kaminia7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2018 Καλησπέρα Παίδες , Άλλαξα οθόνη ( Λόγο Black Friaday ) και πήγα σε 27 ρι 165 ΗΖ με Gsync , Τώρα σειρά παίρνει η κάρτα Γραφικών και είμαι ανάμεσα στην 2080 της ΕVGA η σε Μεταχειρισμένοι 1080 ΤΙ . εσείς τη θα μου προτείνατε για 2Κ σαν value for money ? Και η δεύτερη ερώτηση είναι αν θα πρέπει να έχω 165 FPS ώστε να δουλεύει σωστά το Monitor ? Τα Games που παίζω είναι WOW , Overwatch , AC Odyssey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Νοέμβριος 21, 2018 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2018 Γνώμη μου είναι να πάρεις όποια βρεις πιο φθηνά. Και με τις 2 θα πάρεις την απόδοση που θέλεις. Σαν χαρακτηριστικό το RTX δεν αξίζει σε αυτή την γενιά των καρτών οπότε αφήνει μόνο το DLSS σαν πρόσθετη αξία στην σειρά 2xxx. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 21, 2018 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος kaminia7 έγραψε: Καλησπέρα Παίδες , Άλλαξα οθόνη ( Λόγο Black Friaday ) και πήγα σε 27 ρι 165 ΗΖ με Gsync , Τώρα σειρά παίρνει η κάρτα Γραφικών και είμαι ανάμεσα στην 2080 της ΕVGA η σε Μεταχειρισμένοι 1080 ΤΙ . εσείς τη θα μου προτείνατε για 2Κ σαν value for money ? Και η δεύτερη ερώτηση είναι αν θα πρέπει να έχω 165 FPS ώστε να δουλεύει σωστά το Monitor ? Τα Games που παίζω είναι WOW , Overwatch , AC Odyssey. Κατ' εμέ πας καρφί για 2080. Μπορεί να τη βρεις σε καλή τιμή λόγω bf (ειδικά από το εξωτερικό). Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου: όχι, δεν χρειάζεται. Ενεργοποιείς το gsync και τέλος. Κάρτα και οθόνη συγχρονίζονται και έχεις την απόλυτη εμπειρία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 26, 2018 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2018 https://www.overclockers.co.uk/pc-components/graphics-cards/nvidia/geforce-gtx-1080-ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts