ότι δεν προβλέπεται να μπει co-op ούτε με patch...

Πάντως απ' ότι φαίνεται είναι αρκετοί αυτοί που το θέλουν, έκαναν και petition !!!

Και βλέπω έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν tweaks για άλλα πράγματα.

[edit] Ποιος είπα (δεν είναι τυπογραφικό! :) ) ότι δε μπορούμε ν' αλλάξουμε την αναλογία των παιχτών ανά ομάδα???

Χο χο χο!

sv.teamRatioPercent και όλα ΟΚ!!!

Και με ένα υπέροχο προγραμματάκι όπως το "Dancing With BOTS v1.3" (google it!) μπορούμε να πειράξουμε τόσο τον ακριβή αριθμό των παιχτών (όχι μόνο 16 ή 32) καθώς και 1-2 άλλα πραγματάκια!!!

Καλά πάμε! Μόλις ξεκλειδώσουμε και τις 16άρες πίστες και τις κάνουμε 32άρες είμαστε jet!

Το παιχνιδακι ειναι σουπερ!! Δεν το εχω παιξει σε multiplayer mode οπου φανταζομαι θα απογειωνεται τελειως αλλα ακομα και σε single ειναι απιστευτο. Νομιζω πως δεν εχω δει κατι καλυτερο σε αυτη τη φαση. κανονικοτατα, welcome to duty!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.