Jump to content

Κάρτα γραφικών

etien4

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και όλες, θέλω την βοήθεια σας για ένα PC που κατά 99% "έβαξε" η κάρτα γραφικών.

Ειναι της αδερφής μου και όπως λόγω απόστασης δεν μπορώ να δώσω αναλυτικές πληροφορίες για το pc.

Φαίνονται σε εικόνες η μητρική η κάρτα γραφικών και πως είναι η εικόνα όταν κάνει boot και δεν μπαίνει windows...

Επειδή δεν προλαβαίνει να κάνει κάποια σοβαρή αναβάθμιση ολόκληρου του Η/Υ τι κάρτα μπορώ να βάλω μέχρι 50-60 ευρώ? Από games παίζει κανένα λολ και HS χαλαρά!

Η μητρική υποστηρίζει την gtx 970?

Έχω βρει την Κάρτα γραφικών Gigabyte GeForce GTX 970 4GB - GV-N970G1GAMING4GD (rev. 1.0/1.1)

Στα 70 ευρώ new.

Τι προτείνετε?Είναι λίγο επείγων γιατί έχει μείνει χωρίς Η/Υ607bafae043b147abf84e59b5998e244.jpgc473a60d4c54bd7723e10cd97b5a3e2d.jpg3062ce95bf829b457833cb1a6cea2825.jpg489510c149abf651e87c47b0d5dc563d.jpg21c22b364f780f0439b37ce88590f14d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερες! Ειδα oldschool hardware που ειχα και εγω τα ιδια παλια και ενα δακρυ κυλησε!

Ναι, θα εισαι οκ λογικα, αλλα θα υπαρχει το μπουκαλι (bottleneck) του αιωνα!

Τι επεξεργαστη εχει, C2D or C2Q?

και μνημη εχει 2Χ1=2 ή 2Χ2=4GB???

• Like 1

καλημερες! Ειδα oldschool hardware που ειχα και εγω τα ιδια παλια και ενα δακρυ κυλησε!

Ναι, θα εισαι οκ λογικα, αλλα θα υπαρχει το μπουκαλι (bottleneck) του αιωνα!
Τι επεξεργαστη εχει, C2D or C2Q?
και μνημη εχει 2Χ1=2 ή 2Χ2=4GB???
Δεν έχω ιδέα ακόμα γτ δεν τον έχω δει από κοντα.αργοτερα θα την βοηθήσω να μπει μπιος να δω τι εχει

Άκυρη η κάρτα που βρήκα,έχει εξαντληθεί... κρίμα

καλημερες

μην στεναχωριεσαι που εφυγε, υπαρχουν ακομα γυρω μας τιμες Black Friday ?

η καρτα ηταν φοβερη προσφορα στα 70 αλλα δεν ταιριαζε στο συστημα σου. Αξιζε μονο για να αγοραστει και να πουληθει και να πας για άλλα ?

Sapphire VGA Radeon RX 550 4GB στα 95 ευρω μοιαζει καλη λυση αλλα νομιζω οτι μια μτχ R7 270 ή 270Χ θα σας ταιριαζε γαντι

Έγινε επεξεργασία από junior-21-

καλημερες
μην στεναχωριεσαι που εφυγε, υπαρχουν ακομα γυρω μας τιμες Black Friday [emoji14]
η καρτα ηταν φοβερη προσφορα στα 70 αλλα δεν ταιριαζε στο συστημα σου. Αξιζε μονο για να αγοραστει και να πουληθει και να πας για άλλα [emoji14]

H Sapphire VGA Radeon RX 550 4GB στα 95 ευρω μοιαζει καλη λυση αλλα νομιζω οτι μια μτχ R7 270 ή 270Χ θα σας ταιριαζε γαντι
Είναι συμβατες με την μητρική της ή να τσεκαρω?

48 minutes ago, junior-21- said:

καλημερες

μην στεναχωριεσαι που εφυγε, υπαρχουν ακομα γυρω μας τιμες Black Friday ?

η καρτα ηταν φοβερη προσφορα στα 70 αλλα δεν ταιριαζε στο συστημα σου. Αξιζε μονο για να αγοραστει και να πουληθει και να πας για άλλα ?

Sapphire VGA Radeon RX 550 4GB στα 95 ευρω μοιαζει καλη λυση αλλα νομιζω οτι μια μτχ R7 270 ή 270Χ θα σας ταιριαζε γαντι

χλωμό να βρω τις 270 καινούριες...θα κοιτάξω μπας για την 550 αλλά 95 δεν είναι πολλά για αυτό το pc?σε ενδεχόμενη αναβάθμιση σε λίγους μήνες την κρατάμε?

18 minutes ago, junior-21- said:

270 μπορεις να βρεις μτχ με αν πενηνταρι

η της προσφορας θα μεινει και μετα την αναβαθμιση

κριμα γιατι το Πλαισιο ειχε την 570 την 4αρα στα 139...

ναι το είδα χτες

https://www.caseking.de/en/sapphire-nitro-radeon-rx-570-4g-4096-mb-gddr5-gcsp-170.html 

138 +μεταφορικά!

Αν θα πας για RX550 (ακόμα και 570) να προσέξεις τι είσοδο εικόνας (σύνδεση) έχει η οθόνη. Αυτές οι κάρτες υποστηρίζουν (= δίνουν) μόνο ψηφιακό σήμα (DVI-D, HDMI, Displayport)