Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 01:19]

Ρ ε α λ ι σ μ ό...

Καλός και διασκεδαστικός ο χειρισμός και του Colin 2 και του NFSU2 αλλά ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Κανένα αμάξι με νίτρο δεν τρέχει-λειτουργεί έτσι όπως το παρουσίασαν τα Fast n Furious και NFS, κανένα αμάξι δεν κρατάει τόσο καλά στα 300+ km/h εκτός αυτών που είναι φτιαγμένα για αυτά τα χιλιόμετρα, κανένα 206 ούτε Corsa ούτε Focus έφτασε ποτέ σε ιπποδύναμη-επιδόσεις τα κwλοπειραγμένα Skyline-Supra-RX-7, η μέση ωριαία ταχύτητα σε Ράλι είναι 90km/h και όχι 160km/h όπως στο Colin, κτλ κτλ.

Εγώ θέλω κάτι πιστευτό-ρεαλιστικό σε ένα racing game. Και άμα θέλω να διασκεδάσω πάντα υπάρχει ένα Trackmania Sunrise ;)

Πες τα ρε αρχηγε:clap: :T: . Μαζι σου ειμαι. Απλα ο χειρισμος απο το NFS2 ειναι διασκεδαστικος και γι'αυτο και οι περισσοτεροι γουσταρουν το παιχνιδι(μαζι σε αυτους ειμαι και εγω...δεν ξερω γιατι, απλα μ'αρεσει να ασχολουμαι μαζι του).

Υ.Γ. Sports Car GT θες να παιξεις και εσυ ρε τρελε...! Παιξε κανενα Colin 5 (Japan rally) με τιμονιερα να κωλοπορωθεις;)

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από theHitma@n

Υ.Γ. Sports Car GT θες να παιξεις και εσυ ρε τρελε...! Παιξε κανενα Colin 5 (Japan rally) με τιμονιερα να κωλοπορωθεις;)

Δεν το έχω ούτε τιμονιέρα εδώ ούτε το Colin 5 γμτ και αναγκαστικά παίζω το Colin 4 (Richard Burns Rally δε λέει μία χωρίς τιμόνι...)

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Πες τα ρε αρχηγε:clap: :T: . Μαζι σου ειμαι. Απλα ο χειρισμος απο το NFS2 ειναι διασκεδαστικος και γι'αυτο και οι περισσοτεροι γουσταρουν το παιχνιδι(μαζι σε αυτους ειμαι και εγω...δεν ξερω γιατι, απλα μ'αρεσει να ασχολουμαι μαζι του).

Για τον ίδιο λόγο που όλοι ασχολήθηκαν με το Gran Turismo, τουλάχιστον όμως αυτό ήταν καλύτερο (ΙΜΟ). Κι εμένα μ'αρέσει να τρέχω κανα URL στο Underground αλλά όχι τίποτα περισσότερο. Το κόλλημα που είχα φάει με το Porsche δοκιμάζοντας 1002 ρυθμίσεις και τρέχοντας στο απόλυτο όριο κανένα Street Racing δε μου το έχει ξαναδημιουργήσει.

Δυστυχως οταν ειχε βγει το Porsche δεν ειχα τιμονιερα για να δω τι πραγματικα αξιζε το παιχνιδι. Δυστυχως.:(

Υ.Γ. Καλο ειναι και το Colin4. Να φανταστεις ποσο ειχα πορωθει και με εκεινο ηξερα ολες τις στροφες σε καθε ειδικη απ'εξω.!!!!!

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 05:28]

Δεν το έχω ούτε τιμονιέρα εδώ ούτε το Colin 5 γμτ και αναγκαστικά παίζω το Colin 4 (Richard Burns Rally δε λέει μία χωρίς τιμόνι...)

Πω πω... καλά με το richard burns μιλάμε λιώνω με την τιμονιέρα...

Παίζω καμιά ώρα και έχω κάνει τη γυμναστική της εβδομάδας....

Δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα το Underground αρα ουτε και σε αυτο δινω και πολλες ελπιδες...

Για να μην πω εχω γενικα σιχαθει ολη τη τελευταια σειρα NFS

Τα παλια αξιζαν αλλα μολις βγηκε το Underground χαλασε εντελως η σειρα

Σαν ενα ματσο Arcade παιχνιδακια εχουν καταντησει

βεβαια οι αυτοκινητο-φανατικοι θα το αγορασουν ετσι και αλλιως ακομα και αν ειναι πατατα και οπως βλεπω υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα...και οπως συνηθως θα επαναλαμβανουν συνεχεια για το Τι ΥπΕροΧο ΠοΥ ΕιΝαΙ...

Βλεπεις αμα εχει αυτοκινητα μεσα το παιχνιδι ειναι και αυτοματος υπεροχο και το παιχνιδι για καποιους...:rolleyes:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Πολυ πρωτοποριακο, το εκανε το 98-99 το GT1, OYAOY.

ρε ασταματιτε πες μου.

στο GT1-2-3 τα βελτιονεις μηχανικα

αλλα απο ηχο παρεαμενει ιδιο

στο undergroun αλαζει παρα πολυ οτι και να βαλεις πανο

επισεις πιραζεις και το εξωτερικο λουκ χρωμα αεροτομες ζαντες αλλα και ηχοσιστημα νεον κτλ κτλ

εχει μια μια διαφορα ρε συ....

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 07:48]

Δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα το Underground αρα ουτε και σε αυτο δινω και πολλες ελπιδες...

Για να μην πω εχω γενικα σιχαθει ολη τη τελευταια σειρα NFS

Τα παλια αξιζαν αλλα μολις βγηκε το Underground χαλασε εντελως η σειρα

Σαν ενα ματσο Arcade παιχνιδακια εχουν καταντησει

βεβαια οι αυτοκινητο-φανατικοι θα το αγορασουν ετσι και αλλιως ακομα και αν ειναι πατατα και οπως βλεπω υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα...και οπως συνηθως θα επαναλαμβανουν συνεχεια για το Τι ΥπΕροΧο ΠοΥ ΕιΝαΙ...

Βλεπεις αμα εχει αυτοκινητα μεσα το παιχνιδι ειναι και αυτοματος υπεροχο και το παιχνιδι για καποιους...:rolleyes:

Και τι να κανουμε ρε συ Vasot? Nα μην παιζουμε τα παιχνιδια που εχουν arcade χειρισμο ? Και τοτε τι θα παιζουμε με αμαξια??? Αφου δεν υπαρχουν παιχνιδια με ρεαλιστικο χειρισμο. Τα παιζουμε για χαβαλε και για να περναει η ωρα.

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 04:39]

E ποσα αλογα να βγαλεις απο 1,8 μοτερ ρε συ??

ποσα λες να μπορει να βγαλει?

τελος παντων. δεν ειπα οτι το αμαξι στριβει με 300 αλλα σε λιγοτερα χιλιομετρα μπορεις να "παιζεις" με το αμαξι. με χρονους δεν εχω ασχοληθει καθολου. τα παλια που λετε ηταν τοσο καλυτερα? δηλαδη το 2 η το 3 που επιανες καπου στα 320 και εστριβες σαν τρενο ηταν καλυτερο? για ποιον ρεαλισμο λεμε τοτε?

@vasot: το arcade ποιο ειναι? το οτι παιρνεις ενα αμαξι και τρεχεις η το οτι μπορεις να κανεις και καμια mod/ρυθμιση/drift ?

ισως να ακουγονται καπως αυτα που λεω αλλα δεν ειμαι του στυλ πηρα ενα αμαξι περασα την πιστα και αυτο ειναι ολο. οσο για το sport car gt ειμαι με χιλια..... πραγματικα καλο παιχνιδι.

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 15:21]

600++ Dahlback rules... :D

το μαυρο golf 4 νομιζω οτι πρεπει να μεινει εκτος λογο υπερκυβισμου καντα στα 2,000. και ειναι λιγο πανω απο 600, 980HP αλλα μην το πεις πουθενα....

Αρχική απάντηση από suboy [Σήμερα, στις 15:35]

το μαυρο golf 4 νομιζω οτι πρεπει να μεινει εκτος λογο υπερκυβισμου καντα στα 2,000. και ειναι λιγο πανω απο 600, 980HP αλλα μην το πεις πουθενα....

Έχει "φτιάξει" και άλλα αυτοκίνητα εκτός από το μαύρο golf... Περισσότερα εδώ. ;)

- VW Golf RS1 -

Max. power engine 527.6 kW @ 5.780 r/min

Max. power at wheels 432.2 kW @ 5.780 r/min

Max. torque 928.6 Nm @ 5.250 r/min

Note! Impossible to attain traction above 5800 r/min during the test.

Maximum power is between 7800-8200 r/min

το golf RS1 ειναι το ποιο εξωπραγματικο αυτοκινητο που παιζει, απλα!

esdee το αμαξι υπαρχει στο παιχνιδι η απλα ετσι το αναφερεις?

Για την ιστορια μονο το λοοk ειναι γκολφ!Εχουν βγει τα παντα εχει μπει 4κινηση (δικινητο ηταν πριν) πολλα πραματα πλεον ειναι απο ανθρακονημα (εξωτερικα μιλαω) και το κυριοτερο!Δεν υπαρχει καν ο κινητηρας που ολοι νομιζουμε!Φοραει μπλοκ απο quαttro στα 2200cc (αν και νομιζω και αυτα εχουν υπερκυβιστει)!

(ολα αυτα αν δε με απατα η μνημη μου που δεν το νομιζω για το συγκεκριμενο αμαξι)

Αρχική απάντηση από ΝTG

esdee το αμαξι υπαρχει στο παιχνιδι η απλα ετσι το αναφερεις?

Για την ιστορια μονο το λοοk ειναι γκολφ!Εχουν βγει τα παντα εχει μπει 4κινηση (δικινητο ηταν πριν) πολλα πραματα πλεον ειναι απο ανθρακονημα (εξωτερικα μιλαω) και το κυριοτερο!Δεν υπαρχει καν ο κινητηρας που ολοι νομιζουμε!Φοραει μπλοκ απο quαttro στα 2200cc (αν και νομιζω και αυτα εχουν υπερκυβιστει)!

(ολα αυτα αν δε με απατα η μνημη μου που δεν το νομιζω για το συγκεκριμενο αμαξι)

δεν ξερω αν υπαρχει αυτο το αυτοκινητο στο παιχνιδι (μακαρι...) απλα επειδη του τρεφω ιδιαιτερη αδυναμια σε αυτο το golf και εγινε καποια αναφορα σε αυτο ειπα να προσθεσω 2-3 πραγματακια

ο κινητηρας του ειναι απο το audi quattro, 2.3Lt υποκυβισμενος (στα 2.1lt) για μεγαλυτερο στροφαρισμα.(κοφτης 10.200rpm)

οσο για το αμαξι ειναι (ηταν) κανονικο golf απλα εχει πεσει πολυ κοψιμο ραψιμο. (δεν ειναι funny car δηλ, ενα χωροδικτυομα με πλαστικο αμαξωμα που απλα μοιαζει με golf)

οσο για την ιπποδυναμη δεν θα εκπλαγω αν μετρηθει ποτε σωστα βγει 1000+ hp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.