Jaco Σεπτέμβριος 8, 2009 #161 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Νταξ, σας έχω με το μαχαίρι μόνο, τη μισή ενέργεια και αφού έχω φάει flashbang... Πρέπει να οργανώσουμε κανέναν πανικό μια μέρα... γμτ να μην είμαι όπως πριν λίγα χρόνια... Χαρείτε gaming τώρα που μπορείτε (όσοι μπορούν)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 8, 2009 #162 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Δεν απάντησες όμως, το βράδυ μπορεί κανείς να μαζευτούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 8, 2009 #163 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Μετά την Εθνίκη, μπαίνω και γω μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 8, 2009 #164 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Δεν απάντησες όμως, το βράδυ μπορεί κανείς να μαζευτούμε;Μπα, καθημερινή δύσκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Σεπτέμβριος 9, 2009 #165 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2009 εγω μπορω αρκετα συχνα.και τα βραδια.καντε με add στο msn dtszodiac1@hotmail.com'the lab squad!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 11, 2009 #166 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Σημερα μου λεει ενας φιλος οτι στο bf2 εχει 5 servers?...wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 11, 2009 #167 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Πες του να κατεβάσει το patch... μάλλον βλέπει τους μοναδικούς τελευταίους servers στην Γη που δεν έχουν γυρίσει στο καινούργιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 11, 2009 #168 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Pfff δε μου αρεσε ιδιαιτερα η 1.5 (1.0 παιζω κανα χρονο τωρα).. Και τα οπλα της EE λιγο ψευτικα φαινονται.. Ασε που δε μπορεις να πηδας και να βαρας μαζι.. (δηλαδη δε μπορεις να **** και να δερνεις εξ΄ορισμου..) :PPΝα ρωτησω και κατι αλλο. Εβαλα την 1.5 αλλα εκανα πριν ενα copy ολο το folder την 1.0. Οταν παω να παιξω multi με την 1.0 ενω μπαινω κανονικα στο account, μου βγαζει ενα msg οτι το key μου χρησιμοποιειται κτλ, οποτε δε μπορω να μπω σε κανενα server.. Αυτο μπορει να δορθωθει η πλεον ειμαι "καταγεγραμενος" ως 1.5 και απο οποιαδηποτε αλλη εκδοση κι αν μπω τρωω πορτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 11, 2009 Author #169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Κατσε βαρα και πηδα σαν το κατσικι και ασε εμας να παιζουμε σαν ανθρωποι Προτεινω αμα ειναι να μαζευτουμε το σαββατοβραδο που θα ειμαι κι εγω free μετα τις 10 να παιξουμε μεσω steam, με το x-fire εχω framedrops σε καποια games (ναι αλλα και τουτο :S) με το msn παλι δεν γινεται δουλεια, αφηστε που σε πολλους κρασαρει το παιχνιδι αμα κανουν alt+tab ( http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-2/804570-battlefield-2-update-1-50-alt-tab-fix.html ) Γι αυτο καλυτερα να το προσθεσετε στην λιστα του client (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2219-YDJV-5557) και μπορειτε ενω παιζετε να χρησιμοποιητε το steam overlay που εχει friends tab για chat και ενσωματομενο browser, το friends name μου ειναι SoFGR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 11, 2009 #170 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Ο Jaco άμα μπορεί να παίξει σηκώνει TeamSpeak server. Διαφορετικά έχω εγώ ventrilo 3.0 που χρησιμοποιώ για τις ανάγκες της ομάδας μου στο Cod4. Είναι 25 slot οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν μπορώ Σάββατο βράδυ λόγο εξόδου. Κυριακή μπορώ αλλά μην ξενυχτήσουμε κιόλας γιατί έχουμε και σχολείο αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 14, 2009 #171 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 ηρθε σημερα, το κανω install !Απο που πρεπει να ξεκιναω το game?Απο το special forces, το κανονικο ή ειναι το ιδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 14, 2009 Author #172 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 ηρθε σημερα, το κανω install !Απο που πρεπει να ξεκιναω το game? Απο το special forces, το κανονικο ή ειναι το ιδιο? Κανονικο βρε, το Special Forces ειναι μονο για να συνδεθεις σε καναν server που τρεχει SF map οπως το warlord Να και ενα mini graphics tweaking guide για οσους θελουν να κανουν 2-3 frag παραπανω Τα screenshot λειπουν πια απτο αρθρο αλλα προσωπικα συμφωνω με οτι προτεινει 1000% κριμα που δεν με αφηνει το ιδιο το παιχνιδι να εχω σκιες στα μοντελα οταν βαζω το lighting στο low οποτε αναγκαστικα ανεβαζω το gamma στις σκοτεινες πιστες http://www.team-dignitas.org/guides.php?id=61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 14, 2009 #173 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 http://www.bf2stats.net/player/225728621/:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 14, 2009 #174 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 http://www.team-dignitas.org/guides.php?id=61 Όχι ρε συ, με την καμία όμως... Αν παίζεις σε Low σκοτώνεις το παιχνίδι, ενώ με όλα φουλ το ευχαριστιέσαι το πολύ καλύτερα, εξάλλου αν είσαι καλός τα stats ανεβαίνουν ούτως ή άλλως και στην τελική μαθαίνεις να βλέπεις μέσα στις σκιές... http://www.bf2stats.net/player/225728621/ noob... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 14, 2009 #175 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Να'μαι και εγώ : http://www.bf2stats.net/player/58207308/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 14, 2009 #176 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Καλό K/D... ισορροπημένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Σεπτέμβριος 21, 2009 #177 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2009 Βγαζει σε κανεναν αλλον σημερα "the server has refused the connection"? Δε μπορω να κανω log in γμτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 22, 2009 #178 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 Εμενα με το πρωτο login sto account μου βγαζει λαθος κωδικο. Αν το ξαναπατησω το Log in αργει μερικα δευτερολεπτα και μετα φορτωνει κατευθειαν την πιστα ενος online server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2009 #179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Battlefield 2 Complete Collection will be available very soon for digital download via Steam and Direct2Drive! It’s been over four years since Battlefield 2 launched and the latest update, version 1.50, is the most comprehensive Battlefield collection ever - all the maps, no patching and no extras to download! Head out to the frontlines of the 21st century with the original Battlefield 2™ plus the Battlefield 2: Special Forces™ Expansion Pack. Don't forget that Battlefield 2: Euro Force™ and Battlefield 2: Armored Fury™ Booster Packs are now FREE to download for any BF2 owners! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 9, 2009 #180 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Εμενα με το πρωτο login sto account μου βγαζει λαθος κωδικο.Αν το ξαναπατησω το Log in αργει μερικα δευτερολεπτα και μετα φορτωνει κατευθειαν την πιστα ενος online server any idea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.