Jump to content

Γνώμες, βοήθεια κλπ κλπ

Vatos_locos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά λέω να πάω σε SSD βρήκα αυτά εδώ

που δεν έχουν και τραγικό κόστος 2 τέτοια σε Raid 0 αλλά με τον onboard controller στην περίπτωσή μας τώρα ICHR9 πως λέτε να παίζουν ? μόνο για Vista πχ προγράμματα και games σε άλλους δίσκους θα αξίζει η όλη ιστορία ?

Όχι, καλύτερα να περιμένεις τους καινούργιους ocz ή και τους intel. Από κάποιον είδα ότι οι συγκεκριμένοι που λες είναι πολύ αργοί. (Από τον Chozen)

χα χα οκ πείστηκα :p και έλεγα πως θα πάρουμε κάτι γρήγορο με λίγα λεφτά γαμώτο :( βαρέθηκα να παλεύω με τους σκληρούς και οι velocι είναι πανάκριβοι :/ και ένας μόνος του δεν αξίζει

έτσι όπως πάμε μόνο αυτό μένει να κάνουμε :)

άντε να δούμε τι θα γίνει με τους άλλους πότε θα φέρουν και αν θα μπορούμε να βάλουμε το χέρι στην τσέπη :(

έτσι όπως πάμε μόνο αυτό μένει να κάνουμε :)

άντε να δούμε τι θα γίνει με τους άλλους πότε θα φέρουν και αν θα μπορούμε να βάλουμε το χέρι στην τσέπη :(

Σε τρώει το χέρι βλέπω ε? :D

O συγκεκριμένος δίσκος ειναι απο τους "αργους" ΜLC και δεν θα το συνιστουσα καθως εχουν βγει στην παραγωγη "γρήγοροι" MLC οι οποιοι συντομα θα σκασουν μυτη και Ελλαδα και ερχονται σε καλή τιμή. Προσωπικά θα περίμενα! Δες εδώ.

Οι SLC δίσκοι ξεφεύγουν πολύ σε τιμή (~x2) καθως εχουν σαφή πλεονεκτήματα έναντι των MLC τα οποία μπορείς να δείς εδώ: http://rapidshare.com/files/130631225/SLC_vs_MLC_whitepaper.pdf.html

Για raid πάνω στον ich9 δεν ξέρω να σου πω, αλλά δεν νομίζω ότι υπάεχει πρόβλημα.

Σε τρώει το χέρι βλέπω ε? :D

λιγάκι :p

O συγκεκριμένος δίσκος ειναι απο τους "αργους" ΜLC και δεν θα το συνιστουσα καθως εχουν βγει στην παραγωγη "γρήγοροι" MLC οι οποιοι συντομα θα σκασουν μυτη και Ελλαδα και ερχονται σε καλή τιμή. Προσωπικά θα περίμενα! Δες εδώ.

Οι SLC δίσκοι ξεφεύγουν πολύ σε τιμή (~x2) καθως εχουν σαφή πλεονεκτήματα έναντι των MLC τα οποία μπορείς να δείς εδώ: http://rapidshare.com/files/130631225/SLC_vs_MLC_whitepaper.pdf.html

Για raid πάνω στον ich9 δεν ξέρω να σου πω, αλλά δεν νομίζω ότι υπάεχει πρόβλημα.

ok τσεκάρω τώρα

για τον controller ρώτησα γιατί πολλοί στο Xs είχαν πρόβλημα με όλους εκτός από έναν αν βρω τα link θα τα ποστάρω και εδώ

αυτό το μαγαζάκι θέλει πλαστικό χρήμα ε ? δυστυχώς ακόμα δεν έχω πιστωτική :(

αν θελετε κανονιστε ομαδικη και παω εγω απο εκει να τους παρω.

Κάτσε να δούμε πως πάνε πρώτα. Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε; :D

εγω εχω εναν mtron εδω στη δουλέια και παιζει αρκετα καλα θα ελεγα. Δεν πιανει τις ταχυτητες του iram τουλαχιστον στο feeling, αλλα μιλαμε για 32gb και οχι 4! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.