Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής

παίζω full τα detail/φιλτρα όλα σε 1280χ1024 με το εξής μηχάνημα:

χ2 3800+ @ 2600 10χ260

UTT @260 2-2-2 όλα τσίτα

7800GTX 500/1360

μαμώ την πουτανούλα μου!!!!!!!

μου κάνει κάτι κουλά σαν και να κολλάει για ένα δευτερο και μετά σφαίρα

και πάλι το ίδιο και το φαινόμενο είναι σχεδόν συνεχές

μπορεί να μη του φτάνει η μνήμη?

το παίζει κανείς άλλος τέλεια(smoothly) με 1GB μνήμη

ΑΣΧΕΤΑ απο φίλτρα?

γιατί τα κολλήματα μου τα κάνει και με Benchosetup που πάει τον κώλιο του το μηχάνημα!!!

ρίξτα καμμια ιδέα....

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

DarkSaga: Δίσκος!!! Μου έκανε τα ίδια και μετά από 5 μέρες έσκασε το Raid! Κάνε backup και επικεντρώσου στο δίσκο

Δε χρειάζεται να έχεις raid για να παίξεις ένα παιχνίδι έλεος

Απλά όταν η μνήμη δεν επαρκεί χρησιμοποιείται ένα κομμάτι δίσκου ως μνήμη η οποίο είναι πολύ ποιο αργή από τη ram.

Για τα NFS MW μια χαρά τα βλέπω τα 1GB μνήμη αλλά επειδή δε ξέρουμε πόση μνήμη καταναλώνεται και από άλλες εφαρμογές καλό είναι να πας στα 2GB.. σιγά οι απαιτήσεις για να παίξεις τέλεια τα πρόσφατα παιχνίδια ξεφύγουν από το ψυχολογικό όριο του 1GB.

Κάνε και κανένα defrag στο δίσκο

kaynd: Δεν είπα ότι χρειάζεται Raid για να παίξεις... Είχα τα Win στημένα σε Raid, και το swap-file το ίδιο, με 1Gb Ram. Έκανε τα ίδια ακριβώς: Κόλλαγε για 1-2'' και μετά συνέχιζε, και όχι μόνο αυτό, αλλά και το FEAR και άλλα.

Μετά από μερικές μέρες, έσκασε το Raid (o controller). Αναγκαστηκά τα ξαναέστησα και τώρα με το ίδιο setup δεν κάνει το παραμικρό. Προφανώς χρησιμοποιεί το δίσκο, είτε το swap είτε γενικότερα και εκεί του κολλάει.

Αρχική απάντηση από kaynd

Δε χρειάζεται να έχεις raid για να παίξεις ένα παιχνίδι έλεος…

Απλά όταν η μνήμη δεν επαρκεί χρησιμοποιείται ένα κομμάτι δίσκου ως μνήμη η οποίο είναι πολύ ποιο αργή από τη ram.

Για τα NFS MW μια χαρά τα βλέπω τα 1GB μνήμη αλλά επειδή δε ξέρουμε πόση μνήμη καταναλώνεται και από άλλες εφαρμογές καλό είναι να πας στα 2GB.. σιγά οι απαιτήσεις για να παίξεις τέλεια τα πρόσφατα παιχνίδια ξεφύγουν από το ψυχολογικό όριο του 1GB.

Κάνε και κανένα defrag στο δίσκο…

Δεν είπε ότι χρειάζεται raid βρε, ότι του χτύπησε το raid είπε.

Και με 1GB μια χαρά παίζει το παιχνίδι, όσο είχα τα kingston value πανω(2Τ, αναμονή για το rma των crucial) έπαιζε οκ.

Χμμμ συγγνώμη τότε :o

Νόμιζα ότι μιλούσε μεταφορικά βολτάρω μέσα σε ένα σωρό παρόμοιες απαντήσεις και συχνά δεν απαντώ.. και τώρα ήμουν αρνητικά προϊδεασμένος γι αυτό απάντησα έτσι

Πράγματι το NFS MW δεν είναι και το απαιτητικότερο παιγνίδι της εποχής σε μνήμη απλά είπα επειδή δε ξέρουμε και τι έχει ο κάθε ένας στο start up και γιατί χρειάζεται πλέων περισσότερη μνήμη και σε αλλά παιχνίδια αν τα θες όλα τέρμα

Aυτο που λεει ο darksaga το κανει και μενα!

Αλλα εγω εχω και 512 μνημη....δικαιολογειται καπως...αλλα και σε αυτον????Αυτος (ο ανθρωπος αυτος) περα του οτι τωρα εχει utt πριν ειχε 2 γιγα μνημη.....!!!

Οσο για δισκο δεν ειναι....

κανενα αρχειακι φοβαμαι μηπως ειναι χαλασμενο....δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο hardwar-iko!

Πάντως το Ford GT είναι όλα τα λεφτά!!!! Είμαι στο Νο3, και κερδίζω όλους τους αγώνες με ευκολία!!! Καμμία σχέση με τα υπόλοιπα. Φυσικά έχει τα πάντα απάνω... Κορυφαίο

ειναι ιδεα μου η η carrera GT εχει ταυλα ηχο?????

Αλλος ενας εμεινε....ο "λεπιδας"

Παιδιά, εγώ τερμάτισα πριν 3 εβδομάδες, αλλά εκείνο που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως ήταν δυνατόν το punto να βγάζει μεγαλύτερη τελική από την Porsche Carrera GT.

Πάντως με 4 αυτοκίνητα στο garage και εγώ προτιμούσα το Clio...

Όλα τα λεφτά είναι η M3 στο τέλος...

Εκεί ξεχνάς ότι έχεις στο garage...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Παιδιά, εγώ τερμάτισα πριν 3 εβδομάδες, αλλά εκείνο που δεν μπορώ να χωνέψω είναι πως ήταν δυνατόν το punto να βγάζει μεγαλύτερη τελική από την Porsche Carrera GT.

Για το punto δεν το ήξερα

Clio.....όλα τα λεφτά...άμα θές είναι τρένο....έχει πολύ καλές επιδόσεις....άμα σου πετάξει κώλο μαζεύεται....όχι σαν κάτι elise και.....έχει πολύ φάση στα χειρόφρενα.....

Αρχική απάντηση από Ilias83

Clio power... Πολυ πορωση ηχο εχει... Η Μ3 σαν ταξι κανει...

Γειά σου φίλε μου,

με το πιο κάτω setup (τουλάχιστον για τον εξοπλισμό που αφορά την απόδοση του συστήματος): ASUS P5WD2 Premium, Pentium D830 (dual core O/C @ 3.45Ghz), 4GB DDR2 533 (απλή S3+), 2x74GB Raptors σε RAID1, και ASUS ΕΝ7800GTX και σε πληροφορώ πως είχα τα ίδια κολλήματα (δηλαδή σε κάποιες στιγμές ένα μικρό pause (λιγότερο από μισό sec. , το οποίο μάλιστα είχα παρατηρήσει πως συνέβαινε συνήθως όταν το αμάξι έβγαινε από κάποιο τούνελ που κάνει αυτόν τον υπόκωφο ήχο). Φυσικά εννοείται πως η ανάλυση είναι 1280x1024 και όλα τα details τσίτα. Από ένα σημείο και μετά που άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις, το πρόβλημα σταμάτησε. Συγκεκριμένα παρατήρησα πως το m/b έβλεπε bydefault τις μνήμες (που ήταν στο auto) σαν PC3200. ’λλαξα χειροκίνητα τον χρονισμό σε 533 (613 λόγω του O/C) οπότε είδε και κανονικά την μνήμη σαν PC4300. Από τότε και μετά ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Αυτό με κάνει να υποψιάζομαι πως πιθανότατα το πρόβλημα σου μπορεί να οφείλεται σε χρονισμό μνήμης.

Φιλικά

μαλλον μιας και ψαχνοντας να βρω ποσο τσιτα σφιγγουν οι μνημες και για να δω αν κανει τιποτα αλλο περα απο πι διπιστωσα οτι χαθηκε το προβλημα....

παντως με την x850xt , 1 γιγα μνημη , και τον 3500 στα 2,6 ghz , εχω μια ελαφρια πτωση του frame rate (με ολα full)

Πρέπει να παλέυω και 3 μέρες για το τελευταίο %$#& milestone, lol.

Το αγαπημένο μου είναι η DB9, μετά viper & ford GT.

Κάτι στιγμιαία κολληματάκια μου κάνει και μένα κυρίως στα off road τούνελς.

Είναι μάλλον ότι φορτώνει τα textures.

Τα έχω στο μαξ και δεν πρόκειται να τα κατεβάσω για ένα λοξυγγάκι !

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.