Jump to content

Πιθανό προβλημα στα ηχεία Creative T5900(5.1)

GAthanas1

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας και πάλι!

Δεν εχω ενα μήνα που αγόρασα τα ηχεία 5.1 Creative T5900 από το Πλαίσιο και τα εγκατέστησα μια χαρά (Η καρτα ήχου μου ειναι on board εξακάναλη σε mobo intel )! Όμως μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : Σχεδόν σε όλα τα τραγούδια που ακούω απο το PC μου , σε κάποια σημεία ακούγονται σκασιματάκια (μοιάζουν με αυτα που ακουγονται απο το πικαπ όταν παιζουμε ενα δίσκο βινυλίου) , μια απο το ένα ηχείο μια απο το άλλο! Χρησιμοποιώ το Winamp 5.05 και δεν βάζω ψιλές συχνότητες ποτέ. Όλα ειναι στο normal επίπεδο οσον αφορα τις συχνότητες και την ένταση! Τι λέτε να συμβαίνει? Υπάρχει πιθανότητα να είναι καμένα τα τουιτερ τους ή κατι χειρότερο??Μήπως είναι πρόβλημα hardware του PC ?

Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις σας ! :help::(

εχω και εγω τα ιδια ηχεια.

η ηλεκτρικη εγκατασταση του σπιτιου μου που ειναι 25 ετων εεε δεν ειναι και η καλλιτερη λοιπον εγω τραβηξα καλωδιο απευθειας απο το πινακα του σπιτιου και σταματησανε ολα αυτα.

εκτος αν οντως εχουν καει τα τουτερακια οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω

Τα σύνδεσα με ένα φορητό MP3 player κα με ένα mini hi-fi . Aν και δεν βγάζουν την ίδια ένταση , δεν παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ , την ώρα που ήταν συνδεδεμένα με το φορητό MP3 player , είχαν τροφοδοσία (από τότε που τα έχω απο εκεί πέρνουν ρεύμα) απο ένα πολύμπριζο , πάνω στο οποίο έχουν μπεί και άλλες δυο λάμπες. Λέτε να είναι αυτό και να πρέπει να τα βάλω μόνα τους , ή φταίει το hardware-software του PC ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.