Jump to content

BATTLEFIELD 2

GruntGR

Recommended Posts

Νταξ, σας έχω με το μαχαίρι μόνο, τη μισή ενέργεια και αφού έχω φάει flashbang... :p

Πρέπει να οργανώσουμε κανέναν πανικό μια μέρα... γμτ να μην είμαι όπως πριν λίγα χρόνια... Χαρείτε gaming τώρα που μπορείτε (όσοι μπορούν)...

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Pfff δε μου αρεσε ιδιαιτερα η 1.5 (1.0 παιζω κανα χρονο τωρα).. Και τα οπλα της EE λιγο ψευτικα φαινονται.. Ασε που δε μπορεις να πηδας και να βαρας μαζι.. (δηλαδη δε μπορεις να **** και να δερνεις εξ΄ορισμου..) :PP

Να ρωτησω και κατι αλλο. Εβαλα την 1.5 αλλα εκανα πριν ενα copy ολο το folder την 1.0. Οταν παω να παιξω multi με την 1.0 ενω μπαινω κανονικα στο account, μου βγαζει ενα msg οτι το key μου χρησιμοποιειται κτλ, οποτε δε μπορω να μπω σε κανενα server.. Αυτο μπορει να δορθωθει η πλεον ειμαι "καταγεγραμενος" ως 1.5 και απο οποιαδηποτε αλλη εκδοση κι αν μπω τρωω πορτα?

Κατσε βαρα και πηδα σαν το κατσικι και ασε εμας να παιζουμε σαν ανθρωποι :p

Προτεινω αμα ειναι να μαζευτουμε το σαββατοβραδο που θα ειμαι κι εγω free μετα τις 10 να παιξουμε μεσω steam, με το x-fire εχω framedrops σε καποια games (ναι αλλα και τουτο :S) με το msn παλι δεν γινεται δουλεια, αφηστε που σε πολλους κρασαρει το παιχνιδι αμα κανουν alt+tab ( http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-2/804570-battlefield-2-update-1-50-alt-tab-fix.html )

Γι αυτο καλυτερα να το προσθεσετε στην λιστα του client (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2219-YDJV-5557) και μπορειτε ενω παιζετε να χρησιμοποιητε το steam overlay που εχει friends tab για chat και ενσωματομενο browser, το friends name μου ειναι SoFGR.

Ο Jaco άμα μπορεί να παίξει σηκώνει TeamSpeak server. Διαφορετικά έχω εγώ ventrilo 3.0 που χρησιμοποιώ για τις ανάγκες της ομάδας μου στο Cod4. Είναι 25 slot οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν μπορώ Σάββατο βράδυ λόγο εξόδου. Κυριακή μπορώ αλλά μην ξενυχτήσουμε κιόλας γιατί έχουμε και σχολείο αύριο :D

ηρθε σημερα, το κανω install !

Απο που πρεπει να ξεκιναω το game?

Απο το special forces, το κανονικο ή ειναι το ιδιο?

Κανονικο βρε, το Special Forces ειναι μονο για να συνδεθεις σε καναν server που τρεχει SF map οπως το warlord

Να και ενα mini graphics tweaking guide για οσους θελουν να κανουν 2-3 frag παραπανω :p

Τα screenshot λειπουν πια απτο αρθρο αλλα προσωπικα συμφωνω με οτι προτεινει 1000% κριμα που δεν με αφηνει το ιδιο το παιχνιδι να εχω σκιες στα μοντελα οταν βαζω το lighting στο low οποτε αναγκαστικα ανεβαζω το gamma στις σκοτεινες πιστες

http://www.team-dignitas.org/guides.php?id=61

Όχι ρε συ, με την καμία όμως...

Αν παίζεις σε Low σκοτώνεις το παιχνίδι, ενώ με όλα φουλ το ευχαριστιέσαι το πολύ καλύτερα, εξάλλου αν είσαι καλός τα stats ανεβαίνουν ούτως ή άλλως και στην τελική μαθαίνεις να βλέπεις μέσα στις σκιές...

noob... :p

Εμενα με το πρωτο login sto account μου βγαζει λαθος κωδικο.

Αν το ξαναπατησω το Log in αργει μερικα δευτερολεπτα και μετα φορτωνει κατευθειαν την πιστα ενος online server :confused:

• 3 weeks later...
Battlefield 2 Complete Collection will be available very soon for digital download via Steam and Direct2Drive!

It’s been over four years since Battlefield 2 launched and the latest update, version 1.50, is the most comprehensive Battlefield collection ever - all the maps, no patching and no extras to download! Head out to the frontlines of the 21st century with the original Battlefield 2™ plus the Battlefield 2: Special Forces™ Expansion Pack.

Don't forget that Battlefield 2: Euro Force™ and Battlefield 2: Armored Fury™ Booster Packs are now FREE to download for any BF2 owners!

Εμενα με το πρωτο login sto account μου βγαζει λαθος κωδικο.

Αν το ξαναπατησω το Log in αργει μερικα δευτερολεπτα και μετα φορτωνει κατευθειαν την πιστα ενος online server :confused:

any idea?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.